והפעם - כיסאות ילדים
-
אחרי שנתתם לי טיפים מעולים על טיסה עם ילדות קטנות [שוב תודה!], הגיע הזמן לשאלה הבאה:
אנחנו נוחתים באוסטין אחרי חצות וצריכים להגיע לדירת ה-Airbnb שלנו עם שתי הבנות הקטנות [שנתיים וחצי, חמש]. שוברים את הראש איך לעשות זאת מבחינת כיסאות הבטיחות, בלי יותר מדי הצלחה בינתיים. חשבנו להזמין אובר, אבל לפי האתר שלהם הם מאפשרים להזמין רק מושב אחד לילד. על לקנות מושב שם אין מה לדבר בגלל השעה. שכירת אוטו עם מושבים היא לא רעיון שאני משתגע עליו – כולנו נהיה עייפים; לא נצליח להידחס למכונית משפחתית עם המזוודות; ואני מעדיף לא לנהוג רכב מסחרי בעיר זרה בשעה כזאת. בקיצור – אם למישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח לשמוע.

-
בתנאים רגילים הייתי ממליץ להביא כסאות בטיחות מהבית. אבל במקרה שלכם עם מצוקת המטען זה נראה לי בעייתי.
אני מניח שעם קצת מאמץ תמצאו חברת הסעות שתוכל לספק כסאות בטיחות
חיפוש של שת דקות העלה את הלינק הזה. אני בטוח שחיפוש יותר יסודי ימצא יותר אפשרויות. אין לי מושג על אמינות או מחיר
יש גם בוסטרים מתנפחים, מתקפלים וכדומה. לא בהכרח זול, ועוד יותר לא זול לקנות בארץ, אבל יש כמה אפשרויות כאלה.
למשל mifold או BubbleBum
לא יודע כמה הם טובים, בטיחותיים או מתאימים לקטנים.
והנה עוד רעיון – שתי מוניות (אובר או אחר). גם ככה רכב רגיל לא מספיק לארבעתכם עם כל הציוד וצריך מיניואן וצפונה. אז אולי שני רכבים רגילים זה לא פתרון כזה יקר. בכל רכב מבוגר אחד וילדה אחת
-
תודהתודה אנשיםטו.
אגב, אנחנו לא חמישה אלא שישה – גם הסבתא תהיה איתנו, אבל תגיע בטיסה אחרת וצפויה לנחות כמה שעות לפנינו.על לקחת איתנו כיסאות אין מה לדבר, ושכירת רכב בשדה התעופה בכל מקרה לא אפשרית בשעה כה מאוחרת. הייתי שמח למצוא שאטל מתאים, אבל בינתיים אני לא מצליח במיוחד. אמשיך לחפש, ואם למישהו יש רעיון יצירתי יותר – ברוכים תהיו.
-
חוץ מ-UBER יש גם LYFT
בוולמארט סופרסנטר, פחות מרבע שעה נסיעה מהשדה ופתוח 24 שעות ביממה תוכלו למצוא כיסאות מכל הסוגים ובכל מיני מחירים, יותר זול מאצלנו.
-
תודה ראובןתודה. זה נשמע מעניין. לא בטוח שזה יעבוד, אבל טוב לדעת את זה, כאפשרות גיבוי – לשלוח מישהו עם אובר לשם ובחזרה.
-
חתוללא שאני צריך, אבל מתוך סקרנות אני תמיד מסתכל ורואה מושבים לרכב החל מ-20 דולר, תדעו לכם שבארה”ב גם הזולים תקניים וטובים, כי שם צפוים לתביעות במיליונים אם חלילה מוצר לא בסדר.
-
אני יודעואני בהחלט מתכוון לקנות שם מושבים [הרי תוך כמה ימים נהיה חייבים לקנות מכונית – קשה ויקר מאוד להסתדר בלי, בטח כשאנחנו צפויים לגור הרחק מהמרכז]. אבל לא בטוח שבאחת בלילה, עם שתי ילדות הלומות יעפת וגמורות מעייפות, זה יהיה ישים לקחת אובר לוולמארט, להתחיל לחפש שם שני מושבים [או מושב ובוסטר, במקרה הטוב], להיסחב איתם בחזרה לשדה התעופה, ואז להזמין עוד אובר או שניים או שאטל אל ה-Airbnb. מייד לאחר מכן – בהחלט כן.
וטוב לדעת שגם המושבים הזולים שווים רכישה. איכשהו כשזה נוגע לילדים אני בדרך כלל משתדל לכוון למעלה, אבל באמת לא בטוח שתמיד יש לזה הצדקה.
-
אני אישית הייתי נשאר ללון במלון בתוך שדה התעופה ואם תגלה באמצע הלילה שהדירה של airbnb זה לא בדיוק מה שהבטיחו לך
-
דווקא בקשר לזה אני לא מודאג.תודה. אבל קראתי המון ביקורות קודמות, עמדתי בקשר עם בעלי הדירה, ואני גם יכול לשלוח מישהו משם לבדוק את הדירה. זו לא הבעייה שלי. חוץ מזה, מדובר בעיר קטנה, בשדה תעופה מצ’וקמק, ובנסיעה של רבע שעה במקרה הטוב מהשדה לבית – לא משהו שמצדיק שני מעברים. חוץ מזה, בצוהרי המחרת אני כבר צריך להיות באוניברסיטה, אז לא יהיה לזה זמן.
-
העיר הקטנה היא אוסטין?
זה לא עיר של מיליון תושבים (11 בארה”ב) במטרופולין של 2 מיליון?

-
הכול יחסי...במונחים טקסניים היא נחשבת כמעט עיירה אוניברסיטאית.

אמנם גדולה בשטחה וצומחת במהירות, אבל רוב מה שאנחנו נזדקק לו נמצא בשטח מצומצם למדי. לפחות לפי גוגל מאפס, רוב האתרים שבהם נצטרך או נרצה לבקר נמצאים במרחק נסיעה די קצר זה מזה.
-
קודם כל – שיהיה לכם בהצלחה שם!
לאור כל מה שקראתי כאן דוקא הרעיון שניתן לכם של שני אוברים רגילים נשמע הכי טוב – גם יהיה ההכי נוח מבחינת כל המטען וגם תוכלו לקבל שני כיסאות, היתי הולכת על זה.
-
גם בעינייתודה, הכול תפוס.

כן, גם בעיני זה הולך ומסתמן כפיתרון האידיאלי, גם אם לא הזול ביותר. הבעיה העיקרית היא שצריך שני מכשירים סלולריים עם האפליקציה ועם אינטרנט. אני מקווה שהאינטרנט האלחוטי בשדה יספיק בשביל זה, כי רק לאחד מאיתנו תהיה חבילת גלישה כשנגיע.
-
גם לזה יש פתרון עם מכשיר אחד, רק יקח קצת יותר זמן
הראשון מזמין וכשמגיע נשאר עם הטלפון בשדה ואז מזמינים עוד אחד.
הטוריות קצת מבאסת אבל ככה לדעתי כן אפשר עם אותו מכשיר להזמין שני רכבים
אבל – מדברת בתולת אובר, למרות שיש לי את האפליקציה לא עשיתי עם זה כלום עד כה
-
זה שיש לו חבילת גלישה יכול לפתוח הוט ספוט לחבר אליו את השני.
-
תודה לשניכםאכן חשבתי על שתי האפשרויות האלה. נראה מה יהיה בסוף. תודה!
-
ראיתם היום בYNET?
בוסטר לילד שנכנס לכיס
אז טסתם לחופשה עם הילד, הגעתם לחברת השכרת הרכב והבנתם שאין במכונית בוסטר. עכשיו לכו תחפשו אחד. או שתצטיידו מבעוד מועד ב-Mifold, המצאה ישראלית - בוסטר קומפקטי שקטן פי עשרה מבוסטר רגיל. הוא מגיע בצורת ארנק קלאץ', נכנס לתוך תא כפפות ואפילו לכיס המכנסיים, שוקל רק 700 גרם וניתן להתקנה בכל רכב בתוך שניות ספורות. הבוסטר מיועד לילדים מגיל ארבע במשקל 36-18 ק"ג.
כמה? 299 שקלים
לבת ה-5 בטח יכול להתאים…. נשאר רק כסא אחד לקטנה
-
זה רק עולה 30 דולר וצפונה בארה”ב, או כמה מאות שקלים בישראל…
-
השיא שלי זה ארבעה כיסאות בבת אחת, מזל שהם גדולים כבר.
הייתי סוחבת איתי בוסטר מהסוג הפשוט. ריבוע להגבהה. מחירו לא עולה על 50שח. לבת החמש זה יהיה מספיק מבחינת בטיחות, זה לא כבד והטרטור מינימלי.
כך תוכלו לנסוע עם אובר אחד.
נסיעה טובה
-
תודה יוליהאמת, זה יכול להיות פיתרון לא רע. הבעיה היא שהיא די קטנה, ועד עכשיו נוסעת כאן בכיסא בטיחות. לא בטוח שבוסטר יהיה מספיק. אבל אולי באמת נמדוד אותה ונראה. תודה