אסיה, היבשת הגדולה בעולם, הפכה מזמן להיות המקום לטיולים. מסין והודו ועד אוזבקיסטן, בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק מעולם לא היה קרוב יותר! ואם אתם בראש של תאילנד, הכנסו לפורום תאילנד, שמוקדש כולו למדינה הנפלאה. מנהל:תאי
טוקיו - קיוטו:Re להליתכנראה שאפשר לנסוע בבןקר ולחזור בערב, אבל כך בחשבון
שזה כ3 שעות בכל כיוון (בשינקאנסן).
יותר מידע תוכל למצוא ב http://www.japanrail.com
מקום ליד המים...:Reעצמון,
חן חן על התשובה היסודית והמקיפה.
זה מאוד עוזר, שכן אני לומדת יותר ויותר מיום ליום.
כוונתי לנסוע באוגוסט לחודשיים שלושה, אני לא מחפשת מסיבות טרנס ולא לטייל, אני רק מבקשת מקום שקט, להניח את הראש ולהערות במידה מינימלית עם תיירים ותושבים.
א
חידוש דרכון:Reהקטע הוא שעשיתי ויזה לשנה דרך איסתא אבל שבאתי לקחת את הדרכון התברר שעשו ויזה לחצי שנה..
בינתיים אני אמור לטוס ביום חמישי ולא בטוח שיוכלו לתקן:-(
בכל מקרה תודה על התשובות
יפן-הודעה לבנות:Reהאם את יכולה לפרט יותר על נושא ה''מארחת'', האם הרבה ישראליות עובדות בזה ?מה אופי העבודה ? היכן מוצאים אותה? האם יש טיפוס מסויים שמדבר ליפנים ? האם בהכרח מדובר בשרות מיני ? אם לא - כמה בכ''ז ניתן להרויח ?
האם המשטרה היפנית מחפשת את הישראליות שעובדות בזה ?
הודו במאי כדאי?:Reהודו כדאי תמיד!
במאי מתחילה העונה לצפון הודו ולא חסר מקומות לטייל בהם.לגבי החיסונים,אז את צריכה לקבל מספר לא קטן,ובהמשכים,מה שאומר שאת צריכה לעשות את זה חודש-חודשיים לפני הנסיעה-בררי במרפאות השונות.שיהיה טיול נפלא.
עוד משהוהיי,
עלות - כ 500 $ לחודש (ללא טיסות פנים, אלא מעבר מאי לאי במעבורות וסירות).
ויזה - ב- 100% תקבל ל- 59 יום ואם לא, תעמוד על זה שנפלה טעות, ו''תזכיר'' להם שישראלים מקבלים ויזה ל- 59 ימים.
טיול מהנה,
האם יש מלריה בהודו ונפאל?:Reבהודו קיים סיכון מלריה בכל המקומות הנמצאים מתחת ל2000 מטר גובה כולל ערים.אין סיכון Himachal Pradesh, Sikkim, Jammu, Kashmir
מרכז בקרה על מחלות אמריקאי ממליץ טיפול מונע בלריאם,דוקסילין או מלרון.
הסיכון מאד בערך 1/250 מטיילים על חודש טיול.בדרום יתכן שהס מידע מCDC
שפע ברכות ואיחוליםשלום אבי, לפי מה שהבנתי מדינת ישראל מקבלת את האופצייה של נישואים אזרחיים בחו''ל אבל לא מכל המדינות.
מדינת ישראל תשנה ב- ת.ז את הסטטוס שלך לנשוי רק אם התחתנת בקפריסין, איטליה, מלטה, לאס ווגאס וכו` (יש רשימה של מדינות שמאושרות, והודו לא אחת מהמדינות הללו)
נפאל באפריל:Reשלום.
מאמצע מרץ עד מאי זו העונה הטובה לנפאל מתחיל להתחמם מזג האויר מאוד נח כנ''ל לגבי הטרקים(למעט גשמים שיורדים מעט לעט אבל זה ממש לא נורא) אדרבה זה זמן מצויין להגיע לנפאל
,תיסע ותהנה נפאל מדהיהמ :הנופים האנשים האוירה והמקומות הנאה מושלמת.הדס.
לקחתאני חושבת שרצוי שיהיו לך תרופות מהבית.לא בכל מקום תוכל להשיג וגם אם כן...לך תדע... (אני מדברת בעיקר על הודו).
כשמדובר בבריאות-אני לא חוסכת בכסף וגם לא במקום בתיק ומצד שני-לא להסחף.
אנטיביוטיקה,משככי כאבים וכל מה שנראה לך חשוב-תקח.
מה שבטוח-זה לא יזיק
כמה זמן לפני צריך חיסונים?:Reהיי , אני בדיוק ביררתי לגבי המזרח אז יש מרפאת מטיילים בדיזיגוף סנטר 03-5259459 הם יתנו לך את כל הפרטים , כפי שהם אמרו לי צריך חודש לפני הטיסה .
איך כדאי להגיע מסין להודו:Reהכי זול הוא מעבר יבשתי מהודו לנפאל ומשם ללטיבט (שהיא כידוע חלק מסין). הבעיה היא שאין טיסות בין הודו לסין (פרט אולי מטיסה להונג-קונג - שגם היא כיום חלק מסין)
למה תיק ריק?אני יודעת שזה מה שכולם אומרים,ושאפשר לקנות הכל שם,אבל מה הטעם?גם ככה כשאני אקנה שם אני אסחב עם הדברים,אז לא עדיף להביא מה שאני יכולה מפה?
(אני לא מתכוונת על לסחוב סטוקים של שמפו וכאלה,אלא על תכשירים לחודש הראשון וקצת בגדים,פשוט נראה לי מיותר להגיע לשם ול
לימודי מוסיקה בהודו:Reתודה מתוק!
אם ידוע לך עוד פרטים, אשמח לשמוע.
בכל מקרה, אני יוצרת כוונה למצוא את המקומות המדוברים.
יום מלא גשם ברכה שייפול עליך!
ליני