*************תחזית מזג אויר שבועית בתאילנד **************
-
תחזית מזג אוויר לשבוע הקרוב בפוקט - שמש, רוח קלילה מכיוון דרום מערב, גובה הגלים 80ס"מ - 1 מטר, מזג אוויר מעולה לנופשים.
למרות כל זאת - הנבואה ניתנה ל..., וגשם של 20-30 דקות יכול להיות בכל רגע (אזור טרופי)
ביי בנתיים
יריב - סגול
סוכנות טיולים ישראלית בפוקט -
יריב...איפה הייתה בשבוע של הצונמי ??? -
רעיון גאוני והצעה לרוזן ולאנשי תאילנד
יריב מפוקט ,
שמעון/יוסי ר - מפאטיה,
מרטין בנגקוק,
גל מציאנג מאי.
הרוזן, בוא נפתח בראש העמוד,הודעה קופצת "מזג האוויר הנוכחי בתאילנד"
תחזית שבועית/ תלת יומית לפי האיזורים
שתתעדכן ע"י אנשי האיזורים השונים,
כל אחד יתן את התחזית לאיזורו
עם הסתייגות כמו שכתב יריב
עם הסבר בראש התחזית מה זה אומר סופות רעמים שמפחידות שלא לצורך אנשים.
זה יכול להיות שירות טוב למטיילים שנמצאים בתאילנד ולאלה שמתכננים. -
רעיון גאוני והצעה לרוזן ולאנשי תאילנד
ובלי לפגוע באריק ושלמה והמרכז למטייל גם אתם מוזמנים -
רעיון גאוני והצעה לרוזן ולאנשי תאילנדודודו???
-
רעיון מצוין , קניתי . -
רעיון מצוין , קניתי .באמת רעיון טוב ,..
בכל מקרה לגבי פטיה ,אומנם אנחנו בתחילתה של עונת הגשמים אבל בשבועיים האחרונים לא ראינו טיפת גשם ודיי חם במשך היום ,נקווה שיימשך כך לפחות בשבוע הקרוב ,... -
מזג האוויר בבנגקוקכמו שכתב יריב הנבואה ניתנה...לחזאים?!
לפי התחזיות לימים הקרובים בבנגקוק הן מראות כמעט בכל יום שיש כ50% לגשם מה שאומר שאם ירד גשם הם צודקים וגם אם לא ירד גשם הם גם צודקים. הימור של 50/50 לכן הסיכויים בד"כ טובים
קשה מאוד לחזות מזג אוויר טרופי גם גשם של חצי שעה וגם גשם שירד כל היום והתחזיות מתבססות יותר על ממוצעי ימי גשם בכל חודש בשנים האחרונות.
מה שבטוח ב100% זה שבשבוע הבא וזה שיבוא אחריו יהיה חם...ומגניב..
מה שכן ובטוח אפשר להוציא את הראש החוצה ולתת מזג אוויר נכון לעכשיו!
אם כך מזג האוויר כרגע נכון לשעה הזאת אין גשם! ומעונן חלקית.
אה וגם חם ולח
מאור -
כל אחד שציין מה היה אתמול בעיר שלואולי תכתבו מה היה מזג האויר אתמול.נשמע מצחיק?בכלל לא.
זה הכי מדוייק שיש.שמעון מפאטאיה קלע לכיוון וציין מה היה בשבועיים האחרונים.
כל אחד יכול לציין באיזורו מה היה אתמול-אם היה חם ולח,אם היתה שמש או שהיה מעונן,אם ירד גשם לכמה זמן-זה גם חשוב.
וכל מי שמגיע לתאילנד ורוצה לדעת את התחזית ידע מה היה נכון לאתמול-שזה הכי מדוייק שיש,וזה אמור להספיק.
לחזות מה הולך להיות יומיים שלושה קדימה במזג אויר משוגע כמו פה ובעונה הזו?נראה לי לא פשוט ומדוייק. -
*********תחזית מזג אויר שבועית בתאילנד *********שלום לכל חברי הפורום ולתאילנדים שבינינו .
אני פותח הודעה מוקפצת על מזג האויר העכשוי באיזורי תאילנד השונים ועד לשבוע הקרוב (כמובן בלי נדר ולא חותמים על כלום ).
כל חברי הפורום שגרים בתאילנד מוזמנים לשתף פעולה ולכתוב תחזית מעיר מגוריהם .
רעיון מצויין באדיבות avi .
-
מזג האוויר הנוכחי בתאילנדהצעתו של אבי מעולה.
הנה אני מתחיל לתת דיווחים על מזג האויר אבל לא תחזית.
מזג האויר בעונה הזו מאוד הפכפך ויכול להישתנות בתוך חצי שעה.
אנחנו פה כבר שבועיים.
את כל מה שידעתם על מזג האויר בעונה הזו אפשר להשליך לפח.
אני מדבר על אזור פטיה , היינו גם בבנקוק ועשינו טיול 5 ימים לאזור הואה הין.
השמיים מעוננים רב הזמן , יש כל הזמן תחושה שהנה הולך לרדת גשם אבל זה לא מגיע. בשבועיים האחרונים ירד פה גשם פעם אחת לחצי שעה.
הטפמרטורות כמו בארץ, קראתי שבטבריה 40 מעלות , כאן חם אבל לא נורא, אנחנו גרים מרחק של 50 מטר מהים ויש כל הזמן בריזה נעימה.
כל התחזיות שלנו לגבי מזג האויר בעונה הזו התבדו.
האויר נקי צלול וברור, הכל מאוד ירוק, תאילנד במייטבה.
מאוד מפתיע . לא לפחד . אפשר להגיע לתאילנד גם בעונה שנחשבת לפחות טובה.
אתמול קיבלנו אורחים מהארץ. הפחידו אותם עם המילה
הנוראית "מונסונים", אנחנו מחכים בקוצר רוח לאיזה מונסון שיגיע וישקה את הצמחיה. שישאר הכל ירוק.
-
סמיסואצלי בקומה ה 30 מזג האויר אולי שונה ...
-
ומה יהיה בדצמ' - מרץ? נשתה גשם ונאכל את הלב? -
שכחת ...שיש מפגש פורום בבנגקוק לפני זה .....
-
שבת בבוקר מזג האויר בפטיה ללא שינוי -
כל אחד שציין מה היה אתמול בעיר שלוהבעיה היא שאי אפשר ללמוד כלום מהתחזית ואי אפשר להסיק כלום ממה שהיה בשבועיים האחרונים.
אפילו בבנגקוק, אני יכול לדבר עם מישהו שגר במרחק כמה ק"מ ממני, לשאול אותו מה דעתו על הסערה שבשעה האחרונה והוא יענה שאצלו דווקא לא ירדה טיפה.
אז בבנגקוק באזורים שהייתי בהם, לפני ירד גשם כל יום, לפעמים שעות, בשבוע שעבר, כמעט ולא. השבוע רק יום אחד ורק ל 10 דקות. האם זה אומר שלא ירד גשם עוד שעתיים? ממש לא. -
הצעה לשיפור הפינה"לנקות" את השירשור הזה ולהתחיל כל שבוע מחדש בכותרת
תחזית מזג אויר שבועית בתאילנד
ואז כל אחד מהישראלים שגרים בתאילנד יפתח הודעה עם התחזית שלו
וירשום את היום נגיד:
יום שני פטאיה
יום שני בנגקוק
יום שני צאנג מאי
ואז השירשור יהיה מאוד ברור לכל מי שיכנס לפורום
יראה תחזית איפה ולמתי כל שבוע מחדש
ואתה הרוזן יכול למחוק כל לילה שיש לך זמן את מה שכבר עבר, כל זה בשביל האסתטיקה
שלא יהיה בתחילת הדף סתם שירשור ארוך ומעצבן את העין ולא רלוונטי
מה דעתך?
נ.ב. אני חולת סדר ונקיון מפה זה בא
-
תחזיתמכיוון שחברי הפורום שגרים בבנגקוק גרים באזורים שונים של העיר - זה יתן מידע אמין על מזג האויר הנוכחי.
במקביל - אני אשתדל לתת את תחזית מזג האויר שהטלביזיה התאילנדית מפרסמת מידי בוקר - למרות שיש פספוסים פה ושם - המידע הוא די אמין. -
הצעה לשיפור הפינהצודקת קש כפית אחרת השירשור יהיה אין סופי !
אישית לא מבין מה הטעם בדווח על המצב הנוכי שיכול להשתנות כל רגע
בכל אתרי התחזיות מופיע כמעט תמיד באופן קבוע סמל של ענן עם רעמים וגשם ומצויין 50%chance חלק רושמים40% חלק 30% וחלק 70%
היום ירד גשם לכחצי שעה וכרגע הפסיק מה שאומר שכל התחזיות נכונות
וגם אם לא היה יורד גשם אז גם נכונות! אף אחד לא יכול להבטיח שעוד שעה לא ירד שוב גשם!
נראה לי שעדיף קורא בקלפי טארוט שיחזה את מזג האוויר זה יהיה יותר אמין ומדוייק..
סבתי ז"ל היה לה חוש שישי שגשם היה מתקרב היא היתה מתחילה להתעטש נמרצות כשעה לפני..ואז הינו יודעים שגשם קרב וזה תמיד היה נכון..
ובלי חוש שישי שאתם נמצאים במזג אוויר טרופי ומעליכם עננים כבדים והחום ובעיקר הלחות באוויר עולים פתאום מעלה מעלה צפו לגשם שיגיע עוד כמה רגעים זה התחזית הכי מדויקת שאפשר להגיע.
מאור
-
אפשר לדעת לפי הדוכנים ......ברגע שהם מתחילים לכסות ולארוז - תהיה בטוח שעוד מעט ירד גשם ....