אין יותר קלאסית מאירופה: הרומנטיקה של איטליה, האוכל של צרפת, האיים של יוון, הירוק של סלובניה - והכל כל כך קרוב... אירופה כולה - ממזרח ועד מערב נפרשת לפניכם בפורום הזה. מנהלת:יונית
אנטישמיות בקרואטיה-סלובניה?:Reלצערי, במערב אירופה אוהבים אותנו פחות ופחות (דוגמא כואבת: הנורבגים פעם היו מאוהבים בנו. עכשיו כשנודע להם שאנחנו מישראל, נדמה שהם שמעו גסות) . דווקא במזרח אירופה יש סיכוי לגלות ידידותיות. בקרואטיה היה לי רושם, שהמקומיים אוהדים ישראלים.
לסבר לך את האוזן במחירים:Reוואו!!!
זה היה בהחלט ממקד!
תודה על העצה עם המים, לא הייתי מעלה בדעתי.
אגב, מדובר באותו מלון ואם נהנת אז נראה לי שסבבה לחלוטין.
סופש נעים
כסף, חשמל, טלפון בקרואטיה:Reכסף כדאי להחליף שם. פה ההמרה היא גבוהה ולוקחים גם עמלות.
חשמל- לא צריך שום מעביר כמו בארץ בדיוק.
טלפון- אנחנו היינו עם טלפונים סלולריים כך שלגבי כרטיסי חיוג לא יכולה לעזור לך.
רכבת מרומניה להונגריה:Reרכבות בין CLUJ NAPOCA לבודפשט :
http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?ed=05.09.16&i=Cluj+Napoca&e=BUDAPEST&v=&mikor=0&d=&u=45&x=73&y=23
המרחק בין נמל התעופה של קלוז` נאפוקה למרכז העיר הוא כ - 8/9 ק''מ מהעיר, יש מוניות מנמל התעופה לעיר , התעריף הוא 10.0 רכבות בין CLUJ NAPOCA - BUDAPEST
ממינכן דרך אוסטריה לסלובניה:Reשלום
אני חזרתי לפי פחות מחודש מאוסטריה ומינכן
לשבוע ימים נסענו באוגוסט וחזבנו לנו שיהיה ממש חם אבל ממש לא היה לנו כל ה7 ימים גשם מבול שלא פסק לרדת וגם כמה מקומות שלא יכולנו לראות בגלל הגשם חבל
מלון ליד שדה התעופה במדריד:Reמלון TRYP DIANA של רשת SOL MELIA נותן הסעות מ/ל שדה התעופה, בהזמנות מהאתר שלהם אפשר להזמין במחירים נמוכים במיוחד. כבר קיבלתי פעמיים חדר לשניים עבור 50 יורו + מס רשת מלונות מליה
בקשר לכפריםשדה התעופה הית`רו נמצא קרוב לעיירה WINDSOR, שבה יש את WINDSOR CASTLE היפיפה. בתוך שדה התעופה יש תחנת אוטובוסים ענקית ויצאים ממנה אוטובוסים לכל רחבי אנגליה. העיר אוקספורד לא רחוקה מדי - נסיעה של בערך שעה וחצי.
אירופה לבד- איפה?:Reלגבי לונדון - ממש לא פחדתי. שוב - עניין השפה היה מאד מרגיע. שנית - מכיוון שהסתובבתי כל היום בצורה מאד אינטנסיבית - בחלק ניכר מהערבים פשוט ''נשפכתי במלון'' כדי לצבור כוחות ליום שאחרי (אבל זה אולי כי אני יותר זקנה... היתי אז בת 31...)
וכאשר יצאתי בערבים ל
אגם גרדה באוקטובר:Reמסכימה עם מש שאבישג כתבה.
ההופעה והארוחה מומלצים. זו ארוחה פשוטה אבל טעימה.
לגבי מזג אויר, הייתי באוקטובר לפני שנה, היה נעים מאוד. סתו ללא גשם. בערב קריר, צריך עליון דק.
הפעילות הימית באגם לא פועלת בתקופה זו.
רישיון לאופנוע בקפריסין:Reעש 50 סמק אין צורך, מעבר לזה צריכים. המקומיים לא מקפידים על נושא הרשיון, אבל אם ח''וח תהיה תאונה תתעורר בעיה רצינית בנושא הביטוח