מה יותר נפלא מלחוות את הטיול בחו"ל עם האנשים שאתם הכי אוהבים? בפורום טיולי משפחות תוכלו למצוא את כל המידע שחשוב לכם לגבי טיול עם הילדים - באירופה, בארצות הברית ובעולם כולו. מנהלת:יונית
לינה במנהטן:Reהיינו בניו יורק באוגוסט 2002 וישנו בהווארד ג`ונסון (מיקום מצויין, מלון סביר, חדר לא גדול עם 2 מיטות כפולות - אתם תזדקקו למשהו קצת יותר גדול) ושילמנו אם אני לא טועה בסביבות 85$ ללילה. הזמנו דרך אופרן - יש להם גם שירות להזמנת מלונות ולא רק לשכירת רכב, והם ה
פורטו ונטורה או פנטסילנד:Reפורט אוונטורה הרבה יותר מלהיב וחדיש מפנטזילנד. פנטזילנד הוא פארק ישן יחסית שאמנם חידשו אותו אך הוא לא מגיע ברמתו ואיכותו לפורט אוונטורה (השייך לרשת של יוניברסל סטודיוס).
תשלום דו``ח על מהירות בהולנד:Reהי דלית,
גם אני קיבלתי דו`ח על מהירות בהולנד.
אני מבין שאת התקדמת יותר ממני והגעת למקום שיכולת לשלם את הדו`ח?
היכן ניתן לעשות זאת (גם אם זה יעלה 30 דולר העיקר להיפתר מזה).
חג המולד באמסטרדם:Reלא בדיוק תחום ההתמחות שלי.
אבל כל אמסטרדם, כמו ערים אחרות באירופה סגורה,נעולה, משותקת (מיני יום כפור שלנו) בין ה24 בלילה ועד ה26 בצהרי יום.
בוודאי תחבורה אם יש היא מינימלית (לא קריטי תלוי במקום הלינה) בתי קפה ,מסעדות וכו.
מצרפת לך קישור לפורום של ישראל ישראלים בהולנד
טיול בר/בת מצווה לארה``ב:Reכל מה שנכתב ע''י סיגלית נכון, אך לפעמים קיים שיקול שילד רוצה לבלות בטיול כזה עם עוד ילדים בני גילו , ואז הנאתו גדלה. אכן מספר החברות שמוציאות טיולי בר מצווה קטן, ולכן אנו מחפשים חברה שמוציאה טיול מיוחד המותאם לילדים
כמו הטיולים של החברה הגיאוגרפית - ברא
ג`יפים בכרתים - חויות:Reאני לא יודע אם את מתכוונת למקום ספציפי בדרום האי, אבל כשמדובר במשפחות על ילדים קטנים, יש להביא בחשבון את ריחוק המרפאות מרוב האיזור הדרומי, וזה בהחלט משהו להתחשב בו.
אגב, המקום נקרא איה פלאגיה (איה=קדושה) כמו איוס ניקולאוס=ניקולאוס הקדוש, איי דקה=עשרת ה
דוח תנועה בהולנד:Reגם אנחנו קיבלנו דוח על מהירות (84 קמ''ש במקום 70, מעט צפונית להאג ו 40 יורו קנס) כחודשיים אחרי חזרתנו לארץ. הדוח היה ברובו בהולנדית ובהחלט לקח זמן להבין את הפרטים. אנו פתרנו את בעיית התשלום בכך ששלחנו מזומן עם ידיד שחזר להולנד. לא הייתי ממליצה לעקב את התש
שכחתמוצץ לתינוק.
והרי המלצה- בעיקר בקשר לתינוק.
לנו חברת התעופה איבדה את המזוודה שבה ארזנו את רוב הדברים של התינוקת. ולכן בדיעבד- כדאי לקחת כמה שניתן לתינוק בתיקי היד.
לא כתבת לאן את נוסעת ולכן אין לי מושג מה יש או אין במדינה בה את נוסעת. אבל אנחנו היינו ב