ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוגוסט באנגליה, מתחילים....

פורום טיולי משפחות
    10
    35
    7775
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rוני
      Rוני נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

הוזמנו כרטיסים לתחילת אוגוסט לאנגליה, 17 יום נטו סה”כ (בניכוי ימי נחיתה והמראה).

נחיתה במנצ’סטר, חזרה מלונדון.

משפחה (שני נערים בני 17 ועוד אחד בן 11), מורגלת בנסיעות וחופשות באירופה, שאוהבת לשלב טיולים רגועים בשילוב של טבע, עיר, נופש קליל ואטרקציות מתאימות (פארקי שעשועים, פעילויות בטבע, טיולים וכו’).

ועכשיו מתחילות ההתלבטיויות…

בניכוי כשבוע בלונדון ועוד (כדאי?) כ 3-4 ימים מנצ’סטר וליברפול (?),  מה הכיוון המועדף ל 10 - 7 הימים הנותרים שייתן שילוב הכי טוב של אטרקציות מתאימות לגילאים ונופים, עם הסיכוי הכי טוב למזג אוויר נחמד?...

בנוסף, רצוי לא יותר מ 4 – 3 מיקומי לינה.

אזור האגמים?

וולס?

דרום אנגליה?

יש מיעוט יחסי של חומר על אנגליה באתר, בהרכב ורצונות דומים, כך שאודה לכל עצה.

תודה

רוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוליב י
        אוליב י נערך לאחרונה על ידי

מה אתם אוהבים מבחינת טיולים – ללכת -לראות- לחזור או ממש טיול הליכה? טרק? מה זה “אטרקציות” בשבילכם?

בינתיים כמה הערות:

באנגליה תמיד יכול לרדת מבול. אי אפשר לצפות את מזג האויר. לכן אי אפשר להמליץ על “מזג אויר נחמד” כי עד יום קודם, או אפילו באותו היום, לא תדעו אם יהיה גשום או קיצי. 

כתוצאה, מומלץ לתכנן תמיד תכנית חלופית – אם תכננתם יום בחוץ, תכננו תכנית חלופית ליום בפנים, כך שתוכלו להחליף אם מזג האויר לא נעים. לא כיף לעשות טיול חופים בגשם שוטף, מצד שני לא נורא לטייל אם יש טפטוף. 

אוגוסט=חופש גם שם. באוגוסט בהמון מקומות הלינות הן על בסיס שבועי ולא יומי. כדאי להיות מודעים לכך כדי לחפש ולסגור לינות כמה שיותר מוקדם. 

כשתחליטו על מיקום, אני בטוחה שיהיו כאן המלצות ספציפיות על לינות [גם לנו יש, אבל תלוי איפה תהיו]. 

באופן אישי בעיני וויילס נהדרת באופן כללי וגם להרכב שלכם. באוגוסט יש שם גם פעילויות גלישה אם הבנים שלכם ואתם בעניין [גלישת גלים הכוונה]. אבל כל איזור אחר באנגליה גם יכול לספק את הסחורה. 

בנתונים שכתבת – הייתי לוקחת 2-3 ימים באיזור מנצ’סטר, אח”כ עוד כמה ימים בוויילס, אח”כ כמה ימים בלונדון. באיזורים הכפריים [בין אם תבחרו ויילס, איזור האגמים או משהו אחר] הייתי לוקחת שבוע – כך קל יותר למצוא לינות. בערים [מנצ’סטר, ליברפול, לונדון] יותר אפשרי למצ וא לינות על בסיס יומי ולא שבועי. 

• jenn
          jenn נערך לאחרונה על ידי

היי רוני 

הנה הטיול שלנו לאנגליה.

שהיה לאזור פיק דיסטריקט . 

אפשר לקרוא אותי ולקבל רעיונות. 

השמועה אומרת שנדלקים אחרי הקריאהwink  

מהטיול הזה התחילה ההתמכרות לאנגליה. 

הטיסה שהזמנתם מתאימה מאוד לשילוב פיק דיסטרקט , וכל מה שרשמת נמצא שם. 

בשנה שעברה באוקטובר עשינו טיול בת מצווה לדרום אנגליה לאזור של איסט סאסקס וקנט – שהיה טיול מרהיב (לא כתבתי עליו בפורום  , בגדול אזור ממוקם מאוד קרוב ללונדון , המראה ונחיתה הייתה בלונדון , ועשינו את לונדון לקינוח) . 

בכללי, בכל אנגליה, מלאאטרקציות לכל הגילאים, מלא אירועים מגניבים כמו שרק אנגליים יודעים לחגוג, טבע מרהיב, חוש הומור הורס ולא משנה איזה אזור תבחרו יהיה טיול פצצה. 

בהצלחה

• ג'מוס
            ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

היי רוני . מכיוון שביקשת חומרים על אנגליה אני מצרף לך קישור 

לסיכום טיול שיש בו בנים blush באזור מנצ’סטר ודרומה עד לונדון כולל. היינו שבועיים 

ב 2013 . אצלינו אוהבים כדורגל וזה היה אחד השיקולים לבחירה בחודש אוגוסט – אתם תוכלו לתפוס את פתיחת הליגה ב 2017 אם כדורגל מעניין אתכם החל מהשבוע השני של אוגוסט.

הבאקוול שואו השנה בין ה 2-4 לאוגוסט – תקרא בסיכום שלי על הארוע. 

חוץ מזה כפי שנאמר אזור הפיק דיסטריקט יענה על הצרכים שלכם בטיולים , ארועים ופארק שעשועים גדול. אנחנו חילקנו שבוע שבוע בשתי לינות  עיקריות ועוד לילה  במלון בשדה התעופה אחרי הנחיתה.

די קשה למצוא לינות של פחות משבוע אבל זה אפשרי כפי שאני מצאתי….

בלונדון אין משמעות לשבוע. ממליץ לחשוב על דירה בלונדון ולא מלון. 

• Rוני
              Rוני נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לאוליב, ג’ן וג’מוס על התגובות והעצות.

תשובות, הערות ושאלות באדום בהמשך...

מקווה לרעיונות ועצות נוספים.

מה אתם אוהבים מבחינת טיולים – ללכת -לראות- לחזור או ממש טיול הליכה? טרק? מה זה “אטרקציות” בשבילכם?

טיול הליכה של כמה שעות זה מעולה, אבל לא טרק של ימים…

באנגליה תמיד יכול לרדת מבול. אי אפשר לצפות את מזג האויר

ידוע וברור… ועדיין יש הבדל בין האזורים

באופן אישי בעיני וויילס נהדרת באופן כללי וגם להרכב שלכם

אכן. קבלתי המלצות. אבל לא הצלחתי למקד מעבר לשמורת סנדוניה.

יש לך המלצות נוספות?

הייתי לוקחת 2-3 ימים באיזור מנצ’סטר

הכוונה, לליברפול?

אפשר לקרוא אותי ולקבל רעיונות. 

קראתי! ואת חלק מ”האשמים” בדילמה עם ווילס

בשנה שעברה באוקטובר עשינו טיול בת מצווה לדרום אנגליה לאזור של איסט סאסקס וקנט – שהיה טיול מרהיב

מתאים גם לנערים? קצת חושש שיהיה מרובה אזורים כפריים בלי פעילויות אקטיביות בכלל

היי רוני . מכיוון שביקשת חומרים על אנגליה אני מצרף לך קישור 

לסיכום טיול שיש בו בנים blush 

מעולה ג’מוס. זה בדיוק סוג הטיול שאני מחפש.

כדורגל זה מעולה (לא בטוח שאצליח לתפוס. חוזרים ב 14/08), הפסטיבל נשמע מגניב ו”נופל” לנו מצוין, הפארק מעולה.

ולכן גם אתה “אשם” בדילמות….

מחכה לרעיונות ו/או עצות נוספים.

המון תודה!

• אוליב י

טוב מנסה…

ליברפול:

כשביקרנו בליברפול הגענו מאיזור פיק דיסטריקט, אח”כ צפון ויילס ואח”כ ליברפול. 

בעיר עצמה היינו במזג אויר גרוע ולכן בעיקר המלצות לפעילות פנים. [אנו לא בענייני כדורגל]

הרציף העתיק ומוזיאון יורדי הים כולנו אהבנו [ילדי היו קטנים אבל מעניין גם למבוגרים]

גם world museum מעניין לכל הגילאים

מוזיאון העבדות לי היה מאד מעניין, לילדי פחות, אבל ילדי היו קטנים משמעותית מהגילאים שלכם – אולי למתבגרים כן יעניין, תלוי מה תחומי העניין שלכם. 

סיור תת קרקעי ראיתי בני כל הגילאים שנהנו שם, גם אנחנו, בקישור זה מה שאנו עשינו – יש עוד אפשרויות שבחלקן מגבלת גיל [10] שלא תהיה לכם רלוונטית. 

יש גם הרבה מה לשוטט בליברפול אם מזג האויר יפה, אנו לא התנסינו [לא היה נעים לנו לשוטט במבול] וגם היינו אחרי כמה ימים של הליכה אז לא הפריע לנו קצת מוזיאונים

על וויילס יש לי הרבה מה לומר כי היינו שם כמה פעמים וזה האיזור באי הבריטי שהכי חביב עלינו, אז אנסה אח”כ לכתוב בהודעה נפרדת. זה גם מאד תלוי בעונה. 

בינתיים רק אגיד שגם בוויילס וגם באיזורים הכפריים באופן כללי יש המון מה לעשות לנערים – בכל מקום מציעים רכיבה על סוסים, אטרקציות מים ואקסטרים מסוגים שונים, טיולי אופניים ואופני שטח, שיט, ככל שיותר קיץ כך יותר אפשרויות. ביולי-אוגוסט יש גם הרבה ארועים, ארועי רחוב ופסטיבלים ודברים כאלה. 

• ג'מוס

בנוגע לכדורגל – יש גם משחקי הכנה במנצסטר , ליברפול וכד’. 

הרבה יותר קל להשיג כרטיסים למשחקים האלו. 

יש סיכוי שהליגה תתחיל מוקדם כי ב 2018 המונדיאל ב 14.6 ברוסיה.

משחק מגן הקהילה  (צלסי נגד ?)  בדרך כלל ביום ראשון השני של אוגוסט בוומבלי. 

השנה זה 13.8.2017 יש מצב שיקדימו בשבוע ואז הליגה תתחיל בסוף השבוע 

12-13 באוגוסט.

לגבי כל השאר – תתחיל לחפור וחפש לינה בפיק. יכולים להעביר שם שבוע , וביום המעבר לעבור דרך טירת ווריק , הארי פוטר ולא חסרים עוד דברים על הדרך ללונדון.

וכמו שאמרו קודמי – אנגליה ביולי אוגוסט שופעת פעילות ויש המון המון מה לעשות בכל מקום. אני אשם !!

מודה ועוזב מנצ’סטר  laugh וזה כי אני אוהד ליברפול blush

בהצלחה

• אוליב י

וויילס

מנסה…

יש הרבה מה לומר אז בטח אפספס לא מעט

בגדול וויילס מציעה כל מה שאנגליה מציעה, רק יפה יותר ומתוייר פחות. 

יש בה המון טירות ורבות מהן במצב מעולה או ששוחזרו יפה. 

יש בה כמה שמורות גדולות עם המון סוגים של נופים, מים, מפלים, ומסלולי הליכה בכל רמות הקושי. 

יש בה את החופים הכי יפים בעולם [לא רק לדעתי...אחד החופים שהיינו בהם באמת דורג כך]

יש בה גם צפון – עם הר שפסגתו מושלגת גם בקיץ – וגם דרום [חופים דרומיים]

מכרות פחם עם סיורים תת קרקעיים שמחזירים אותך מאתיים שנה אחורה וממחישים איך אנשים חיו ועבדו פעם [את כולנו זה ריתק, גם מבוגרים וגם ילדים]

יש אטרקציות – ביחוד בקיץ – כל סוג אפשרי

וגם נוף עירוני למי שאוהב, הרבה עתיקות, ולמי שקורא ספרים – כמה וכמה מהסדרות המפורסמות לנוער ולמבוגרים מבוססות על ההיסטוריה של ווילס והאתרים בה

אם אני נשמעת משוחדת אז כן, אנו חוזרים לשם שוב ושוב…

מנסה לפי נושאים:

פסטיבלים באוגוסט – רשימה לא סופית של פסטיבלים בוויילס הולשים מאד ידידותיים לתיירים ונחמד להתערבב איתם. חוץ מזה בכל אתר שתבחרו להגיע כדאי לבדוק מתי יש ארועים – בטירות, למשל, יש פה ושם ארועים קהילתיים וזה בעיני הכי נחמד ומעניין [יצא לנו להיות בכמה, במקרה כי באנו ביום שזה היה, ותמיד נהננו]. 

מסלולי הליכה – האתר הזה אמין ומפורט ויש בו מסלולים בכל האיזורים בווילס ובכל דרגות הקושי. אנו הלכנו מסלולים של יום שלם וגם מסלולים של שעה הלוך-שעה חזור. המפות מדויקות וההנחיות מפורטות. אם יהיה לכם איזור מסוים בווילס, אוכל להמליץ על מסלולים ספציפיים אם זה איזור שהיינו בו. 

טירות יש המון, כמה מהן שופצו וכמה חרבות והשאר באמצע. תוכלו לראות כאן רשימה של הטירות בוויילס אנו היינו בחלק ניכר מהן, אם זה יהיה על הפרק תוכלו לשאול ואוכל לפרט. בגדול בכל איזור בווילס שתבחרו תוכלו למצוא טירה שווה לבקר בה

אטרקציות – דוגמא לפארק פארק אוקווד מתאים לכל המשפחה ואפשר לבלות בו יום שלם

גלישת גלים תמצאו באוגוסט בכל חוף וולשי שמכבד את עצמו [לא ניסינו, הילדים שלנו קטנים מדי]

רכיבה על סוסים – בכל מקום כמעט, רק שבאוגוסט הרבה פעמים צריך להזמין מראש

טיולי אופניים למי שמדבר אליו – ניתן להשכיר בהרבה מקומות

מכרות פחם עם סיורים תת קרקעיים – אנו היינו בbig pit  וגם בRhonda heritage park  בשניהם יש הגבלת גיל בסיורים התת קרקעיים אבל זה לא רלוונטי לכם אם הקטן בן 10. לדעתי הסיור ברונדה היה חוויתי יותר למבוגרים שבינינו. אבל התצוגה בביג פיט עניינה אותי יותר, יש שם ממש תצוגה מרשימה של איך הם חיו פעם. 

שמורות לאומיות – יש גדולות. Brecon beacons  אפשר לבלות בו גם שבוע אם המיקוד הוא טיולים רגליים ומזג האויר מתאים. יש בו הרבה נופי מים, יערות ומערות. Snowdonia  צפוני יותר ושם יש הרים גבוהים יותר וגם חופים. אופי אחר של טיולי הליכה, תלולים יותר. גם שם הרבה מים

Dan yr ogof מערות נטיפים מרשימות מאד [בלי שום השוואה למה שיש פה בארץ...] יש שם גם מרכז רכיבה על סוסים שאותו אנו לא ניסינו

חופים יש לא מעט, החופים שאנו הכי אהבנו הם אלו שהיינו בהם בפעם האחרונה שם [מתואר בשרשור שקישרתי פה למטה] באיזור SWANSEA רק צריך לקוות למזג אויר יפה, עם ההרכב המשפחתי שלכם אפשר בכיף לעשות יום טיול חופים [אם זה בכיוון, יכולה לחפור בקבצים שלי ולמצוא את תכנון יום החופים המקורי שלנו, אנו בסוף קיצצנו בגלל מזג האויר ובגלל פנצ’ר בגלגל...] חוץ מהחופים המדהימים יש גם אי קטן שאפשר להגיע אליו רק בזמן השפל, ולשם לצערי לא הצלחנו להגיע

עצירות בדרך

מוזיאון רואלד דאל

ליד בריסטול – בדרך מווילס ללונדון [או הפוך] – בריסטול עצמה מעניינת אבל אנו בחרנו בד”כ לעצור לידה, Blaize castle estate  מקום לחילוץ רגליים, הליכה קלילה ביער, טירונת פצפונת ומוזיאון היסטורי קטן. 

מוזיאונים פתוחים  מעניינים אתכם? אנו נהנינו מאד [יותר מפעם אחת] בSt Fagans זה מאד קרוב לקרדיף ונגיש. 

מצרפת קישור לשרשור שבו כתבתי על וויילס כאן [אי אפשר לצרף קישור להודעה ספציפית כי זה בארכיון...אבל חלק ניכר מהשרשור עם תמונות של וויילס]

וגם תמונות וקישורים כמובן

יש הרבה טיפים על וויילס פה בלמטייל, הנה דוגמא למסלול [שאנו לא עשינו כמו שהוא, אבל יכול אולי להתאים לכם]

טיול כוכב מBetws-y-Coed

יש עוד המון...בכל פעם שהיינו הגענו למקומות אחרים, יש גם המון מקומות קטנים ונחמדים וכפריים שכיף פשוט להיות בהם. 

בקיצור אם תבחרו לשם, יכול להיות שיהיו לי עוד המלצות ספציפיות. 

• imeshy
                      imeshy נערך לאחרונה על ידי

ראיתי שענו לך לא מעט. אז הנה התרומה הצנועה שלי

הנה אלבום תמונות מלונדון, אנגליה וויילס

והנה עוד אלבום מהקוטסוולדס החל מעמוד 58.

אשמח לתת תשובות לשאלות נוספות אם יהיו לך

• imeshy

בעיני שיאי הטיול באנגליה הם

• איזור האגמים – יפהפה… הרים, אגמים, מסלולי הליכה נפלאים, מעגלי אבנים, מכרה ועוד. 
                        • וויילס – טירות מרהיבות, צוקים מעל הים, ושמורת סנודוניה היפה, והעיר העתיקה של צ’סטר
                        • קוטסוולדס – אם כי נראה לי שהבנים פחות יתחברו
                        • דרום אנגליה – צוקי דובר, ברייטון, טירת לידס ועוד. 

אני פחות נמשך לאיזור הפיק דיסטריקט (האגמים נראים יפים יותר בתמונות) ובכלל למנצ’סטר. אם אתם חפצים בכדורגל (וכמו שאמרו – אין ליגה אבל אולי תוכלו ליפול על משחקי הכנה) – אז אפשר לבלות לילה אחד בליברפול (הנעימה יותר מאשר מנצ’סטר) ואפילו לנסוע לגיחה במנצ’סטר (60 פאונד לנסיעה לכיוון). 

בכל אנגליה פזורים פארקי החבלים של go ape.

בכל אנגליה יש טירות הרוסות למחצה (יותר מסעיר בעיני) ובמצב טוב. 

בכל אנגליה יש מבוכי צמחיה מגניבים. 

• אלון ח.
                          אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

הנה התרומה הצנועה שלי לאנגליה. גם אנחנו התאהבנו בפירק דיסטריקט ובעיקר איזור האגמים.
                          סיכום טיול לפיק דיסטריקט ואיזור האגמים

• משפחה בהכנה לטיול
                            משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

האם לאיזור הפיק או לוולס הטיסה היא ללונדון?

• michlal
                              michlal נערך לאחרונה על ידי

יו, איזה כיף ששאלת.

נתנו לך כל כך הרבה אינפורמציה שרלוונטית גם לי, אז אני לוקחת טרמפ על ההודעה שלך ומודה לכולם גם.

גם אני בדיוק מתכננת את טיול הקיץ לצפון אנגליה – זוג ושלושה ילדים (קצת יותר קטנים משלך).

אני שוקלת לשלב בטיול שיט תעלות, ואם מישהו יכול לנדב אינפורמציה גם בנושא הזה – אשמח לשמוע. הכוונה היא למידע ספציפי לשיט באזור הזה.

(קצת בעצב נאלצתי לדחות טיול לסקוטלנד שהיה אמור לכלול שיט של שבוע בתעלה הקלדונית בהיילנדס, ועכשיו אני מנסה למצוא פרס ניחומים Smile ).

• Rוני
                                Rוני נערך לאחרונה על ידי

תודה ענקית על התגובות!

אוליב, השקעת! תודה! מניח שאנסה עוד להעזר בך בהמשך.

IMESHY, אחלה תמונות. שיאי הטיול שלך, נותנים לי כיוון.

אלון, תודה על הסיכום המפורט

ג’מוס, עשינו לנו הרגל לחפש תמיד איזה משחק. כולל בליגה התאילנדית...מקווה שנצליח גם הפעם לתפוס משהו.

מיכל, מה ששלי שלך… תהני.

בשקלול ההמלצות, הזמן, העצות של אוליב והשיאים של IMESHY נראה לי שכיוון שלד המסלול יהיה:

27/07: נחיתה בלילה, מנצ'סטר
                                28/07: מנצ'סטר
                                29/07: ליברפול
                                30/07: ליברפול
                                31/07: ווילס, סנודוניה
                                01/08: סנודוניה
                                02/08: סנודוניה?
                                03/08: קרדיף
                                04/08: קרדיף
                                05/08: ברייטון
                                06/08: ברייטון
                                07/08: לונדון
                                08/08: לונדון
                                09/08: לונדון
                                10/08: לונדון
                                11/08: לונדון
                                12/08: לונדון
                                13/08: לונדון
                                14/08: המראה, 14:30

דעתכם/ן המלומדת?

תודה שוב.

מעריך כל שביב מידע ותגובה

רוני

• imeshy

קודם כל נראה שאחד הלינקים שלי לא היה ישירות לאלבום אלא לרפרנס אליו בגוגל. מקווה שהצלחתם לראות. 

שנית – אני רואה שויתרתם על איזור האגמים בצפון ומאידך הכנסתם יותר מקום לסנודוניה. בעיני איזור האגמים מרשים יותר סנודוניה. 

שלישית – הכנסתם זמן (יחסית) לקרדיף שבעיני היא פחות מעניינת. 

ועוד נקודה – מליברפול – אין בעיה להגיע לצפון וויילס וסנודוניה (כשעה ורבע נסיעה). ניתן בקלות גם להגיע למנצ’סטר. 

(אני מניח שאתם תהיו רכובים..). 

אני חותר לכך שאפשר לעשות כוכב ארוך בליברפול ולעשות גיחות יומיות למנצ’סטר/צפון וויילס. ובכך אולי קצת לצמצם את המעברים. 

אני הייתי מוריד את איזור קרדיף, מצמצם קצת את סנודוניה ומוסיף במקום את איזור האגמים. 

בנוסף הנה כתבה על מחוז סאסקס שהיא באיזור ברייטון , כדי לחזק לכם את ההגעה למקום (לא הייתי אבל בהחלט ב wish list  שלי)

• אוליב י

בינתיים רק מזכירה שבאוגוסט בהרבה מקומות לא עירוניים קשה למצוא לינה שלא על בסיס שבועי [אא”כ לנים במלון, אנו בד”כ לא לנים במלונות]. 

ברייטון עיירת נופש, עוד יותר. 

בסיס שבועי זה בד”כ שני עד ראשון

לפני שאתם סוגרים מסלול, תבדקו שהלינות אפשריות. 

• ronitzaw
                                      ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מורידה את ברייטון. זו עיירה נחמדה אבל אין מה לעשות שם יומיים לטעמי. החופים שלה לא כיפיים כי הם עם אבנים ולא חול. חוץ מזה לאנגליה לא נוסעים בשביל חופים, מה עוד שמזג האוויר הרבה פעמים לא תומך בזה…

זה גם סטיה מהמסלול שלכם. 

• imeshy

ברייטון אינה רק ברייטון..

היא קרובה למספר אתרים מרשימים נוספים (ובעיקר הצוקים הלבנים...)

אבל בהחלט חשוב לציין שזה נסיעה דיי ארוכה מאיזור וויילס.. 

• ג'מוס

להוריד את ברייטון בלב שקט. מסכים עם רונית.ונכון , יש הרבה מסביב לברייטון, לא לטיול הזה!

ורק אומר שבא לי ווילס וליברפול והאגמים וכל מה שבאי הבריטי…..

• Rוני
                                            Rוני נערך לאחרונה על ידי

תודה ענקית על התגובות.

מקבל את ההמלצה בנוגע לברייטון, בעיקר בגלל חוות הדעת של ג’מוס ורונית וההתאמה לאופי המטיילים...

מבחינת מרחק, חלק גדול מהדרך בכל מקרה נצטרך לעשות בשביל להגיע ללונדון….

IMESHY

הנחיתה במנצ’סטר. מתכנן לאחר יום שלם של ביקור לעבור ברכבת לליברפול (עדיין לא משוכנע שכדאי לבקר, מעבר לצורך של אחד התאומים לבקר באנפילד...).

נראה לי עדיף מאשר לשכור רכב שיעמוד סתם/לתנועה בעיר.

לאחר סיום הביקור בליברפול, לשכור רכב ולעבור לוולס.

ליברפול ככוכב בעייתית לטעמי בגלל המרחק. אלא אם אתקל בבעיה עם לינות כפי שגם אוליב העירה/האירה…

ואח”כ הסתבכתי.

להגיע לאזור האגמים מוולס ואח”כ לנסוע ללונדון, נראה לי טרטור וניהול לא נכון של הזמן.

אולי נכון יותר לשלב את ההמלצות של ג’מוס בנוגע לפיק דיסטריקט ולשלב לאחר וולס, לא?

דילמה.

ואז המסלול יראה: יום מנצ’סטר, יומיים ליברפול (אולי הפוך עם מנצ’סטר?), 4 ימים וולס (איזה מקום לינה לכוכב מומלץ בהנחה שמוריד את קרדיף?), 3 ימים פיק דיסטריקט  (לא קצר מידי?) ואז לונדון.

תודה על ההערות, ההארות והתגובות!

רוני

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון