כפרים (אשכול תמונות)
-
תמונות מהכפר "יסוד המעלה"....את התמונות הרגילות אני ואחי צילמנו. את האווירית חבר של אבא לשי צילם עם הטיסן שלו.תראו באיזה מקום יפייפה אני גר...
-
איי סאן חואןאורי - בזכותך נזכרתי בהם.
רבקה
-
עוד קצת תמונות מיסודבית הבוץ נמצא בחצר של סבתא שלי, והמבנה השני הוא הספרייה הישנה שלנו ביסוד המעלה, בתחילת דרכו שימש בית-דואר. כעת משמש כארכיון המושבה. בית הבוץ משמש כמחסן (ושלא יהיו אי הבנות - הוא אף פעם לא שימש למגורים, תמיד היה סוג של מחסן). לפני שנה אבא שלי נזכר שאסף בולים כשהיה קטן. מכיוון שאני אוסף בולים אבא שלי נכנס למחסן ההוא והוציא לי משם שני אלבומים עם בולים יפייפיים, גם מאיראן!! היה מאוד מרגש.
אפרופו, מישהו חשב על לפתוח אשכול אוספים? אם לא, אשמח ליזום אשכול כזה.
-
היי רבקה:בעוונותי, איני יודע איפה זה איי סאן חואן. -
היי רבקה:בעוונותי, איני יודע איפה זה איי סאן חואן.סליחה שלא פירטתי. כיוון שהתמונות ממוחזרות, חשבתי שמיותר.
טוב, איי סאן חואן הם בצפון מערב ארה"ב במדינת וושינגטון לא רחוק מסיאטל.
עומר - איזה כיף לך! אכן מקום מקסים!
רבקה -
עוד קצת תמונות מיסודוודאי, ענת ביקשה קצת להמתין עם צילום אוסף האבנים שלי,עד האשכול המתאים
.לא זוכרת באיזה הקשר סיפרתי אל האבנים שאני סוחבת על הגב מכל מקום
.ביער השחור ביקרנו במערה בדרך לאגם בודנזי ובחנות מזכרות היו אבנים מדהימות ומאובנים במחיר מצחיק.הפעם בעלי לא עמד בפיתוי.האמת עדיין לא צילמתי אותם.תודיע למתי להתכונן?
אמה -
עוד קצת תמונות מיסודאמה???????????????
לא הבנתי כמעט כלום, אבל למה שלא תפתחי אשכול כזה?
רבקה -
עוד קצת תמונות מיסודרבקה, הנה פירוש רש"י:
ענת מבטיחה כבר שנתיים לפתוח אשכול על אוספים ואמה ילדה טובה, מחכה ומחכה... (גם אני
).
מובן שהנגב היה היום אפוף אבק ולא עפוף, למרות שבבוקר אמרתי לבת שלי שעוד מעט נעוף כמו דורותי מקנזס.
איריס, עכשיו ההההההכל ברור
.
ממוחזר, אבל אין מנוס -
בכפר שלנו בלוקסמבורג גרנו ברפת לשעבר, שהוסבה לדירת נופש. הבית בנוי בצורת ח' כדי לגונן על יושביו, אנשים ובעלי חיים, מהרוחות.
-
עוד קצת תמונות מיסודנדמה לי שרבקה כבר הזכירה, שאת רוב הכפרים אנחנו לא מצלמים, כי אנחנו עוברים דרכם בנסיעה. בכל זאת תפסנו טיפונת בעצירות בדרכים.
-
עוד קצת תמונות מיסוד
-
בלגיה
-
עוד קצת תמונות מיסודכפר בהונגריה!!!
צולם בשחור לבן (עוד לא היו מצלמות צבעוניות)
-
עוד קצת תמונות מיסודכן הבית בו נולד סבי וגם אבי.
הכפר נמצא כשישים קילומטר מערבית לבירה בודפשט.
נקרא בשם טינייֱ
-
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המייםעוד תמונות מסטון.
-
כפרים (אשכול תמונות)-אירלנדמחוז קלייר, מערב אירלנד
בדרך לצוקי מוהר
-
כפרים ואוספיםהי זיוה,
תודה על פירושי רש"י. האמת שנהייתי די עצלנית. מצלמה עדיין לא קניתי,לקחתי בינתיים של אחותי,אבל עוד לא הגעתי לשלבי צילום
תכננתי גם לצלם את הפרחים שסוף סוף יצוא בגינה.שעות ההגעה שלי הביתה לא מאפשרות צילום נאות
.ובשעות הבוקר המוקדמות אני בריצות.. לא צריך לרחם
די נחמד לי.
רבקה,מבטיחה לצלם את האבנים ולהיות בהיכון או להתחיל לבד...
דבר מוזר קרה אצלינו בפרדס חנה.בחצי ישוב היה גשום ורוחות נראיות חשבתי שנעוף בעכבות זויה...וחצי השני לא הבין על מה מדובר.
אינטרמצו,מאוד מרגש לראות את הבית בו נלדו ההורים,את המקומות בהם גדלו.אני עדיין לא הצלחתי מנטלית לחזור למחזות ילדות,הילדים לא כל כך מעונינים כרגע, וההורים לא רצו לחזור אפילו לא לביקור קצר
.
ולכפרים,נכון פעמים רבות אנו עוברים בהם ולא תמיד מתעכבים.
נוף רגוע,ושליו....
ניחוש איפה ? מה בהמשכו?
אמה
-
כפרים ואוספים
אינטר, התרגשתי יחד איתך.
אמה, את חייבת לנסוע למחוז ילדותך וזהו. אני רואה כבר הרבה זמן כמה זה מנקר לך. סעו אתם, הדור שלכם, בלי ההורים והילדים. אולי פעם הם יתחננו לפניכם, אבל בשבילך השנים חולפות. -
היי רבקה:בעוונותי, איני יודע איפה זה איי סאן חואן.בוקר טוב יוסי
הייתי באזור הזה לפני המון שנים וטיילתי דרך הים והאיים מהפארק הלאומי קולומביה(נדמה לי)ועד סיאטל.זה בהחלט היה מסע יפהפה.כנראה שצריך לחזור לשם. בינתיים אפתח מפה בכדי לבדוק ולהזכר איפה זה בדיוק.אני זוכר שם במיוחד אי עם תותחים אדירים שנועדו להלחם בצי הקנדי. מזל שמעולם לא השתמשו בהם. -
טעות קטנה שלי בנוגע לאיי סאן חואן.תודה יוסי.
עכשיו זה מתחיל להסתדר. -
עוד קצת תמונות מיסודזיוה,
יטופל בקרוב מאד, באמת לא בסדר מצידי