הפעלת סים של t-mobile
-
שלום,
קיבלתי מחבר שחזר מארה"ב סים שממה שאני מבין הוא של t-mobile מצורף צילום מסך מהטלפון.
לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אך אני מוודא שזה אכן סים שלהם והאם ניתן לקנות חבילה ולהפעיל אותו כבר מהארץ לפני שאני ממריא לארה"ב.
הנסיעה היא בתחילת אפריל.
אם יש המלצות נוספות על חבילות מחברות אחרות שאספיק לקבל את הסים לארץ לפני הנסיעה או שניתן לאסוף בשדה ב-l. A בנחיתה.
זוהר

-
לכמה זמן אתה נוסע ? ל-T-MOBILE יש מספר תוכניות, אחת מהן היא תוכנית לתיירים שעולה 30 דולר כולל הסים למשך שלושה שבועות, לא ניתן לחדש אותה בתום התקופה.
יש גם תוכניות חודשיות.
הכי טוב – לדעתי – היכנס לאחת החנויות של T-MOBILE בארה”ב, יש רבים כאלה, תעשה את התוכנית המתאימה לך ויעזרו לך גם עם ההגדרות של הטלפון.
התמונה שצירפת היא של APN – נקודות גישה שצריך לקבוע בעת שתהיה בארה”ב. בחנות יסבירו לך איזה APN לסמן (כנראה את ה-T-MOBILE-GPRS). אחרי הסימון צריך לסגור את הטלפון ולהפעילו מחדש כדי שההגדרות תיכנסנה לתוקף.
-
היי ראובן,
אני נוסע ל-11 יום ומעדיף לסגור את נושא הטלפון כבר לפני שאוכל להשתמש באינטרנט לניווט ביציאה מהשדה עם הרכב.
התכנית שרשמת מתאימה לי ניתן לעשות אותה מכאן?
יש נקודה בשדה שניתן לעשות את זה?
-
לצורך ניווט אפשר להשתמש בניווט אופליין. בטח יהיה טוב בשביל לנווט עד חנות הסלולר.
-
כפי שהומלץ, תשתמש באפליקציה אוף-ליין, לדוגמה:
OsmAnd
HERE
MapMe
וגם בשדה”ת אם יש אינטרנט (ברובם יש) תוכל לקבוע מסלול לחנות T-MOBILE בגוגל מאפס והוא יישמר לדרך. אפשר לשמור על מסלולים.
-
אנחנו נוחתים בערב ואחרי כול התהליך בשדה נצא משם רק בתשע בערב ואני רוצה למחרת להתחיל בלי להתעכב על זה.
אין אפשרות להזמין את החבילה מהארץ ולהפעיל אותה ביום הטיסה אם יש לי סים.
-
תיכנס לאתר של T-MOBILE ותבדוק אם אפשר.
-
צריך לקחת את זה בחשבון כחלק מהמינהלות של התנעת תחילת טיול, כמו הצטיידות בבקבוקי שתיה, מזון וכד’.
גם כשקונים חבילת תקשורת מראש, יש לא פעם בעיה כזו או אחרת בהפעלה בפועל בארה”ב וצריך לטלפן למוקד התמיכה ע”מ שיפתחו לך תכונה כזו או אחרת, כשהקישור שקיבלת והפעלת עם קבלת החבילה, לא פתח לך באופן אוטומטי.
ככל שאני יודע, לא ניתן לרכוש את חבילת התיירות של T-Mobile מהארץ.
בשנים האחרונות, רכשתי דרך eBay, עוד מהארץ, סימים של H2O (מפעיל וירטואלי על רשת AT&T). יום לפני הנסיעה נכנסתי לאתר שלהם, ביצעתי אקטיבציה של הסימים ורכשתי חבילות תקשורת שהתאימו לי. כשהגעתי לארה”ב הכנסתי את הסימים לטלפונים והרוב עבד. בחלק מהמקרים, היה כאמור צורך בטלפון למוקד על מנת שיפעילו את ה-Data, או את האפשרות לחייג לארץ, דבר שלא הופעל אוטומטית מהקישור שהם שלחו לי.
-
תודה צביקה,
לדעתך אם אזמין עכשיו את הסים באי בי הוא יגיע לי עד תחילת אפריל.
כמה עלה לך הסים?
-
קודם כל תבדוק האם הטלפון שלך בכלל יעבוד בארה”ב ובאיזו חברת תשתית. צריך דגם ותת-דגם (שהוא בד”כ בסוללה או מתחתיה).
אם לא תסתדר באתר הנ”ל, תחזור לפורום עם דגם ותת-דגם.
ולגבי הסים קארד, עולה גרושים, אבל המשלוח לארץ יכול לעלות כמה דולרים, הנה דוגמה
אני חוזר על המלצתי להיכנס לחנות T-MOBILE ולעשות תוכנית לתיירים ב-30 דולר כולל הסים.
-
לגבי העלויות וזמן המשלוח, ראובן צירף לך דוגמה שדומה למה שהיה לי בפעם האחרונה. נדמה לי שהמשלוח עלה לי אפילו קצת יותר.
עמידה בלו״ז, זו נקודה שאף אחד לא יוכל להבטיח לך. אל תשכח שבדרך זה עובר דרך דואר ישראל…
ללא קשר לסימים, קורה שחבילות לא מגיעות במועד, או לא מגיעות בכלל. קרה לי למשל עם מחזיק לסמארטפון שהזמנתי מעלי אקספרס ובסופו של דבר קיבלתי את הכסף בחזרה, אלא שלך החזרת הכסף לא תעזור.
בלוח הזמנים שלך, או שתלך לחנות של T-Mobile בארה״ב, כפי שהציע ראובן, או שתקנה מראש בארץ מאחת החברות שמוכרות סים שכבר כולל חבילה, אלא שזה יהיה יקר יותר.
-
תודה ראובן וצביקה,
יש לי גלקסי s7 דגם 930f
איפה יש לי חנות t Mobile בלוס אנגלס הכי קרוב לשדה התעופה
-
1) הטלפון שלך יעבוד ברשת AT&T וגם ברשת T-Mobile.
2) לגבי חנויות טי מובייל, פתח גוגל מאפס בLAX ותחפש חנויות של טי מובייל, יש כמה. תבחר בחנות הנוחה לך.
-
מה לגבי כל האתרים שמציעים חבילות לרכישה מהארץ? לא מומלץ?
כמו ממסי או SIM4USA וכדומה…
גם לי נראה קצת מתיש שאחר הטיסה להגיע בערב ולנסוע עם הילדים לחנות...
-
ifatבצד שמאל של עמוד הפורום יש לינק לטלפוניה בארה”ב.
-
חג שמח...
מעדכן את מי שרלוונטי לו הזמנתי סים של h2o ב- eBay בעלות של 17 ש"ח כולל משלוח וקיבלתי אותו בדיוק שבוע מיום ההזמנה.
מאוד נוח ומהיר וגם מי שנוסע בפסח יכול להזמין עדיין וזה יגיע כמעט בטוח.
מה שנשאר כרגע זה רק לבחור חבילה ולהפעיל לפני הנסיעה.
זוהר

-
H2Oתבחר בחבילה ובצ’ק אאוט תרשום בקוד קופון 50off. זה יקנה לך 50 אחוז הנחה.
-
תודה... ראובן
-
המבצע עד לסוף חודש אפריל 2017.
אין אפשרות לרכוש חבילה ולהפעיל מהארץ את כרטיס הסים שברשותי (ניסיתי במגוון אפשרויות באתר H2O) ולקבל 50% הנחה.
את ההנחה אני מצליח לקבל רק ברכישת מסלול + שכולל את כרטיס הסים בו מוטענת החבילה ומשלוח חינם בארה”ב.
מתלבט באם לוותר על המבצע ולא להנות מההנחה על מנת שיהיה לי קו פעיל בעת נחיתתי בארה”ב
ערן
-
חייבת להבין, כשאומרים שסים עולה בארה”ב 30$ זה אומר ללא חבילה?
ואם ארכוש החבילה הזו במבצע, כדאי לשלוח למלון שלנו ב LA?