אסיה, היבשת הגדולה בעולם, הפכה מזמן להיות המקום לטיולים. מסין והודו ועד אוזבקיסטן, בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק מעולם לא היה קרוב יותר! ואם אתם בראש של תאילנד, הכנסו לפורום תאילנד, שמוקדש כולו למדינה הנפלאה. מנהל:תאי
פעם שלישית,אתה חייב לי גליזאת פעם שלישית ... אתה חייב לי גלידה !
חנוכה שמח ...
אוטובוסים מבנגקוק
לקמבודיה שני מעברי גבול הפתוחים לתיירים עם תאילנד:
POIPET נמצא מול העיר התאילנדית ARANYAPRATHET ומשמש להגעה מהירה(יחסית)
לסיאם ריפ ומקדשי אנגקור. למעבר זה נוסעים מתחנת MO CHI
קו פאנגן מידע חיוני!!!!!שלום לך,
לצערי זו תמונה שלקחתי מהאינטרנת, אבל יש לי בשבילך אתר לחיפוש לינה בקו פאנגן.
מקווה שתגיעי לסילבסטר, במידה וכן צרי איתי קשר.
ראי לינקים.
ביי מקווה שתיכנסו לכל האפשרויות באתרים הנ''ל
טיול מהנה לכולם! אחלה אתר לקו פאנגן
לקמבודיה:Reכדאי מאוד לעשות גיחה ולראות את מקדשי הפלא של אנגקור ''פטרה של הג`ונגלים''
שלושה שבועות הם פרק זמן ממש קצר ...
כדאי לקחת טיסה ולהיות במקדשים שלושה ימים לפחות.
טיול נעים.
דחוף ! - דרכון לא בתוקף:Reאם הטיסה שלך היא לימים הקרובים אתה יכול להאריך בנתב''ג (בתשלום), אם לא האפשרות הנוספת היא לשלוח פקס לוועדת חריגים במשרד הפנים ולהסביר למה דחוף לך להאריך דרכון.
אתה יכול למצוא את מספרי הטלפון באתר של משרד הפנים
מידע על ויזה ליפן:Reאין בעיה באם מטרתך טיול. מקבלים עד 3 חודשים בשדה התעופה. רק בוא לבוש נקי ומסודר עם כרטיס טיסה חזרה. רוב הסיכויים שלא יבקשו אפילו לראותו.
כמה זמן טיסה לדרום סין?:Reרק להוסיף כמה דברים...
בכיוון השני - סין-תאילנד - אכן הטיסה הכי זולה שמצאתי היתה קונמינג-בנגקוק, והיא לוקחת פחות משעתיים.
חודש יכול להספיק לחבל יונאן (קונמינג היא בירת יונאן) ואפשר גם לקפוץ לאזור גווילין (טוב לא ממש לקפוץ... 30 שעות ברכבת).
מהחבל שבו ג
טיסה בנגקוק-ויאטנם:ReIf you haven`t bought the ticket to Bangkok yet, El-Al takes the same price for Tel-Aviv Vietnam as Tel-Aviv to Bangkok. So the ticket Bangkok Vietnam comes out free. True that El-Al is more expensive than Jordenian but it is worth
תודה:Reאז אני מבין שסין העבירה הילוך, חבל - אבל זה בטח בגלל שהם החליטו להיפתח למערב, והאולימפיאדה המתקרבת.
בכל מקרה זה יותר מעודכן ממני - 5 שנים, והזיכרון הולך ונשחק בזמן הזה.
במה את עובדת שם אם אפשר לשאול?
י.