ברייס או לייק פאוול?
-
שלום לכולם,
מחפשים תשובה להתלבטות שלנו: תכננו טיול בחוף במערבי (יציאה ביום ראשון) בו אנו עוזבים את וגאס באחד הבקרים, נוסעים לפארק Zion, ישנים באזור Bryce, עושים את Bryce ביום שלמחרת וחוזרים בערב שוב לווגאס.
בשיחות עם חברים עלתה האופציה להחליף את Bryce בלייק פאוול וקניון אנטילופ.
אומנם התשובה מאוד סובייקטיבית, אך בכל זאת – למי שהיה בשני האתרים – האם יש אתר שעדיף על האחר? האם Bryce לאחר Zion קצת חוזר על עצמו ואולי עדיף לרענן עם שייט באגם וסיור בקניון אנטילופ (יש עדיפות לעליון או התחתון?)
אנו מטילים עם שלושה ילדים: 13, 13, 8.
תודה מראש!
אגב, ניתן להחליף את מקום הלינה באזור Bryce במקום קרוב יותר ללייק פאוול (לא בפייג’, כשעה נסיעה משם לכיוון Zion).
-
פייג’ (=פאוול ואנטילופ ופרסת הסוס) בלי שום ספק והיסוס.
לגמרי ולחלוטין בעיני, אפילו לא היתי חושבת פעמיים
-
קודם כל תודה על התגובה המהירה באמצע הלילה!

מה מהם אפשר להספיק ביום אחד (שבסופו חוזרים לווגאס)?
הבנו שיש שעות ספציפיות לקניון העליון והתחתון שקצת מתפרסות על רוב היום. איך משלבים את זה עם שייט באגם? ועוד אפשר להספיק גם את הפרסה – או שזה כבר יותר מדי?
תודה!
-
סליחה שאני מבלבל אתכם, אבל לדעתי ברייס זה אולי הפארק הלאומי הכי יפה בכל האזור הזה, וממש לא הייתי מחמיץ אותו (הייתי שם 3 פעמים).
הנוף הוא שונה לגמרי מ-Zion, אין כמעט קשר בין השניים.
לא שאזור פייג׳ חלילה לא יפה. קניון Antelope בהחלט מדהים, הבעיה שהסיורים (הרגילים) שם די קצרים ומוגבלים, ואתה מוקף בהרבה אנשים. גם לייק פאוול יפה מאד, אבל משהו בידיעה שהוא נוצר בגלל התערבות אנושית בוטה קצת הורס לי. אבל זה כמובן רק אני.
-
מסכימה בהחלט עם התגובה האחרונה. ברייס הוא אחד מהפארקים היפים שראיתי, בקרתי בו 4 פעמים וכשאהיה באזור אבקר בו שוב ללא ספק. כדאי להסתכל קצת בתמונות וסרטונים, תבחינו שהוא אינו דומה כלל לציון. לגבי אגם פאוול - הוא לא בדיוק מדגים את יפי הטבע אלא את השפעת האדם על הטבע.
-
אני בעד ברייס במקרה הזה.
ולא שאגם פאוול לא יפה ומעניין ,אבל בשילוב עם ציון נראה לי שברייס עדיף ואת פאוול הייתי משאיר לשילוב עם גרנד קניון.
.
-
למען ההגינות אציין שטרם הייתי בלייק פאוול והסביבה הזו, אך ברייס הוא פארק מדהים, אחד היפים שראיתי וכל כך לא דומה לפארק ציון. גם מבחינת המרחקים השילוב של שני הפארקים האלו ביחד נראה לי אפשרי ולא צפוף מדי כשהמטרה גם לחזור ללאס וגאס בסוף המסלול הזה. אנחנו עשינו אותם בתוך יום אחד לפני הרבה שנים כמטיילים שבעיקר עושים תצפיות בנקודות, בלי מסלולים מורכבים של הליכה.
לשיקולכם ובהנאה!
-
הייתי בשלושתם ברצף.
למזלי הסדר היה לייק פאול- ציון- ברייס. זה בדיוק לטעמי מהקל אל הכבד.
לייק פאול והאתרים לידו יפים מעניינים אבל בהחלט לא ברמה של ברייס.
וכשאני מדבר על ברייס אז בבקשה לא להסתפק במגרש החניה הראשון אלא להמשיך גם עד קצה הכביש וכל פעם להציץ מהתצפיות הנוספות שמתגלות.
מצרף תמונה ממה שאפשר לגלות בהמשך הכביש בברייס
רנצי
-
מכיוון שאתם עם ילדים ממליצה לכם על לייק פאוול ואנטילופ במקום ברייס.
את הסיור באנטילופ- הייתי רק בתחתון שהיה מדהים- תנסו להגיע או לראשון הכי מוקדם או לאחרון הכי מאוחר את שאר היום להעביר באגם עם הילדים בסירת מירוץ עם אבובים .כשהילדים שלי היו בגיל הזה לא היה בכלל מקום להתלבט בין זה לבין טיול בתצורות נוף הכי מדהימות.
-
טוב חברים, המון המון תודה!
זה לא שקיבלנו החלטה ברורה בעזרתכם
אבל תמיד טוב להזכר שיש מקום עם הרבה אנשים טובים שיכולים לתת לך עצות טובות ולהאיר נקודות שלא חשבת בכיוונן.שוב תודה ואחלה סופ”ש!
-
על טעם ועל ריח
אני בעד פייג בלי לחשוב פעמיים
אנטילופ ופרסת הסוס מהממים ושונים זה מזה
והאגם הוא חוויה כיפית
אצלנו פייג היתה פסגת הטיול ( על שלושת החלקים שבה )
מכל הפארקים את ברייס אהבתי הכי פחות
מאוד יפה אבל חד גוני אחרי חמש דקות הכל ניראה אותו דבר ( מלמעלה )
ףביום אחד הייתי עושה עת אנטילופ ופריסת הסוס והולכת לרחוץ באגם
-
ביומיים עם לילה אחד, הייתי הולך על ברייס. אם היה לכם עוד לילה, יכול להיות שהתשובה היתה משתנה.
-
תשובה מפתיעה אולי: אם בטיול שלי היו אומרים לי להוריד אחד, זה היה את פארק ציון. כלומר, הוא היה נהדר ומרשים, אבל ברייס יותר מיוחד, ובעינינו לייק פאוול היה גולת הכותרת בכל הפארקים המדבריים (והיינו בהמון – המשכנו גם למוניומנט, קניונלנדס, ארצ’ס ועוד). מה שכן, לא רצנו את הפארקים, אלא הקדשנו זמן לטיול עומק בלייק פאוול, כולל שייט עצמאי עם קמפינג וטיול בחופים נידחים וריקים לגמרי באגם, וגם טיילנו מחוץ לעונה – בלי מטיילים כמעט, וגם פחות חם מבקיץ/ספטמבר. כך שזה לא היה הטיול הממוצע שאנשים עושים בפארקים הנ”ל.בסופו של דבר, מכיוון שכולם מרשימים אולי במקומכם כדאי להוריד מה שדורש יותר נסיעה שתגזול זמן, ואישית – אני תמיד בעד להעיף יום אחד מעיר כלשהי כדי לבלות יותר בטבע. מיצינו את וגאס כל כך מהר, וכנ”ל סן דייגו, ובסופו של דבר הן השאירו עלינו הרבה פחות רושם מהטבע.
-
ברייס לוקח בגדול
-
ברייס בכלל בכלל לא חזרה על ציון, ממש לא דומים.
אני הייתי מנסה לדחוס את שלושתם, האמת. יצאו יומיים מאוד מאוד עמוסים, כמובן שזה לא אידאלי אבל דעתי האישית היא שאם מגיעים לכאן אז חבל לוותר...אז מציעה לוותר על טיול רגלי בציון, ורק לנסוע דרכו לברייס, ובברייס לעשות את "המסלול שכולם עושים" (הקרדיט על שם המסלול לayeletback
) ולהמשיך ללינה בלייק פאוול… -
זה כבר “תפסת מרובה לא תפסת...”
יש נסיעות, יש זמן שמתבזבז מסביב, צריך לאכול, צריך לישון. לעשות “נגעת נסעת” זו לא המטרה, אני מניחה…..
הכי טוב היה אם היו מוצאים עוד לפחות יום אחד ואז מספיקים יותר, אבל כל ה-3 היחד זה יותר מידי
-
נכון, אני מקוה שאכן זו תהיה המסקנה מהתשובות כאן- שצריך להוסיף עוד לילה לגיחה הזו...

אני, כמו כבש, מעדיפה את ברייס ולייק פאוול על פני ציון. ונכון שברייס הוא חד גוני כמו שכתבה איילת, אבל זה מראה מדהים ועוצמתי שלדעתי עושה רושם הרבה יותר חזק על הילדים לעומת ציון, שצריך לדעתי יותר הסתכלות מעבר וחקירה לעומק בשביל להתאהב בו, ולילדים זה פחות מדבר.
מצד שני, בעיני לצאת רק ללילה אחד עד לייק פאוול זה באמת מטורף, כך שאם אין כוונה להוסיף לילה בשום אופן אז עדיף לוותר וללכת על ציון וברייס.
-
לצערי (עבורם) נוטה להסכים שאם יש רק יום אחד והם בציון, כנראה עדיף ברייס, אבל כמו אילת חושבת שברייס יפה לנקודת התצפית הראשונה ואחר כך זה more of the same thing
יצא לי להיות בברייס פעמיים – לפני די הרבה שנים ללא ילדים ולפני שנה עם הילדות שלי ובשתי הפעמים ברייס לא היה גולת כותרת של הטיול, אהבתי את כל שאר הפארקים הרבה יותר
הינו בפייג’ שנה שעברה לשני לילות וזה מקום מדהים שממש חבל להפסיד. אבל אם אין זמן ועוד צריך להגיע, כנראה עדיף להפסיד…. וחבל…..
ציון דרך אגב גם בעיני מדהים – אבל צריך לטייל בו, לא רק לתצפת. ילדים בני 13 יכולים לעשות את זה יופי. תלוי בילדים, כמובן
-
כמו שגלית חושבת ברייס עשה על הילדים הרבה יותר רושם מאשר ציון.
אבל – בגדול אף אחד מהפארקים לא היו יותר מידי מרשימים עבורם ומבחינתם הכל היה מיותר ( למעט פייג )אז הפארקים הם בכלל עבורי ( עבור המבוגרים ) ועבורי ציון עלה על ברייס בעשרות מונים (ודי ברור מהשרשור הזה שלא כולם חושבים ככה...כמו שאמרתי על טעם ועל ריח...)
צריכים להיות בשניהם ולראות... -
לא קראתי את כל התשובות … קיבלת הרבה …
מהנסיון שלי … עם ילדים …
אגם פאוול + שייט + אנטילופ
ציון
ניתן לוותר על ברייס