אסיה, היבשת הגדולה בעולם, הפכה מזמן להיות המקום לטיולים. מסין והודו ועד אוזבקיסטן, בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק מעולם לא היה קרוב יותר! ואם אתם בראש של תאילנד, הכנסו לפורום תאילנד, שמוקדש כולו למדינה הנפלאה. מנהל:תאי
מזרח או דרום אמריקה ?:Reובכן
גם אני הייתי במזרח ובדרום אמריקה
וכעת אני שב להודו המהממת
הודו זה פשוט עולם אחר שהחלטתי לשוב אליו, מה גם שזה טיול זול מאוד וקל מבחינת השפה האנגלית.
זה נכון שרוב הישראלים באים לשם כדי להסתמם ורובם יכחישו זאת, אך
משדה תעופה בדלהי למיין בזאר:Reנכון, לך על ה pre paid אבל בכל מקרה יש סיכוי שהנהג ינסה עליך את טריק דלהי הידוע (לא יודע איפה מיין בזאר, יש הפגנות, שטפונות וכו..) בכל מקרה תפגין בטחון עצמי ובסוף יהיה בסדר. ואל תאמין לו אם הוא מכניס אותך ל''לשכת תיירות'' ומתקשר בשבילך להארי רמה.
תקפצי גם לאג`מרהיא חצי שעה נסיעה מפושקר ואת תעברי בה בדרך. יש שם מסגד מקסים ומודל מוקטן של כל המסגדים הג`איינים של הודו. חצי יום נחמד ושווה.
כשאת באודאיפור לכי לאכול ארוחת ערב במלון על האגם (בו צילמו את אוקטופוסי) זה יקר (750 רופי לאדם) אבל זה שווה כל רופ, כיוון שזהו ה
טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?:Reאני עשיתי טיפול שיניים בבית חולים אמריקאי בשם ''bomrungrad'' שנמצא כ25 דקות נסיעה מהקוואסן. הטיפול היה ממש טוב שווה לך לנסות. אין לי מושג מה מחירו של טיפול שורש - אבל תנסה לברר אצלם בטלפון: 662-6671000
קניית בדיםאחי צר לבאס אותך אבל המקום זה הודו!!! ובעיקר ורנסי!!
אבל גם בויאטנם -העיר הו-יאן היא אימפריה של בדים בגדים וחליפות מכל סוג גם שם תמצא מה שתרצה- מה שכן אני לא סגור בדיוק אם יש שם גם משי- אבל אל תדאג גבר- זה לא מה שחשוב בטיול!!!
גדי.
וייטנאם באוגוסט:Reאת הויזה לויאטנם אפשר להוציא בבנקוק ואפשר דרך משרד התיירות הויאטנמית לסדר איזה ''קומבינה'' שתשלחו טפסים ומישהו מלשכת התיירות הויאטנמית יחכה לכם בשדה ויעזור לכם לקבל את הויזה ( חפש ב1001 טיפים ובפורום זה )
לגבי מזג האויר העונה המומלצת לויאטנם היא נובמבר ע
צפון הודו:Reנובמבר - ללה כבר כמובן שלא ניתן לעלות. מנאלי, פרווטי ודרמסאלה עדיין ניתן להגיע ולתפוס את שאריות העונה...
רישיקש - אחלה זמן להגיע.
כמו כן ורנאסי אפשרי בהחלט.
לטיול קצר של חודש ניתן בהחלט לטייל בשני המקומות האלה. רג`סטאן בהחלט בא בחשבון, להגיע הרבה יותר
למה להודו בעצם??????!!!!!!!:Reמנסיוני בהודו, ומנסיון אחרים שפגשתי תוך כדי טיול בהודו. אנשים שמגיעים להודו לטיול של חודש בדרך כלל לא נהנים ואפילו סובלים. צריך זמן להתרגל להודו, אם באים רק לחודש במקום להתמזג ולעכל רק סופרים את הזמן אחורה. אני אישית מת על הודו, אבל ביקור ראשון שם דורש יו
בסך הכל בסדרשמעתי מקרים בהם עשו פדיחות קטנות גם ב''אבי'' וגם ''רפול'' אבל בסך הכל-שניהם עובדים עם ישראלים כבר שנים ולא יעשו פדיחות גדולות לעולם כי הם יודעים שזה יהרוס להם את השם הטוב בצ`יק (שמועות כאלה עוברות בין ישראלים במהירות...)
מרץ...גם במרץ כייף לטייל בתאילנד. בגדול את נוסעת בתקופה הקלאסית לטיול במזרח ,כך שתהיי רגועה .
בכל מקרה את עושה טיול ארוך ,ולכן עדיף לזרום איתו ולתכנן לעוד חצי שנה ממש בקוים כלליים כי דברים משתנים.
תהנו.
בורמה ביולי-אוגוסט:Reהיי אגם,
בין החודשים יוני-ספטמבר נמצא כל אזור דרום מזרח-אסיה בתקופת המונסון ובורמה בתוכו...., אך גשמי המונסון בבורמה כמעט ואינם מפריעים לטייל, כך שאין לך מה לדאוג.
חם מאד (בעיקר באזור באגן המדברי), לח ודביק....
טיול מהנה בארץ מדהימה,