מה יותר נפלא מלחוות את הטיול בחו"ל עם האנשים שאתם הכי אוהבים? בפורום טיולי משפחות תוכלו למצוא את כל המידע שחשוב לכם לגבי טיול עם הילדים - באירופה, בארצות הברית ובעולם כולו. מנהלת:יונית
כפר נופש הייאס(לנדל)מי מכיר:Reהיינו שם לפני שנה (עם 3 ילדים) - קיבלנו דירה מאד מאובזרת נוחה ויפה. שלושה חדרי שינה+ סלון , (חוץ מזה שאין מזגן-אבל זה נכון לרוב כפרי הנופש) יש חצר נחמדה וצמחיה שמאפשרת פרטיות לכל יחידה, נחמד לשבת בערב בחוץ ולראות את הסנאים.. המיקום מעולה קרוב לרוב האטרקצי
המלצות לפרקים:Reליד קופנהגן היינו בפארק נחמד מאד, מזכיר קצת לונה פארק בנוסח של פעם-באקן, אווירה של יריד מתאים ליום טיול אם מבקרים קודם אצל המלט בטירתו, סיום חביב לחלק השני.
המינוס הגדול שמשלמים על כל מתקן (או עשיריה? ) בנפרד ואז הכסף נוזל בין האצבעות. באקן
אוסטריה - אנטישמיות?:Reלחלוטין לא נתקלתי והייתי לאחרונה לפני כ-8 חודשים.
כן,
הם אדיבים, מנומסים קורקטיים ולא הייתי מגדירה אותם כחמים ולבביים במיוחד.
אבל זו מנטליות של תרבות מרכז אירופאית, ולא בגלל אנטישמיות .
אטרקציות לטיול בת מצווה:Reלשאלתך לגבי קניון המים שאני ציינתי.
האתר נמצא בגרמיש ונקרא קניון גרמיש פארטנקירכן.
עולים איליו עם רכבל ומטליים בתוך קניון צר ביותר שלמרגלותיו זורם נחל כשמפלים מלווים אותך בכול הטיול. הייתי שם לפני עשרים שנה ואני מתעתד לחזור כעת.
באתר שקישור צרפתי ישנם גרמיש פארטנקירכן
עלות מונית משדה תעופה פאריס:Reחזרו לפני חודש מיורו דיסני
1. השאטל בחינם
2. ראו הוזהרתם : התורים בסופי שבוע עצומים (40-60 דקות )יש הבדל עצום לעומת אמצע השבוע (5-10 דקות )
בכל מקרה מצרף לינק של האתר בעברית !!!! האתר אמין . אני גיליתי אותו רק אחרי שחזרנו אמין מאד ויש שם את כל התשובו http://http://www.poli.co.il/disneylandparis/index.cfm
יעד מומלץ לטיול עם ילדים:Reמסכימה עם כל הנאמר על אוסטריה.
ממליצה לגשת למשרדים של אוסטריין אירוויס - גם אם לא טסים איתם הם נותנים המון מידע שימושי וטוב ועוזרים לתכנן את הטיול.
טיול עם קרוואן באירופה:Reלדניאל שכתב תגובה לכתבה.
כתבת שטיילת כבר עם קראוון באיטליה אשמח לקבל טיפים לגבי מקומות מומלצים בצפון איטליה.
האם ביקרתם בהרי הדולומיטים עם קראוון?
תודה דלית.
אטרקציות לילדים רומא-קפרי:Reאכן החלק של רומא ודרומה הוא פחות מבוקר על ידי ילדנו, אבל יש בכל זאת מספר אתרים שניתן לבלות בהם עם ילדים החל ב חופי אמלפי מרהיבי עין כולל במערה Grotto dello Smeraldo, פומפיי בהחלט יכול להשאיר חוויה לילדים על החיים בתקופה הקדומה. גם עליה לווזוב מרשימה לעי פארק הקסם (חדש מ2004 )
עזרה בבחירת כפר נופש הולנד:Reאנחנו היינו בקייץ האחרון בהולנד ולנו ב- coldenhove
היה נהדר, לקחנו יחידה ל-8 אנשים, היחידה מרווחת, יפה ונקיה, המיקום של הפארק מצויין ביחס לרוב המקומות שבהם ביקרנו, הפארק עצמו ממוקם בתוך יער מקסים, יש בו בריכה נהדרת, סופר, חדר כביסה, אופניים להשכרה, מסעדו
עלויות של טיול משפחתי ארוך:Reאין ספק שמבחינת עלויות מדובר במזרח. אני כעת בשיאה של התארגנות משפחתית לקראת נסיעה שכזו אם אתה מעוניין בפרטים נוספים ועלויות מוערכות אתה מוזמן לכתוב לי למייל או להשאיר מספר טלפון.
אוסטריה שוויץ עם ילדים:Reממליצה בחום לגשת לחברת התעופה האוסטרית (בן יהודה 1 - שם זה היה לפני 4 שנים) גם אם אינך טס איתם הם נותנים חוברות עם אזורים שונים באוסטריה ואת אפשרויות הבתים להשכרה כולל מה יש בכל בית והיכן הוא ממוקם.
אנחנו ישנו בעיירה שנקראת BRIXEN במרכז טירול ומשם יצאנו