נשק בקוסמוי
-
משטרת תאילנד פשטה על העסק של נתי חדד בסמוי ומצאה נשק.
-
היה די צפוי..
גם לא קשה לנחש מי הלשין ואולי גם שתל שם את הנשק..
-
לפני כמה ימים הוא פרסם בפיסבוק(בהתרגשות
את המועדון שלו שהולך להיפתח השבוע,ואחרי כמה ימים באים לעצור אותו כך שזה ברור שזה מתחרים שלו שדאגו להכול
-
מי?
-
...?
-
-
זה עדיין לא עונה על השאלה אלא באופן אמורפי לחלוטין, הרי יש לא מעט ישראלים שעובדים בתאילנד. מישהו יכול להיות יותר קונקרטי?
-
מה אתה רוצה לדעת?איזה פרטים חסרים לך?
-
היה כתוב שהוא בסכסוך עם השותפים שלו מהמועדון הקודם. מניח שמי שזה ממש נוגע לליבו יכול לברר יחסית בקלות מי היו השותפים אם יתאמץ.
אבל לא נראה לי שמישהו כאן ירשום לך ממש שמות מלאים של "חשודים". (ונראה לי גם לא ראוי ולא נכון)
-
היתה כבר לפני כמה חודשים כתבה על הסיכסוכים בין הישראלים בקוסמוי.
למשל בצינור לילה:
-
תרשו לי לקלקל את החגיגה לגבי הבחור הזה- לבחור היה ״מרפאה״ אשר פעלה באופן לא חוקי. האם הבחור חובש? רופא? אני פשוט לא קולט אנשים שהלכו אליו ו/או שלחו אנשים אליו. האם אתם הייתם הולכים למרפאה שאתם יודעים שמי שמטפל בכם אין לו הכשרה? תעודה? איפה השכל של אנשים??
-
מצויין, שכל מי שלא צריך להיות בארץ ולעשות כאן בלגאן, שישאר שם בתאילנד ויעשה שם את הבלגנים. שמשטרת תאילנד תטפל בהם. חבל על העבודה שהמשטרה בארץ ‘משקיעה’ באנשים כאלו.
וכבר נאמר: ‘מי שזרע רוח, יקצור סופה’
-
מאמין שרב האנשים שהלכו אליו זה אנשים שלא היה להם ביטוח רפואי ולא יכלו להרשות לעצמם משהו אחר,לא ראיתי שמישהו התלוננן עליו עוד על טיפול רפואי לא מוצלח כך שלמרות שאין לו איזה תעודה מקצועית כניראה שהוא יודע מה הוא עושה,בנוסף לזה הוא עזר לאנשים בעוד מיקרים למשל שישראלים היו נתונים לסחיטות על כל העיניין עם האופנועי ים ובעוד דברים אחרי שישראלים היסתבכו פה בתאילנד, ושלא יהיה אי הבנות , אני לא בא להציג אותו בתור איזה מלאך כי אין לי שום הכרות אישית איתו,אבל סך הכול יש לו שם של אחד שאהב לעזור ולא של איזה טיפוס שלילי,רק חבל שאחרי כל האזהרות שלו לכולם הוא לא כל כך נזהר בעצמו,,מקווה בשבילו שהוא יצא מזה
-
מצטער, לא מסכים איתך.גם אדם שאין לו ביטוח רפואי, נכנס למרפאה מקומית ויוצא בנזק כספי לא גדול. לפחות מדובר על אנשים עם הכשרה רפואית.
מה זה יודע מה הוא עושה? אתה תיכנס בארץ למקום ש״כנראה יודעים מה הם עושים״?
לעניין של האופנועי ים. תראה, אני לא אוסיף יותר מידי פרטים, אבל מעניין שכל פעם שישראלים הסתבכו עם האופנועי ים, ידעו לפנות אליו ותמורת סכום כזה או אחר הכל הסתדר. התאילנדים קפצו על הרעיון ותקעו במיוחד את הישראלים. נתי יפתור הכל. התאילנדים לא טיפשים כמו שאתם חושבים.
-
לא הבנתה אותי,זה לא שאני ממליץ לאנשים לעשות את זה(אישית לא הייתי עושה את או שולח אליו אף, אחד מהקרובים שלי) רק שיערתי למה אנשים אחרים כן עשו את זה,אני ואתה מכירים את תאילנד יותר טוב ממה שאנשים מגיעים פעם ראשונה כך שאולי אין להם מושג על כל העיניין של המרפאות פרטיות,והם נלחצו אז הלכו אליו,יש גם מיקרים שבמרפאה פרטית לא יכולים לטפל בהם ומפנים אנשים לבית חולים,ואז זה כבר סיפור יקר
-
אינני מכיר את נתי, אך כמו רבים שביקרו בסמוי והתעניינו, שמעתי על מרפאתו ועל הסיוע שנתן לישראליים, לרוב לבני נוער שהסתבכו בתאונות או עם בתי מלון, משכירי ציוד…...
מכאן , שיש לי חמלה וסימפטיה לאדם ותקווה שיצא מזה בשלום.
מה שתמוה בסיפור, המרפאה שלו פעלה שנים בידיעת הרשויות, בעצימת עיניים, מבלי שזה הפריע להם, למרות היעדר רישיון (כנראה כמו פעילויות אחרות), הכשרה וסמכות רפואית, עד ש……
או אז, הבחור החליט לפתוח מחדש מקום עם אנשי רפואה מוסמכים ולמסד את העיסוק וכאן זה כבר הפריע למישהו…….
נפלאות דרכי הממלכה!!!
כמובן שאם הבחור מעורב בפלילים (נשק) ולא הפלילו אותו כפי שנרמז….מי שישן עם כלבים, שלא יתפלא אם יתעורר עם פרעושים. -
עד ש.. התחלף מפקד המשטרה שם.. -
זה פחות או יותר הסיפור האמיתי בקו סאמוי
בלעדי לפוסטה -
אם זה נכון אם לא נכון ישראלים צריכים להתבייש. לתרום לזקנים,לילדים, לאנשים שבאמת צריכים את הכסף הם לא עושים, אבל לתרום לאיזה דביל שמתסובב שם כמו איזה מפקד של תחנת משטרה מקומית הם לא עושים. מצידי שיירקב שם בכלא.
-
וואלהנתי חדד הוא נשמה טובה שהרבה אנשים חייבים לו הרבה ברמה המוסרית.
התגובה של maninblack מגעילה וממש לא במקום.