קניית באט תאילנדי בארץ
-
האם משהו יודע היכן אני יכולה לרכוש באט תאילנדי בארץ? -
קניית באט תאילנדי בארץהי אני קניתי לפני העלייה במטוס באטים בנתב"ג. השיקלול הכספי של המרות כספים הסתבר לי דומה.
תהני
-
קניית באט תאילנדי בארץבכניסה לדיוטי פרי יש דלפק של המרת כספים ויש להם את כל סוגי המטבעות. -
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק? -
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק?אני באופן אישי מעדיפה לצאת עם קצת כסף מקומי ליום הראשון ולהחליף בשדה שקלים . -
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק?לא רצוי להחליץ בארץ ההמרה יחסית נמוכה למה שתקבלי בשדה בתאילנד .
גם ככה את לא צריכה לשלם במטוס בבאטים
-
תודה לכול המשיבים -
תודה לכול המשיביםלא מציע להחליף לבאטיםם בשדה תעופה השער שמה נמוך בהרבה מכל מקום..
אם יכולה תחליפי כמה שפחות בשדה תעופה... -
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק?בארץ אתה רוכש בשקלים , לתאילנד אתה צריך להגיע עם כסף זר, זה אומר שתי המרות כספים.
נכון שבמטוס אין צורך בבאטים, אבל אני באופן אישי אוהבת להגיע לכל מדינה כשיש ברשותי מעט כסף מקומי לקפה ראשון או מונית כרשונה או לכל דבר אחר. לא חייבים, זו אני..
-
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק?לא אמרתי שלא תחליף.. המלצתי לה שתחליף כמה שפחות בשדה שתעשה החלפה של 20-50 דולר ואז תגיע לעיר ותעשה שמה החלפה יותר רצינית יש הבדל משמעותי בשערים -
חבל לקנות כאן, למה לא להחליף בשדה בבנגקוק?הי אורן, אתה צודק, אולי לא הבהרתי את עצמי בתשובה שנתתי, באופן עקרוני ניתן לקנות בנתבג באטים. אני קניתי לפנ הנסיעה ב500ש"ח בשביל הנוחות. שעות ראשונות במדינה זרה להיות עם סכום כסף מקנה תחושת ביטחון. השאר החלפתי בתאילנד.
אגב אורן, איך המרגש? כבר נחתת גם רגשית? -
טליהיי טלי:)
שמח שהבנת את הכוונה שלי..
הכי משתלם לעשות החלפה בתוך העיר בבנקוק ולא בשדות התעופה.. אם מגיעים בלילה אז לעשות בשדה התעופה בסכום נמוך שיספיק ולמחרת להחליף בתוך העיר..
לאט לאט חוזרים לשגרה.. לא שיש לי ברירה איך שחזרתי ישר חזרתי לעבודה חח
אבל הגעגועים לתאילנד גדולים תמיד היה מה לעשות שם זה חסר..
ואצלך איך?
-
תרשו לי ....לפי מה שרוב משתתפי הפורום כתבו כאן בעבר להחליף באטים בנתב"ג - יקר.
מנסיון אישי רב, להחליף דולרים לבאטים בשדה התעופה בבנגקוק או בעיר - ההפרש חסר משמעות, בטח בכמויות הדולרים שאנחנו פורטים בממוצע. אני נוהג להמיר כ- 500 דולר לבאטים בשדה בבנגקוק, וזה מספיק לי לתקופה הראשונה וחוסך לי טירטור של להכנס לעוד בנק/חלפן לצורך ההמרה.
-
יוסיאני לא חושב שזה ממש טרטור בבנקוק בכל מקום החלפה והעניין לוקח בדיוק דקה..
אבל אני אומר בוודאות לאחר שהייתי בכל שדות התעופה שהשער נמוך יותר מאשר על האיים או בערים.. מי שרוצה להיות בטוח ומעדיף לעשות את זה בשדה יכול.. -
חברה ,לא הבנתם את השאלה...היא שואלת על פריטה בשדה התעופה בישראל לא בבנקוק,לכן התשובה היא לא לא לא לא השער הארץ גרוע בטירוף וגם אין שום צורך כי אפשר לפרוט בשדה התעופה בבנקוק 100 או 200 דולר וזה מספיק בתור התחלה....וזה מנסיון -
קניית באט תאילנדי בארץחשוב לציין-על שטרות דולרים גדולים (100,50)מקבלים קצת יותר באטים
סתם בשב
יל הידיעה... -
חברה ,לא הבנתם את השאלה...השאלה לגבי המרה בארץ היא האם היא ממירה לבאט דולרים או שקלים.
החישוב צריך להיות: המרת שקלים לדולרים ואז לבאט בתאילנד לעומת המרת שקלים ישירה לבאט בארץ. -
חברה ,לא הבנתם את השאלה...אם קונה בארץ.. קודם ממירים את זה לדולר ומשם לבאטים.. הרווח שלהם זה שהם לוקחים שער קנייה יותר גבוה על הדולר..
היא תקנה בשקלים אבל המקום שהיא תקנה עושה את כל החשבון הזה ודורש את הסכום בשקלים -
לצאת עם כ 2000 באט מהארץ זה לא נוראנכון שזה ממש לא משתלם אבל קחו בחשבון שמי שנוסע בפעם הראשונה לא מכיר את שדה התעופה בבנגקוק ולכן הוא מודאג מדברים שלנו נראים מובנים מעליהם כמו:
לאן הולכים אחרי שיורדים מהמטוס.
איפה זה ביקורת דרכונים
איפה אוספים את המזוודות
איפה היציאה
איפה תחנת המוניות
...... ואיך משלמים למונית
אז אם יוצאים עם קצת מטבע מקומי, יש דאגה אחת פחות - איפה מחליפים כסף ואז גם אין בעיה איך לשלם למונית או לקנות קפה או משהו לאכל.
נכון שהחלפת כספים בשדה התעופה בבנגקוק זו משימה פשוטה אבל יש אנשים שנלחצים רק מלחשוב על זה. -
k_r בשביל זה אנחנו פה להוריד לחץ ......ממש ממול לאחר החתמת הדרכונים [וליד המתנת המזוודות ] יש דוכן להמרת כסף . ככה שאין מה להיות בלחץ להחלפת מטבע .50$ מספיק בשביל היום הראשון .
וההפרשים בין השדה למקומות אחרים בתאילנד הוא מקסימום 100 באט להמרה של 100$ .לידע כללי .
טיול מהנה .