טיסה בפעם הראשונה,לבד !
-
אם כל המשקל שתקח אתך יהיה 6 ק”ג, קח תרחיל גב, הכנס הכל בפנים ואל תשלח שום מזוודה לבטן המטוס
-
סבבה, יש לי בבית תיק קטן עם גלגלים וידית נשיאה, נראלי היא מתאימה לדרישות של כבודת יד.
תודה לכולם, אם לעוד מישהו יש משהו להוסיף, אפילו פרטים קטנים אז אשמח שהוא יגיב כי זה פעם ראשונה שלי וכל תגובה עשויה לשפוך מידע.
-
מחר סוגר טיסה ומלון לחודש 9 באל על UP
העלייה למטוס היא בשעה 6 בבוקר ונחיתה ב9 בבוקר
חזרה לישראל, עלייה למטוס בשעה 11 בבוקר, נחיתה בשעה 16 בבוקר
נוחת בשדה תעופה שונפלד.
טיפים אחרונים לפני הסגירה?
איך המלון HOTEL PENSION EBERTY ? מלון שני כוכבים עם שירותים ומקלחות משותפות.
-
אל תמהר לסגור.
השעה של הטיסה נשמעת טובה
אבל גם המחיר תלוי אם הוא טוב ומה הוא כולל?
לגבי מלון- תלוי מה אתה מחפש? וכמה אתה משלם
מה שבולט לעין שהוא נמצא 40 דקות ממרכז העיר לכוון מזרח ברלין.
-
אני מניח שאתה סוגר בספטמבר בגלל החגים?
בתור נסיעה ראשונה אתה לא שם ולא כאן. פנסיונים הם לרוב מקומות אירוח די אפרוריים, חסרי אופי. יהיה לך חדר קטן, מדי פעם תיתקל באדם זר (ולפעמים משונה) בדרך לשירותים וזה כל מה שהפנסיון מציע.
לדעתי תרים את התקציב בעוד 10-15 יורו ליום למלון יותר חביב, ואולי עם ארוחת בוקר, או שתוריד בחמש יורו את התקציב ותוכל להתאכסן בהוסטל בחדר משותף יותר קרוב למרכז העיר ובדרך גם להכיר מטיילים אחרים. -
יונית, אני סוגר עכשיו כי המחירים רק עולים. המחיר לטיסה עולה כרגע 290 דולר שהם 1,050 שקל, לא כולל שום דבר. המיקום של המלון הוא מצוין עבורי.
אני סוגר בתחילת ספטמבר (5 עד 12) לא בגלל החגים בכלל.
זה בסדר נראלי המלון הזה מתאים לי מבחינת לינה.
-
כתב לך גסט- אם זה הסגנון שאתה מחפש- והתקציב- תמצא אכסנייה נחמדה במרכז ברלין עם חבר’ה צעירים שתוכל להכיר, ואפילו יעלה לך קצת פחות.
לגבי טיסה- ברור למה לסגור מראש.
-
אני לא מכיר את המלון אבל מלון תמדי נכנסים מרכיבים שונים
קירוב למרכז העיר ולאמצעי תבחורה, ארוחת בוקר כן או לא ורמת המלון בכלליות.
אני תמיד מוצא מלונות טובים באתר בוקינג של 3 כוכבים לרוב ובמחיר טוב.
שעהעיה בהצלחה וטיול מהנה
-
יש עוד נושאים שעליך לדעת. כגון , מה אסור לקחת לטיסה. וגם מהם הוראות לשמירה על הכסף והמסמכים ברחוב ובמלון. . וגם נושא
ביטוח בריאות וציוד בטיול. ועוד ועוד….
בקיצור , כדאי מאד שתקרא ותלמד באתר זה אודות תקלות ובעיות שחוו
מטיילים רבים בעבר , ותפיק לקחים בהתאם.
-
ברור, אני כבר התחלתי לקרוא את הכל.
אני הזמנתי היום טיסה יצא לי 1,150 שקל מאיסתא הלוך חזור ומקום ישיבה ליד החלון רק בהלוך, היה יכול לצאת לי יותר זול בהזמנה דרך האינטרנט אבל בגלל שזאת פעם ראשונה אז העדפתי להזמין דרך סוכן.
בקיצור תודה לכולם ! מאוד עזרתם לי !
אני אקפיץ אם יהיו לי שאלות