אסיה, היבשת הגדולה בעולם, הפכה מזמן להיות המקום לטיולים. מסין והודו ועד אוזבקיסטן, בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק מעולם לא היה קרוב יותר! ואם אתם בראש של תאילנד, הכנסו לפורום תאילנד, שמוקדש כולו למדינה הנפלאה. מנהל:תאי
בסך הכל בסדרשמעתי מקרים בהם עשו פדיחות קטנות גם ב''אבי'' וגם ''רפול'' אבל בסך הכל-שניהם עובדים עם ישראלים כבר שנים ולא יעשו פדיחות גדולות לעולם כי הם יודעים שזה יהרוס להם את השם הטוב בצ`יק (שמועות כאלה עוברות בין ישראלים במהירות...)
מרץ...גם במרץ כייף לטייל בתאילנד. בגדול את נוסעת בתקופה הקלאסית לטיול במזרח ,כך שתהיי רגועה .
בכל מקרה את עושה טיול ארוך ,ולכן עדיף לזרום איתו ולתכנן לעוד חצי שנה ממש בקוים כלליים כי דברים משתנים.
תהנו.
בורמה ביולי-אוגוסט:Reהיי אגם,
בין החודשים יוני-ספטמבר נמצא כל אזור דרום מזרח-אסיה בתקופת המונסון ובורמה בתוכו...., אך גשמי המונסון בבורמה כמעט ואינם מפריעים לטייל, כך שאין לך מה לדאוג.
חם מאד (בעיקר באזור באגן המדברי), לח ודביק....
טיול מהנה בארץ מדהימה,
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reהיתה לי פעם חברה שהיתה צועקת fuck me
והיא דווקא היתה קצת לטאה,
אז אולי מישהו שמע אותנו כשהיינו בתאילנד,
יש לי רק דבר אחד לומר על זה
א.אם זה נכון ,אז אחרי שנפל לה הזנב הוא לא גדל בחזרה מעולם.
ב.למישהו נראה שיש לטאה שצועקת ''fuck you''
כיוון אחד למזרח+עוד שאלות?:Re1-להודו-בטוח אין בעיה להכנס עם כרטיס לכיוון אחד.בעצם-נראה לי שברוב המדינות במזרח אין בעיה.
2-אין לי מושג אם יש טיסה כזו.יש מקטמנדו לבנגקוק.
3-העונה הזו פשוט לא מתאימה לטיול בדרום...חם מאוד.אז אין סיבה להתעקש על זה כשיש צפון גדול ויפה כל-כך.אי אפשר
רק לא אמריקן:Reרק לא אמריקן - אין אפשרות למשוך כסף עם אמריקן בהודו, חוץ משלוש ערים - דלהי, קוצ`ין וכלכתה, וצריך לנסוע מרחקים עצומים בשביל המשיכה הזאת.
בנוסף, יש גם סיכוי גבוה שהמכשירים הללו לא יעבדו.
בנפאל יש מכשיר אחד בקטמאנדו - שאני הייתי הוא לא היה תקין.
בקיצור
הודואני עם צב-
כל זמן הוא מצויין להודו.בגדול זה הולך ככה:
מאי-אוקטובר-לצפון
נובמבר-אפריל-דרום
בתאילנד תאפשר לטייל כל השנה אבל החודשים הטובים ביותר הם-ינואר-פברואר והכי פחות טובים יולי-ספטמבר.
מתנות מהודו:Reהי לאוהבת המתנות!
לשלוח חבילה מהודו זה קל מאוד ואף זול במיוחד (יחסית לתאילנד, למשל וכמובן - לארץ). אספי את מה שאת רוצה לשלוח וגשי לאחד מעשרות (מאות?!) החייטים המצויים בשפע ברחובות (וכמובן באיזורי בתי הדואר) שיארוז לך את החבילה - יש צורך לארוז בארגז עטוף
מונגוליה, סין , בורמה ועוד:ReAyelet dear 🙂
I`m sorry.. but that wont help me much... i`m allready in xinjiang... idon`t need to many advices about that place,as far as travelling is concerned, i`m just stuck becasue of sars (they half closed the border with monngolia an Ron from m
טוקיו - קיוטו:Re להליתכנראה שאפשר לנסוע בבןקר ולחזור בערב, אבל כך בחשבון
שזה כ3 שעות בכל כיוון (בשינקאנסן).
יותר מידע תוכל למצוא ב http://www.japanrail.com
מקום ליד המים...:Reעצמון,
חן חן על התשובה היסודית והמקיפה.
זה מאוד עוזר, שכן אני לומדת יותר ויותר מיום ליום.
כוונתי לנסוע באוגוסט לחודשיים שלושה, אני לא מחפשת מסיבות טרנס ולא לטייל, אני רק מבקשת מקום שקט, להניח את הראש ולהערות במידה מינימלית עם תיירים ותושבים.
א
חידוש דרכון:Reהקטע הוא שעשיתי ויזה לשנה דרך איסתא אבל שבאתי לקחת את הדרכון התברר שעשו ויזה לחצי שנה..
בינתיים אני אמור לטוס ביום חמישי ולא בטוח שיוכלו לתקן:-(
בכל מקרה תודה על התשובות
יפן-הודעה לבנות:Reהאם את יכולה לפרט יותר על נושא ה''מארחת'', האם הרבה ישראליות עובדות בזה ?מה אופי העבודה ? היכן מוצאים אותה? האם יש טיפוס מסויים שמדבר ליפנים ? האם בהכרח מדובר בשרות מיני ? אם לא - כמה בכ''ז ניתן להרויח ?
האם המשטרה היפנית מחפשת את הישראליות שעובדות בזה ?
הודו במאי כדאי?:Reהודו כדאי תמיד!
במאי מתחילה העונה לצפון הודו ולא חסר מקומות לטייל בהם.לגבי החיסונים,אז את צריכה לקבל מספר לא קטן,ובהמשכים,מה שאומר שאת צריכה לעשות את זה חודש-חודשיים לפני הנסיעה-בררי במרפאות השונות.שיהיה טיול נפלא.