צפון אמריקה הגדולה, עם הערים האדירות של ארה"ב והנופים הנפלאים של קנדה - אין טיול יותר מספק מזה. כל מה שאתם צריכים על טיול ביעד נמצא ממש כאן בפנים. מנהל:מוני
לוויתנים - מערב קנדה:Reעד כמה שידוע לי אין סכנה בשיט כזה, עדיף לצאת בבוקר ולא אחרה''צ אז הים גבוה יותר.
אני עשיתי שיט גם בטופינו (שם ראיתי ליוויתנים אפורים והמפבק) וגם בויקטוריה (ראיתי אורקה והמפבק, אמנם מרחוק אבל זה משתנה- עד כמה שניתן לנווט את הסירות קרוב... ) בוויקטוריה יש
פרקי שעשועים בין סיאטל לסן:Reמומלץ לקחת את הילדים בסן פרנסיסקו למוזיאון ''ripley`s believe it or not'' - הילדים יהנו מאוד, ובכלל לקחת אותם לאזור המזחים. סן פרנסיסקו היא עיר מדהימה, והיא מתאימה מאוד לטיול עם המשפחה והילדים הקטנים. תהנו!
ומאד רצוי להקפיד על זה, כי:Reשמקבלים דוח אני מבין אבל למה לשלם אותו ?
אין לי מושג בארצות אברית אבל באירופה יש לי אוסף של דוחות חנייה שבחיים לא שילמתי אותם. אפילו קנס משוטרים בבודפסט קיבלתי וכנראה אשים אותו במסגרת.
פרט למקומות שחששתי שירימו לי את הרכב בחיים לא שילמתי חנייה..
חשמל 110 וולט בארצות הברית:Reמערכת החשמל בארה''ב פועל על מתח של 110V. ולכן יש לשם לב כאשר לוקחים מוצרים חשמליים מהארץ שהם אכן עובדים גם על 220V וגם על 110V. עג''ב המכשירים רשום באיזה מתח כניסה ניתן להשתמש במכשיר. אני כשהייתי בארה''ב השתמשתי במטען הסוללות הרגיל ובמטען הסוללות של המסרטhttp://kropla.com/!c.htm
אל תצפי ליותר מדיבמילפורד ישנתי, ומפנסילבניה בר שלי חוזר בשבוע הבא.
בכל מקרה, מלונות של $150 בניו יורק הם לא משהו. נקיים במידה סבירה, אבל לא יותר, חדרים קטנים - כמקובל בערי בירה.
ניו-יורק עצמה מדליקה.
דיסני: עד גיל 15, ומגיל 30:Reבאורלנדו אני ממליצה לך לבקר בשלושה פארקים לפחות: אפקוט סנטר, אולפני יוניברסל ואו מג`יק קינגדום או אאולפני MGM לגבי השלכת, רצוי להגיע לאזור ניו אינגלנד רק לקראת סוף ספטמבר תחילת אוקטובר, אם כי התקופה משתנה משנה לשנה, תלוי בחורף שהיה (השנה הוא היה קר במיוחדשלכת בוורמונט
מניו יורק לניו אורלינס:ReThere is another way- even shorter and nicer-drive south on highway 81, visit west virginia+virginia, the apalachian mountains, take the blue ridge mountains Rd, and the smokey mountains, in Tenessee,From the smokey ountains go to
שייט ביצות:Reהמומלץ ביותר לערוך שייט כזה בפארק לאומי אברגליידס. אך רק בחודשים נובמבר עד אפריל. בקיץ זה בלתי נסבל ואפילו מסוכן בגלל מתקפת היתושים.
אם אתם נוסעים בקיץ אפשר לשוט באזור אורלנדו. אין הבדל ברמה בין השייט באורלנדו ובניו אורלינס. צאו לשייט מהאזור בו יש לכם הכ
לא נראה לי שצריך מראשהמחיר הרגיל ( ללא הזמנה מראש ) הינו זול בהרבה - ראה בקישור .
אנו היגענו ביום שישי - כמובן ללא שום תיאום - ומצאנו מקומות בסיור לא הראשון כי אם זה שלאחריו , וחכינו הרבה פחות משעה . הסיור מעניין ובוודאי מאלף למי שמתמצא בתעופה ( לא אני ) , והם מגלים יחס
מסיבה מאד פשוטה (-;הוא נמצא באריזונה (קרוב למשולש הגבולות קליפורניה/אריזונה/נבדה, מעט דרומה לכביש מס` 40).
אני מצרפת קישור לאתר של לשכת התיירות המקומית.לשכת התיירות LAKE HAVASU
אאוטלט ענקישנו אאוטלט ענק בעיר GILROY, על כביש 101, קצת דרומה מסן חוזה (כשעה ורבע דרומה מסן פרנסיסקו). אני מצרפת את הקישור לרשימת החנויות שם.
אגב, הבהרה קטנה לגבי האאוטלטס: אנשים רבים טועים לחשוב, שבאאוטלטס המחירים נמוכים יותר מאשר בחנויות בעיר. פעם זה באמת היהאאוטלטס בגילרוי
מחיר כרטיסי טיסה להוואי:Reכמובן שאין טיסות ישירות מהארץ להוואי, לאף אי וודאי שלא למאווי.
מיעדים שונים בארה''ב וקנדה יש טיסות ישירות להונלולו וממספר מועט של יעדים גם טיסות ישירות למאווי.
טיסות רבות במיוחד יוצאות מלוס אנג`לס, סיאטל, סאן פרנסיסקו, אך מעט טיסות ישירות יוצאות גם מהחוהספר איי הוואי האקזוטיים
בבקשה תגובות ! סיגלית !:Reאם בתכנון להגיע בצהריים אזי גם עם מונית ייקח זמן להיכנס.
אני נכנסתי למנהטן שבועיים אחרי ה- 11/9/01 והיו פקקים
אז עומדים בפקק שעה בכניסה למנהרה (מכיוון ניו ג`רסי)
אחרי המנהרה הכל זורם.
מה שאתה שואל אני ביצעתי.
רק בפריקת המזוודה יש ליידע את השוער בבית