אין יותר קלאסית מאירופה: הרומנטיקה של איטליה, האוכל של צרפת, האיים של יוון, הירוק של סלובניה - והכל כל כך קרוב... אירופה כולה - ממזרח ועד מערב נפרשת לפניכם בפורום הזה. מנהלת:יונית
תודה רבה למשיבים. אם יש עוד:Reיעל
מציעה לך לנסוע לאן שהלב שלך מושך.
אלו יעדים שונים, עם תרבויות שונות, מזג אוויר אחר, סגנון טיול אחר.
לכל אחד הטעם שלו וההעדפות שלו,
על כל תשובה איטליה, תקבלי תשובה אוסטריה.
אופציותהאופציה הבטוחה - אמסטרדם. יפה, תרבותית, צעירה וסוערת.
האופציה המרגשת - ברלין. מרתקת, עשירה בהיסטוריה, זולה יחסית, ענקית.
האופצייה הנועזת - ריגה. יפהפיה, תוססת, אותנטית וזולה.
האופציה הביזארית - בלגראד. אין כמעט מה לעשות שם, חוץ ממסיבות, אבל כאלה
חודש טרקים בנורבגיה:Reלילה בבקתת הרים עולה 240 קרונות, לבנות אוהל ליד הבקתה בערך 60 קרונות, אבל בתקופה זו מומלץ לישון כבר בתוך הבקתות. לילה באכסניה 100-170 קרונות. עלות משוערת אם מבשלים לבד ישנים באכסניות/ אתרי קמפינג ונוסעים באוטובוסים כ-13000 קרונות לתקופה של חודש וחצי.
דודו/שמודואתה מבלבל במוח...
יחד עם מערכת הצנזורה/דיקטטורה של למטייל.
הפסיקו לבלבל לנו במוח:
טיפ-
יוק.
ונא לא לחלק טיפים לתובענים המייללים,
ולא להמליץ על מתן טיפים(אבל אתה יכול הרי לפזר את כספך כמה שתירצה.אני ואחרים:לא ולא).
רכבת מרומניה לבודפשט:Reשלום
הם לא מאפשרים לצאת עם רכב שכור מרומניה אך יש רכבת היוצאת כל יום לבודפשט אנו לקחנו רכבת שיצאה מבוקרשט ב- 10 בלילה והיגענו למוחורת בבוקר. היה נהדר לקחנו קרון שינה אין שום בעיה.
תהנו אה שחכתי כן לקחת אוכל ומים בזמן שאני הייתי היה קרון מסעדה לא היה שם
מזג אויר בטוסקנה באוקטובר:Reשלום.
לא ניתן לחזות את מזג האויר כל שנה הוא שונה למשל החודש(אוגוסט) הוא קריר עם המון גשם חזק וסופות רעמים.
יחד עם זה אוקטובר זה סתיו ואמור להיות די גשום וערפילי
אבל הכל ירוק ירוק ורענן ואין בעיה לטייל ולנוע בדרכים.
רצ''ב קישור המתאר את מזג האויר בטו מתי לבוא לטוסקנה
כן.כמו בישראל, או בכל מקום אחר בעולם, גם בגרמניה המחירים שונים מעיר לעיר. אמנם במזרח, פרט לברלין, לא ביקרתי, אבל אני יכול להעיד, שגם במערב יש הבדלים קיצוניים מעיר לעיר - במינכן ובקולון, למשל, מחירי המזון או האלכוהול הממוצעים הם גבוהים בהרבה, לפעמים כמעט כפול
טרקים ביוון:Reבאולימפוס (ההר) נמצא בצפון. יכול להוות טרק של יומיים- שלושה ואולי אפילו יותר. באוקטובר יכול להיות למעלה מזג אויר קצת סוער, אבל בדרך לשם יש יערות משגעים בצבעי שלכת.
באיזור זגוריה גם יש מסלולים יפים, לא בטוחה אם ממש ''טרקים'' אבל אפשר להסתובב חופשי
רכבת מלונדון למנצ`סטר?:Reתיכנס לקישור המצורף, בצד ימין של העמוד למעלה יש לך Timetable, תעשה לונדון - מנצ`סטר ותקבל מידע על הרכבות והמחירים.
יש גם בלילה רק תיקח בחשבון שצריך בחלק מהרכבות לבצע החלפה באמצע (לא בכולם, יש גם ישירות).
בהצלחה רכבות בריטניה
איך מגיעים לכרתים בזול?:Reראשית, אין מעבורות מישראל לכרתים, גם לא מקפריסין לכרתים, (יש מישראל לקפריסין) חוץ מזה לא חבל לבזבז יום וחצי לכל כיוון בשייט?
כנסו לסוכנות נסיעות וחפשו דיל זול (ואל תשכחו שזול הוא זול!)
קחו בחשבון גם שאם מדובר ממש בחגים, הרי בנסיעה לכל היעדים זו ההזד
יורו בלונדון?:Reהמטבע באנגליה הוא לירה שטרלינג , שידוע גם כ פאונד.
המטבע בארץ - ש''ח, שקל חדש.
אפשר להשתמש בארץ ביורו או דולר?
כמו בארץ - כך גם באנגליה.
רכבת מלובליאנה לוונציה:Reשלום חני
אכן כן, יש רכבות מלובליאנה לונציה וחזרה.
1. עלות : לגבי עלויות זה רשום באתר הסלובני שצרפתי לך אבל אני לא יודע מהו המטבע שם כך שהמחירים שמצויינים לא אומרים לי הרבה.
2. זמן נסיעה: ע``פ מה שראיתי הרכבות הישירות כלומר ללא החלפת רכבת זמן אתר רכבות [לא נמצא מחירים ליעד זה]