עזרה במיקום מלון בלונדון
-
שלום חברים
בהחלטה של רגע ...החלטתנו ליסוע ללונדון בקיץ 2017- 30.6-7.7/2017
אנו זוג +שתי בנות -11,16
הלינה כידוע מאוד יקרה .
מצאנו מלון ברובע אילינג במחיר טוב
כתובת המלון the grove
שמו the kingns arms
אני חושש שמיקום המלון מאוד רחוק מהמרכז .
מה דעתכם ?
תודה רבה
גולן
-
הי גולן,
גם אנחנו נוסעים ללונדון בקיץ

לא מצאתי את המלון שלך בבוקינג. יש לך לינק?
אכן המלונות בלונדון מאוד יקרים.
שקלתם דירת אירבנב?
למשפחה, לפרק זמן של שבוע +, זה יכול להיות פתרון גם יותר נוח וגם יותר חסכוני ממלון.
- יאפשר לך לא להתרחק מדי מהמרכז תוך שמירה על התקציב.
- יותר מרווח ונוח למשפחה.
- חוסכים כסף גם על אוכל – אפשר לקנות מצרכים בסופר ולאכול חלק מהארוחות בדירה במקום לאכול כל הזמן רק בחוץ (מעבר לחסכון זה גם יותר נוח בעיני, לא כולם רעבים כל הזמן באותן שעות ולאותם דברים… מאפשר יותר גמישות).
- מאפשר לחוות את העיר “כמו המקומיים” בשכונה נעימה, פחות תיירותית ורועשת, עם בתי קפה שכונתיים, חנויות מקומיות וכו’.
אם אתה בכל זאת מעדיף מלון, אני ממליצה בחום על רשת “פרימייר אין” המצויינת, שלה מלונות בכמה מקומות בעיר. המפרט בסיסי (ולכן המחיר יחסית לא מאוד יקר), אבל המלון נעים ונקי. אנחנו היינו בלסטר סקוור שזה המקום הכי מרכזי שיש ומעולה בעיני לביקור קצר כי הוא חוסך בזבוז זמן על התניידות לכל המקומות הכי תיירותיים, אבל בגלל זה הוא נמצא גם בסביבה מאוד תיירותית, צפופה ורועשת. למלונות הרשת יש גם חדרים משפחתיים (מעט בכל מלון ולכן צריך להזמין מהר) שבהם הילד השני בחינם (גם ארוחת הבוקר, אם תזמינו).
-
תודה רבה !!
לא חיפשתי בארנבב , אבדוק גם את המלון שהצעת .
אני לא מצליח לצרף קישור

-
-
מצ"ב הקישור - אודה לתשובתכם.
-
הביקורות לא רעות, אבל המלון קצת רחוק מהמרכז (Zone 3 של ה tube ) וגם במרחק כ 7 דקות הליכה מתחנת הטיוב הקרובה. צריך לשקלל עלות (וזמן) תחבורה ולא רק מחיר הלינה עצמה.
לטעמי עדיף מקום לינה ב Zone 2 וקרוב יותר לתחנת טיוב.
-
אני עם ג’ני. לא מכירה את המלון ואת השכונה בה הוא נמצא, אבל אפילו אם שניהם מעולים, המיקום לטעמי מרוחק מדי ממרכז העניינים (כ-45 דק’ בטיוב, לפי גוגל מאפס). בנוסף, אם מתייחסים לעלויות תחבורה, הן גבוהות יותר מ-Zone 3 למרכז.
אני לא יודעת מה החיסכון של המלון הזה בהשוואה למלונות דומים הקרובים יותר למרכז, אבל גם אני לא הייתי יוצאת מ-Zone 2 או 1, בטח לא בשהייה של שבוע.
-
קח בחשבון שלפי השם והתמונות המלון הוא חלק מפאב אנגלי. כלומר זה נראה יותר כמו פאב שיש בו מלון מאשר מלון עם בר.
האמת יכול להיות שמח...
-
תודה רבה לכל המשיבים

לינה לזוג +2 לשבעה לילות 3,220 שח , והמחיר ממש זול בהשוואה ליתר המקומות - כפול ויותר .
אני לא מכיר את לונדון , רק היום בהחלטה של רגע סגרנו טיסות באיזיגיט ולכן גם סגרנו לינה עם אפשרות ביטול .
אשמח לקבל הסבר קצת היכן כדאי למקם את הלינה המחירים סבירים .
-
לונדון מחולקת לאיזורים (zones), כאשר איזור 1 הוא לב העיר הכולל את רוב האתרים התיירותיים והאטרקציות, איזור 2 הוא מעין טבעת מסביב איזור 1, איזור 3 מקיף את 2 וכן הלאה.
העיר כולה מרושתת בתחבורה ציבורית יעילה ומצויינת, הכוללת רכבות תחתיות (טיוב), רכבות עיליות, אוטובוסים ומוניות. הטיוב לרוב הכי נוח לשימוש כי תחנותיו פרושות ברוב העיר, הרכבות עוברות כל כמה דקות ואין צורך להתייבש בהמתנה להן. לכן ציינה ג’ני ובצדק שמומלץ לשהות במקום הקרוב לתחנת טיוב.
הנה מפת הטיוב, הכוללת גם את האיזורים (מסומנים ברקע): http://content.tfl.gov.uk/standard-tube-map.pdf
לינה היא נושא כאוב בלונדון: המלונות יקרים מאוד! העלות, מן הסתם, מושפעת ממספר פרמטרים, שבראשם מיקום וטיב המלון, ובמידה מסויימת גם העונה כמובן. המחיר שמצאת, 460 ש”ח ללילה ל-4 אנשים בעונה חמה יחסית הוא מחיר ממש זול יחסית, מה שאמור להרים דגל ודורש בדיקה, כי כמו שלימדו אותי פעם – אין ארוחות חינם, ובלונדון לינה זולה דורשת בדיקה.
חלק מההסבר טמון בוודאי במיקום הרחוק יחסית מהמרכז, אבל אני לא הייתי מסתפקת בזה, אם הייתי מחליטה נניח שאני מוכנה לחיות עם המיקום למען החיסכון, ובודקת עוד מלונות באיזור, כדי לוודא שאין סיבות נוספות למחיר הזול (ואם יש, שאדע מהן ואחליט בעצמי אם אני מוכנה לחיות גם איתן).
לסבר את האוזן, במאי 2015 שילמנו 800 ש”ח ללילה במלון פרימייר אין לסטר סקוור, חדר לזוג ללא ארוחת בוקר. זה מלון של 3 כוכבים, במיקום הכי מרכזי שיש אבל מלון בסיסי ופשוט.
דרך טובה בעיני לקבל תמורה הרבה יותר טובה לכסף בלונדון ולהשאר קרובה למרכז העניינים היא דירות אירבנב שהזכרתי קודם. הפעם נהיה 11 ימים בהרכב משפחתי באוגוסט (שיא העונה). מצאתי דירה יפהפיה, מעוצבת וענקית (סלון, פינת אוכל ושני חדרי שינה) בנוטינג היל בכ-660 ש”ח ללילה.
טוב שסגרת לינה עם אפשרות ביטול. עכשיו תוכל לשבת בשקט, לעשות קצת שיעורי בית ולשקול עוד אופציות.
-
תודה רבה על ההסבר המפורט .
אכן אבדוק כעת לעומק .
-
מניסיון לפני חודש, מצטרפת לממליצים להשאר בגבולות zone 2 ועל דירה דרך אירבנב.
אנחנו שכרנו דירה לחמישה (מומלצת) קרוב לתחנת east acton -נמצאת בסוף zone 2 על הקו האדום של הטיוב (סנטרל) שממשיך אח"כ לאזור אילינג. רוב הימים נסענו כ 15-20 דקות מהדירה ליעדים בעיר, אבל לאזור הטאואר למשל הנסיעה לקחה כ-40 דקות (כולל החלפת רכבות).
מבחינתנו משך הנסיעה התאים אבל לא ממליצה על מגורים במרחק גדול יותר (גם צריך לשלם יותר).
-
+1 לדירה עם AIRBNB
בביקור לפני שנה ניסינו AIRBNB בפעם הראשונה והיה מאוד מוצלח!
אבל – לפני ההזמנה – תקראו היטב טיפים ומדריכים לגבי הזמנות ב AIRBNB. בין כל הטוב הזה מסתתרים כמה נוכלים ולכן חשוב להקפיד על כל הכללים (לקרוא את כל הביקורות, לוודא שיש הרבה, להתכתב עם המארח, לא לשלם מחוץ למערכת וכו וכו).
-
תודה רבה לכל המגיבים
אתמול ישבתי עם האינטרנט ולבסוף הזמנו את מלון פרמייר אין סיטי טאוור.
אמנם יותר יקר - ההזמנה ע"ס 5000 שח כותל ארוחת בוקר - המיקום של המלון הזה כבר יותר טוב

חששתי בגלל המרחק ולקחתי את ההמלצות שליכם בשתי ידיים .
עכשיו צריך לקנות ספר טוב על לונדון ולהתחיל לתכנן כמו שאני אוהב....
-
אם ההזמנה עם אפשרות ביטול
מציעה לשריין את פרימייר אין קאונטי הול, ליד תחנת ווטרלו.
צמוד לגלגל ענק הלונדון איי,
טיילת יפה עם אמני רחוב, אטרקציית שרק, הדנג’ן, האקווריום, אוטובוס הברווז, ספינות, רחבת הסאות’בנק עם דוכני אוכל בסופש, מופעים ועוד…...
היינו בחדר משפחתי “ענק” במושגים של לונדון….
בבוקינג מוגדר חדר מסוג “קוואד”
2 מיטות זוגיות ענקיות ונוחות בחלל אחד, מרווח.
חלון נפתח מעט, ומשקיף לתמזה. (ביקשתי מראש במייל)
הכל מצוחצח ונקי מאוד
שירות טוב
אין לובי במלון.
חדר אוכל צופה לרחבת הגלגל ענק והטיילת.
מחיר סביר יחסית, ילדים חינם עד גיל 16, כולל ארוחת בוקר סבירה/טובה.
בבוקינג – משלמים רק בהגעה, ניתן לבטל עד יום לפני, משאירים פרטי אשראי לביטחון.
מיקום יותר מרכזי מאזור הסיטי
כמה צעדים ואתם חוצים את הגשר לכיוון הביג בן, ואתרים מרכזיים נוספים.
בהצלחה!!
-
בוקר טוב
אכן לקחתי עם אפשרות ביטול .
אבדוק את המחירים , דומני שהוא יותר יקר .
-
בדקתי כעת - אין חדרים פנויים ....הכל אזל ...
-
יש זמן עד קיץ 2017
בדקתי אתמול מדגמית כמה תאריכים והכל היה תפוס…. אולי טרם נפתח
מניחה שאם תעקוב מידי פעם, יש סיכוי לשריין.
אזור הלונדון-איי יקר יותר מהסיטי
כי האזור יותר מרכזי… הרבה אתרים קרובים, במרחק הליכה/נסיעה קצרה יותר…
-
אני מתקשה להאמין שיש מלונות שכבר מלאים לקיץ ,
יותר סביר שהם פשוט עוד לא נפתחו להזמנות..
-
גולן במידה ובדקת בבוקינג ולא היה מקום אני מציעה לך לבדוק גם באתר של הרשת http://www.premierinn.com/gb/en/home.html
כשאני הזמנתי מהם בשנה שעברה המחיר ברשת ובבוקינג היה זהה, אבל כשנגמרו החדרים בבוקינג עוד היו באתר הרשת במשך פרק זמן מסויים. (המשכתי לעקוב לאורך הדרך כי היתה לי הזמנה ניתנת לביטול ורציתי לבדוק אם המחירים במקרה ירדו, אבל הם רק עלו ועלו...)