דרושה עזרה בנוגע ל MBK ...
-
דרושה עזרה בנוגע ל MBK ...THE MALL BANGKAPI - אחד הקניונים שמאד אהבתי.... למרות שכבר הרבה שנים לא הייתי שם (פעם, מזמן, גרתי ב RAM סוי 22) -
oxss14מבלי משים הכנסת את עצמך ל"אותה פונקציה" שאתה כה סולד ממנה..
mbk זה בסך הכל קניון, כאן זה בסך הכל פורום ואתה בסך הכל עוד מגיב.
ביג דיל!!
-
תודה -
תשובה לסתם סקרנותכל הפעמים אחרי שהתחתנתי.
בעבודה אמרו לי לא למלא לוטו או טוטו כי לזכות כבר זכיתי..
והאמת, ללא קשר לתאילנד, הם צודקים
-
תשובה לסתם סקרנותאחד המגיבים אמר פה שהישראלים הם חלק קטן מהקוואסן.
והאמת, אני מסכים איתו לגמרי. אם עכשיו תלכו בלילה בקוואסן אז מתוך 20 אנשים שעוברים לידכם תשמעו אחד או שניים מדברים עברית.
הבעיה היא שאנחנו עם קטן ואנחנו אוהבים לטייל. כבר שמעתי סיפורים על אנשים בחו"ל שחשבו שיש בערך 30 מיליון ישראלים .הקוואסן הוא לא מקום לעדר הישראלי, אלא למטיילים בכלל. יותר נכון לתרמילאים, למרות שיש שם לאט קצת מבוגרים. בנוסף לזה אנחנו בורכנו ב"מוח היהודי" שישר חושב איך להפוך ריכוז גדול של מטיילים לכסף(אין לי שום בעיה עם זה לרגע, אם הייתי חושב על זה קודם הייתי עושה את זה גם), ולכן יש מקומות כמו הקשר הישראלי ואין שום מקום שנקרא אלקשרינו איטלינו או דה בריטיש קונקשיין.
קחו עוד נתון מעניין.
שאני חושב על מטיילים מהעולם אני תמיד מדמיין לעצמי אדם בודד, או לכל היותר זוג. הישראלים בדרך כלל מטיליים בקבוצות של 3-5. לפני הצבא זה איאנאפה ואחרי הצבא זה תאילנד.
תוסיפו לזה את הנתון שנקרא הישראלי המכוער(למרות שלדעתי הבריטים הרבה הרבה הרבה יותר מכוערים מאיתנו) וקיבלתם את תופעת העדר.
הולכים ביחד עושים בלאגן וחוזרים הבייתה.
אני לא אשקר לכם, כמו שכתבתי קודם גם לי זה לא קוסם כל העניין הזה יותר מדי. אני לא אוהב ללכת לחנות בתאילנד ושהמכור ידבר איתי עברית. זה נחמד מדי פעם, אבל אם אני רוצה עברית אז אני אלך לאותו עזריאלי שדיברנו עליו.
מצד שני שהייתי בתאילנד לקחתי את הטיול של הקשר לקנצ'אנבורי והיה ממש ממש כיף.
נקודת המפתח פה לדעתי היא הסיבה להגיע לתאילנד.
אני לא זוכר ששמעתי על מישהו שטס פעם ליוון או טורקיה כדי לחקור איך חיים המיעוטים על הגבול בעיראק. או לא שמעתי על אנשים שלפני הצבא טסו לאיוס כדי לבדוק איך מתחלקת שם אוכלוסיית התיירים.
אנשים נוסעים ליוון וטורקיה כדי לנוח. לשכב על הגב, לשתות משהו , ומדי פעם שיש קצת מרץ , אז ללכת לקנות משהו.
תאילנד היא פשוט טורקיה למתקדמים.
לתאילנד אתה נוסע שיש לך יותר כסף ויותר זמן מאשר לנסוע לטורקיה.
זה הכל. אחוז קטן מאוד מהנוסעים לתאילנד מתעניינים בתרבות ,בנופים או במה שזה לא יהיה.
ואני אגיד לכם מסקנה אחת מהטיולים שלי בעולם. כדי לחוות תרבות או נופים או מה שזה לא יהיה יש הרבה מאוד מקומות בעולם שמושכים אותי הרבה הרבה יותר מתאילנד.
אבל אם אני ארצה להנות מהחיים ולא לחשוב יותר מדי לאן אני אלך היום ולאן מחר, תאילנד הוא המקום הכי כיפי לעשות את זה, וחלק גדול מאוד מתוך זה, זה בזכות הקאוואסן והאם בי קי וכל הדברים האלה -
ועוד דברל ccshlomo,
אני לא מכיר אותך, אני לא יודע בן כמה אתה ומאיפה אתה
אבל תרשה לי לפקפק בעובדה שכל פעם שאתה רוצה לקנות חולצה ותחתונים אתה הולך לשוק רמלה , ולא הולך לאיפה שהכי נוח לך.
יש כאלה שהולכים לעזריאלי, יש כאלה שהולכים לשבעת הכוכבים, ויש כאלה שהולכים למיני מרקט השכונתי ליד הבית שלהם.
כל אחד הולך לאן שהכי נוח ובדרך כלל הכי קרוב.
ככה זה באם בי קי. זה קניון גדול, מוכר ולמה ללכת לחפש מקום אחר .
ואחד המגיבים פה הזכיר לי את אחת ההרגשות הכי כיפיות בטיול בתאילנד.
להיכנס מהחום הנורא בחוץ לתוך המזגן באם בי קיי.. אחחח איזה מזגן יש שם.. כמעט כמו ב7 אילבן בקוואסן
-
oxss14 -
תשובה לסתם סקרנותקודם כל .... כל הכבוד, ומאחל לכם שנים רבות של אושר
תגיד לאשתך שאנחנו מחזקים את ידיה ושתיתן לך לטוס לתאילנד לפחות פעמיים בשנה ....
-
פספוס !!!!אני חושב שהשרשור הלך רחוק מהמקור ...
לא היתה טענה כנגד ה MBK עצמו, הוא קניון רגיל, אחד מיני רבים בבנגקוק ... הטענה היתה נגד התאורים שלו באתר ... ציטוטים: "מלך מלכי הקניונים בתאילנד ובעולם" ... " מקום אליו נוהרים קונים מכל קצוות העולם" .... נו... באמת -
פספוס !!!!דוקטור, הדיון התחיל ממה שאתה אמרת ולאט לאט כל אחד זרק איזה משהו לאויר והגענו לפה:)
על הדרך יצא לי לפרוק קצת מחשבות על תאילנד וכל זה
תודה! -
פספוס !!!!אין בעיה עם זה .... והפורום הוא בדיוק המקום בו כל אחד יאמר את דברו על כל נושא.
בפספוס - כוונתי היא בנוגע ל MBK בלבד ...והטעה שלי לא היתה כנגד MBK עצמו (קניון שגרתי) אלא כנגד התיאורים הפלצניים שלו באתר