אסיה, היבשת הגדולה בעולם, הפכה מזמן להיות המקום לטיולים. מסין והודו ועד אוזבקיסטן, בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק מעולם לא היה קרוב יותר! ואם אתם בראש של תאילנד, הכנסו לפורום תאילנד, שמוקדש כולו למדינה הנפלאה. מנהל:תאי
מחיר טיסה מהודו לתאילנד:Re* הרכבת יכולה לקחת גם 27 שעות, אבל מי סופר
* הרכבת עולה 10$ ותוסיפי לזה סביר להניח יום בכלכתה (עוד 10$) ועוד היום של הנסיעה כמה רופים, בקיצור ההבדל יוצא בערך 80-90$, לדעתי. עדיין שווה, כי כלכתה עיר מעניינת (יום-יומיים, לא יותר) למי כמוני שלא אוהב ערים בכ
מפושקר לאודייפור:Reאם את רוצה המלצות לגבי מקומות ברג`סטאן, גסט האוסים, סוכנויות אמינות וכדומה, תוכלי לקרוא באתר שכתבתי כשהייתי שם (חזרתי לפני כחודשיים) יש לך המון טיפים באתר, וגם המלצות לגבי אנשים שכדאי לקבל מהם שירותים.
כתובת האתר מצורפת. תצטרכי רק להכנס ל''ארכיון'' (כי ב http://www.notes.co.il/pnina
איי אוקינאווה - יפן:Reהיי
אוקינאווה זה יפן
המחירים כמו ביפן,כמו במדינת ישראל.
מגיעים בטיסה או מעבורת.
התחבורה בין האיים זמינה אבל יקרה.
סה''כ חויה יפנית שונה.
עונות כמעט כל השנה להוציא זמן טייפון.
טיול מהנה
הודו בפסח לאן?:Reהיי יעל,
אמצע מרץ-אמצע אפריל זו העונה הכי בעייתית בהודו..
הדרום כבר חם ובצפון עדיין קריר.
עם זאת, עדיין הייתי ממליצה לטייל בצפון המדינה -
איזור מנאלי והעמקים, דרמסהלה, רישיקש.
יהיה קצת קריר, אבל לא נורא.
אפשר גם לבצע גיחה לאיזור אגרה ווראנסי.
או
תודה לכולם, אבל לצערי זה לאחשוב כי התקשרתי לשגרירות והם אמרו לי שהם כרגע עסוקים בלעדכן את החוקים או משהו כזה ואי אפשר להוציא אזרחות בחודש וחצי הקרובים...
קניית כרטיס טיסה ביפן אינהקניית כרטיס טיסה ביפן אינה זולה.
תלוי מהיכן ביפן טסים? ומתי?
בכל מקרה הכרטיסים הינם כרטיסי ''דיל '' הלוך חזור ללא אפשרות שינוי תאריך.בדרך כלל לשבוע.
להוזלת המחיר כדאי לשקול יציאה לסיאול ,קוריאה, וקניית כרטיס כיוון אחד לבנקוק משם.
רוב הסיכויים שמחיר
משהו להירור !!נכון שזאת לא העונה בגואה אבל......
זה בדיוק הסיבה להגיע לשם.
להכיר את האנשים והתרבות
ולא את מסחטת התיירות המשומנת של העונה.
אחרי שהתירים המסוממים עוזבים,נשארים המקומיים
הנחמדות יוצאת מהם כל הזמן.
היינו בגואה כמה פעמים בעונות שונות.
הרבה יו
לא כולם יונקים מאותה אםתודה לאל 5 שנים הבסטה מפרנסת אותי בכבוד
ועוד רבים אחרים.אין לי מושג לאיזה חוויות רונית נפלה אני מכיר כאלה שהתאכזבו וכאלה שחזרו לעוד ויזה וגם יותר
לכן רונית לפני שאת טוענת שכבר לא עושים כסף בכל יפן תני לי לתת עצה למיטל,
אם באים ליפן עדיף לבוא להרים גדו
כמה כסף צריך למזרח ?:Reהי ,
בגילי ומצבי הכספי הייתי מאוד שונה מהחבר`ה הצעירים אחרי הצבא ומנסיוני הרב בטיולים אין כמו לטייל עם המקומיים , לאכול במסעדות שלהם , באוטובוסים שלהם ולהתרחק מכל הפיצות / טוסטים / מלווח / בורקס / סביח ...
זה נחמד רק בתור רענון פעם בהרבה זמן,
בגישה
היי שחףאני קניתי אצל פרוק במיין בזאר בדלהי.כבר שלוש שנים שהסט בשימוש.לעומת זאת,קניתי אצל באבא קטן בורנאסי וממש התאכזבתי.יש כל מני סוגים.צריך לבדוק.אם את בורנאסי עדיף לקנות ב''שינקין של המשי''.
בהצלחה.
מעבר בין מדינות:Reמשלוש המדינות שהזכרת אין שום בעיה לעבור אחת לשניה בכל כיוון שתרצה. היתרון היחיד הוא מבחינת עלויות וויזה , זול יותר להוציא ויזה לויאטנם בצורה משמעותית דרך פנום פן בקמבודיה. לגבי תאילנד יש מעבר ללאוס וקמודיה בלבד (מה לעשות אין גבול עם ויאטנם ...)
ליאור זה גם חיסונים לחו``ל?:Reאחרי שיש לך את כל הקבלות ועשית את כל החיסונים[חוץ מצהבת a וצהבת b, שאותם אפשר לעשות בקופה עצמה ולכן אין עליהן החזר] את פשוט נותנת אותן לפקידה בקופה שלך ותביאי גם את פנקס החיסונים היא מצלמת אותו, והיא שולחת לאישור, ואחרי שבוע תתקשרי, לבדוק אם הגיע , את מגי