הכנסת קפה לארה"ב
-
שלום לכולם.
האם יש הנחיות או איסורים לגבי הכנסת קפה לארה"ב?
יחסר לי הקפה של הבוקר במשך 30 יום.
תודה. -
הכנסת קפה לארה"באיזה קפה אתה שותה?
אפשר לקנות שם כמעט הכל , גם עלית -
הכנסת קפה לארה"בשאלה מעניינת
עניין הקפה גם לי בעייתי. פה אני שותה אספרסו, פילטר (איכותי, לא כמו של האמריקאים) או שחור.
שם תהיה לי בעיה קשה לשתות את הקפה שלהם.
חשבתי לקנות שקיות של מנה בודדת של קפה שחור - לא הכי מוצלח אבל זה מה יש. מותר להכניס?
אסף -
הכנסת קפה לארה"בהאמת, לא שאלתי, ולא ידעתי שצריך לברר, אבל לקחתי לבעלי קפה שחור, 2 שקיות סגורות, ולי תה נענע, הכל במזוודה, לא הייתה לי בעיה.
חושבת שאם זה סגור אז אין בעיה, אבל זה לא המלצה, זה מה שאני עשיתי....
קניתי בדיוטי קומקום קטן לטיולים ב100 ש"ח העובד גם על חשמל של ארה"ב, צריך רק מתאם. -
הכנסת קפה לארה"באני חושב שקפה נכנס לקטגוריה של מזון מעובד שמותר להכניסו לארה"ב ולא לקטגורית המזון הטרי והתוצרת החקלאית שאסורים בהכנסה.
ליתר בטחון הצהר על הקפה. מקסימום, יחרימו לך אותו.
-
הכנסת קפה לארה"באין בעיה להכניס קפה וכל דבר מאכל שעולה על דעתך מלבד פירות וירקות טריים, בכל חבילה שנשלחת למשפחתי יש קפה שחור עם הל ועוד דברים שונים שהילדים אוהבים, בייגלה (שלנו יותר טעים) במבה ,וופלים ,שוקולד,
בנסיעה ראשונה פתחו לנו את המזוודה ובדקו את כל המאכלים שהבאנו חוץ מתמרים שהיו מאד טריים ורכים (it is too fresh - sorry), העבירו הכל ללא שאלה , כולל קפה ותה. תמרים יבשים לא היתה בעייה. -
כנראה שמותר להכניס וחייבים להצהירבדיוק כמו כל מוצר מזון אחר.
אם הצהרת (כחוק) ואסור להכניס אף אחד לא יכעס עליך אבל תאלץ להפרד מהקפה, מכסימום הפסדת 40 שקלים -
הכנסת קפה לארה"באני הכנסתי קפה של עלית לארה"ב במזוודה ואף אחד לא שאל ולא בדק -
יש גם מבריחי יהלומים וסמים שיכולים להעיד את אותהעדות, שאף אחד לא שאל ולא בדק.
אבל בכל זאת אסור להבריח סמים ויהלומים.
וקפה הוא רק קפה ולא קוקאין אבל גם קפה אסור להבריח. -
יש גם מבריחי יהלומים וסמים שיכולים להעיד את אותהעל קפה סגור בשקית מקורית אין שום צורך להצהיר, איך אפשר בלי השחור של הבוקר ? בלתי אפשרי לשתות את ה-"פישי-וואסר" של האמריקאים -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?ההוראות של המכס הן להצהיר על כל דבר מזון.
הקנס על אי הצהרה, בין אם המוצר היה מותר בהכנסה ובין אם לאו הוא עד 10,000$. מישהו הביא לכאן בעבר בפורום לינק לחוק עצמו כולל לעונש, אין לי זמן לחפש אותו כרגע.
שלא לדבר על כך שאם מתחכמים הפקיד פשוט יכול לסרב כניסה לארה"ב.
אתה ממליץ לנוסעים לא להצהיר.
על סמך מה? -
ל-STAMIRאם קפה זה FOOD, אני מסכים איתך, אבל לא נראה לי. היכנסו ללינק הבא:
אז אל תזרוק סתם דברים -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?בוא נרגיע.
1. אני לא חושב שבסמכות איש המכס לא לתת לך להכנס לתוך ארה"ב. הרגע עברת את ההגירה, ולכן אתה בתוך ארה"ב.
2. מטרת המכס לתפוס מבריחים ולא אנשים תמימים שלעיתים עושים טעויות.
אתה צריך לראות איזה אנשים טסים לעיתים לארה"ב - לא יודעים מילה באנגלית, ואנשים אחרים צריכים למלא להם את הטפסים. ואם יש טעות ? אז יקנסו אותם ב 10000 $ ? לא נראה לי
המטרה היתה מניעת הכנסת בשר/ירקות חיים וכו'.. בגלל מחלות וטפילים.
לא עוצרים על במבה, על ביסלי ועל קפה. -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?וגם לא על סוכריות ומסטיק, שזה יכול להיחשב מזון, או שקיק של סוכר או תה, נכון ?
לעומת זאת, אם נוסעים לניו-זילנד, שם כדאי להצהיר אפילו על הליכלוך בסוליות הנעליים. -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?OK, הלכנו לאתר של המכס בארה"ב. דברים כאלה מותר להכניס:
As a general rule, candies, condiments, spices, coffee and teas that are commercially packaged are ok,
כלומר: ממתקים, תבלינים, קפה ותה, אין בעיה. יוצא מהחוק כמות גדולה של תה או תבלינים שיכולים בגלל הכמות והאריזה להכיל חרקים או פרזיטים.
דברים כאלה מותר להביא עמכם:
Bakery items, candy, chocolate, and cured cheese are generally admissible. Canned goods and goods in vacuum packed jars (other than those containing meat or poultry products)are also generally admissible if being imported for personal use.
Dairy items such as milk, yogurt, butter are generally admissible, although this is subject to change, depending on disease outbreaks. Eggs may be admissible, although frequent outbreaks of Exotic Newcastles Disease and avian flu make it very likely that they will be denied entry. Hard cured cheese such as parmesan or cheddar are generally admissible, soft cheeses such as brie and soft curd cheese and cheese in water(ricotta, feta, etc.) are not.
תוצרי מאפיה, ממתקים, שוקולד וגבינה מעושנת או מלוחה, לא בעיה.
חלב, יוגורט, חמאה, ביצים, גנינות קשות כמו פרמזן או צ'דאר, לעתים אסור, תלוי מה המקור, מוצרים כאלה מומלץ להצהיר.
מותר להכניס אוכל בפחיות סגורות במקור, שלא מכילות בשר או מוצרי עוף וכד', לדוגמה פחיות של חומוס וכיו"ב.
גבינות רכות כמו בריי או ריקוטה או פטה, אסור.
כל אחד שיעשה את החשבון שלו אם צריך להצהיר את פרטי האוכל שמביא עמו, אני בדעה אישית שממתקים, קפה, עוגיות, תה, אין צורך להצהיר.
אוי, כמעת שכחתי !! פירות יבשים מומלץ להצהיר, למרות שבארה"ב תוכלו למצוא פירות יבשים בשפע ולא יקרים. -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?אני מתכננת לקחת חטיפי אנרגי שיש בהם תות
אני צריכה להצהיר על זה? -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?לא. זה שייך ל-Bakery items -
אתה יכול לתמוך את דבריך "אין צורך להצהיר"?אנחנו לקחנו נס-קפה וכד' וגם חטיפים. כשנכנסנו שאלו אותנו אם יש אוכל, אז אמרתי שלא ואז נזכרתי בחטיפים ואמרתי שיש חטיפים. אז הם אמרו שחטיפים מותר ושאלו לגבי פירות וירקות. אפילו לא חשבתי להגיד את הנס קפה. הם בדקו את המזוודות ולא העירו כלום. -
אתה יותר מידי מנחש ומייחס כוונות ופחות מידי יודעוגם קצת מקווה ועל סמך הפרשנות המאוד פרטית והתקוות שלך אתה מרשה לעצמך להמליץ לאנשים לעבור על החוק.
שיהיה ברור - אף אחד לא טען שאסור להכניס קפה או סוכריות מנטוס לארה"ב וחבל למסמס את הדיון בחזרה על דברים שכולם מסכימים.
הדיון היה רק על השאלה אם צריך להצהיר על הדברים או לא.
אתה מפרשן לנו למה נראה לך שאפשר לעגל פינות ולא להצהיר למרות שאי ההצהרה היא עבירה על החוק.
באחת מהפעמים שעברתי במכס לזקנה האמריקאית שעברה מאחורי הפרשנות הזו לא עזרה. פקיד המכס נזב בה והסביר שהוא מחליט מה מותר ומה אסור, היא צריכה להצהיר.
כשממליצים לאנשים מה מותר ומה אסור כשהם נוסעים לארץ זרה צריך מאוד מאוד להזהר, כי אם הם ינהגו לפי ההמלצה שלך לעבור על החוק בסוף הם יצטרכו לשלם, לא אתה.
-
ל-STAMIRאני המלצתי שעל סמך הכתוב כל אחד יעשה את החשבון שלו. אם אתה רוצה להצהיר על קפה, תעשה כן. הבאתי את הכתוב באתר המכס האמריקאי, תפרש את זה איך שאתה רוצה. רוצה שאגיד לך שאתה צודק ? אז אתה צודק, וזהו, תפסיק להעמיס את הפורום באותו העניין. הרי אתה יודע את הכל, אז אני ממלית לקוראי הפורום שישמעו את העצות החכמות שלך.