אוסטרליה הענקית עם הערים השוקקות והמדבריות המהפנטות, ניו זילנד עם הירוק והכבשים, וכל איי גן עדן מסביב - לא פלא שלמטיילים לא נמאס מהאיזור הזה. צריכים עצות לטיול בדרום הפסיפיק? זה המקום בשבילכם! מנהל:תום
שאלות נוספות לגבי אוסטרליהקודם כל תודה לכל המגיבים.
אני מגיע עכשיו כך שמידע על מזג האויר עכשיו בנ''ז עזר קצת. האם מזג האויר קובע הכל, וכולם נמצאים רק בצפון שתי המדינות.
כלומר כדאי להתחיל בקאיירנס ולרדת (השאלה אם יהיה שם חם יותר עוד חודש-חודש וחצי) או באוקלנד ולרדת.
אני כן
קניית קראוון באוסטרליה:Reמנסיון של קודמים שיצאו לתקופה ארוכה וללא נסיון קודם בקראוונים, מומלץ לשכור קרוואן לשבועיים שלושה הראשונים ואז להבין מה בדיוק מתאים לכם ואותו לקנות.
תוכלי למצוא חומר עזר בנושאי קרוונים באתר המצורף.
שיהיה לכם טיול נהדר. השכרת קרוון באוסטרליה
מחפשת עבודה באוסטרליהאני משתחררת עוד שבועיים וממש רוצה לעבוד באוסטרליה - רק שאיני יודעת היכן לחפש. אני מעוניינת לעבוד ולהרוויח כסף. אני מחפשת עבודה כאופר או עבודה עם בע''ח - כל דבר שיכניס לי כסף - איני מפחדת מעבודה קשה. אם אתם יודעים איפה עלי לברר על עבודה או אם אתם יכולים לע
כן צריךמאחר ואתה עובר על אדמת אוסטרליה אתה צריך ויזה, אבל אין צורך בויזה לתקופה ארוכה שעולה כסף רב (180-250 ש''ח) אלא רק ויזת טרנזיט או ויזת מעבר שניתן להוציא את כל סוכן נסיעות, עלות הויזה היא 0 שקלים...לעיתים הסוכן יבקש עמלה כלשהי על השירות או שתעשה את זה בעצמך
אזרח בריטי באוסטרליה:Reלא מומחים, אבל האוסטרלים מאוד מכבדים בריטים - בעיקר בגלל המטבע אבל גם בגלל היהסטוריה, והיחס אליהם הרבה יותר טוב מאשר לאחרים (ישראלים למשל) בנושאי עבודה והגירה. כדאי פשוט לשאול בשגרירות.
כמה עולה להשכיר רכב:Reכנס לאתר של באדג`ט אוסטרליה באוסטרליה - מחירים זולים, רכבים חדשים ללא הגבלת קילומטרים, סניפים בכל אוסטרליה ותמיכה של 24 שעות (שלה כמובן לא נזקקתי).
נוסעים מתמידים של קוונטס מקבלים נקודות על השכרה.
אבל הכי חשוב - הרבה פארקים באוסטרליה (בעיקר בטסמניה, וכן http://www.budget.com.au
ניו-זילנד ב-3 שבועות-מסלול?:Reאוקטובר - בעייתי מבחינת לזכות במזג אויר שיתאים בדיוק לתאריכי הטיול.
מקומות מקסימים או מומלצים (בשליפה):
אי צפוני:
הגנים הבוטניים בהמילטון,חצי האי קורומנדל, טאפו
אי דרומי:
טסמן, וונקה, קוק, סביבת טיאנו, דנידין.
למה קיווי?:Reהממ... זו אודיה לא הודיה אבל לצורך העניין גם לי יש את הספר הנ''ל...)שנרכש בעשרים$ שערוריתיים..מחיר השווה לכל הוביט..(בכל מקרה תתקשר לאנדריאה שהיא סוכנת של היט באלכסנדרה היא תיתן לך פרטים
כמה עולה שכר דירה באוסטרליה:ReHi Ilan
Two bedrooms apertement in Caulfield / St Kilda/ balaclava ect (the jewish areas) is around 200-280 AUD.
Once the apartement is newly renovated or new it`s above 250, once there is a dishwasher/ducted heating and more.. it can go up to 300. AU
אטלס אוסטרליה של לונלי פלנטללונלי פלנט (שמשרדיה הראשיים ממוקמים במלבורן, אוסטרליה) יש אטלס דרכים קומפקטי ומצויין של אוסטרליה עם מפות בקני מידה משתנים (בין 1 למליון ל-1 לשלושה מליון, בהתאם לפירוט הדרוש בכל איזור) וכן עם מפות ערים. ר` לינק מצורף.
ידוע לנו כי ניתן להשיג את האטלס בח http://www.haolam.co.il/store/LP_book.asp?isbn=1864500654