התחושה הממכרת על השלג, הלבן המבהיק בשמש - אין כמו גלישת סקי או סנובורד! פורום הסקי והסנובורד הוא המוביל בתחומו בארץ, ותוכלו למצוא בו מידע על אתרים מומלצים, חידושים מעולם הגלישה והמון עצות טובות! מנהל:K M
מה הטלפון של איגוד הסקי?בישראל ישנם שלושה ארגוני סקי: איגוד מדריכי הסקי בישראל, מועדון הסקי הישראלי, והתאחדות הסקי הישראלי.
איגוד מדריכי הסקי הישראלי מכשיר ומאמן מדריכי סקי המצטרפים להדרכות בעברית בחו''ל. פרטים נוספים בקישור המצורף.
אתה בודאי מתכוון למועדון הסקי הישראלי. ה איגוד מדריכי הסקי בישראל
אין למה לרכוש סקי-פס מראש!!:Reאני ממליץ על דרך הרבה יותר יעילה, נוחה וחסכונית. בכל יום בו אתר החרמון פתוח לגולשים יוצא אוטובוס של מועדון הסקי הישראלי מת''א לחרמון. כל מי שחבר במועדון (או רוכש חברות באוטובוס ב-75 ש''ח) יכול לרכוש סקי-פס באטובוס ב-175 ש''ח ומנוע מלשלם דמי כניסה. בשתי נס
עזרה באתור אתר בהדרכה עברית:Reאביתר
איגוד המדריכים פועל בשיתוף פעולה עם משרדי הנסיעות המשווקים חבילות סקי בהדרכה בעברית. חבילות אלו מיועדות למשפחות עם ילדים והן יוצאות בפורים ובפסח.
לפרטים נוספים לגבי היעדים העדכניים והעלות תוכל לפנות לבועז מחברת רגינה טורס בירושלים בטלפון 1-800
צריך מידע על לה מוניר-צרפת:Reשלום רב
גלשתי בלה מינואיר לפני כחדש.
האתר מעולה לגלישה בפני עצמו ובטח עם כל שלשת העמקים. ניתן לצאת בבקר לכיוון מריבל וקורשוול ולגלוש 8 שעות כמעט מבלי לחזור על אותו מסלול.
באשר לאפרה המקום חלש בערך כמו לה פלאן.
יש כמה בארים ודיסקוטקים במרכז המסחרי
רכבת הסקי TGV:Reנסיעה ברכב מפריז לאיזור אתרי הסקי הצרפתים כ 6-8 שעות תלוי בנהיגה ובמוטיבציה לא להתעכב בדרך.
ישנה אפשרות להגיע גם ברכבת מהירה.
מצורף הקישור לאתר עם זמני נסיעות תנאים מחירים וכמובן הזמנת כרטיסים און ליין.
בהחלקה ותחזור לספר מה גילית.
charls רכבת הסקי
זהירות - אופיר טורס!:Reאני מסכים איתך, אך אני אוסיף דבר קטן.
אני ו-7 חברי הזמנו למרץ הקרוב, ואני ניסיתי להבין את אופיר טורס, כיון שהם כיסו את עצמם לכאורה בחוברת לא מצאתי לנכון להתלונן. הייתי מוכן לשלם את ההתייקרות עבור החלק שאכן התייקר כלומר על המלון ההעברות אוכל וכל השירותים
אתרי סקי באפריל:Reשלום אסף,
בחופשת סקי, כמו בכל נסיעה אחרת צריך מעט מזל בנושא מזג האויר. גם אם נוסעים לסקי בפברואר אין כל הבטחה שלא תהיה תקוע שבוע במלון עקב סופת שלגים.
בארבע השנים האחרונות נסעתי לסקי באפריל, ותמיד היה שלג ואפילו ירד בימים שהייתי שם. מבחינת מזג אויר,