לרבקה היקרה,
-
רבקהל'האיזה מזל שיש כאן סדר ולא מפספסים אף אחד, ואפילו מקדימים ומברכים...
בקצב של כניסות אחת ל-4 ימים לפורום עוד היינו מפסידים את צרור הברכות לכבודך , ואז, היכן היינו מסתירים את הבושה?
אז מאחר וכולם ברכו ואיחלו כל כך יפה, ואפילו טריקו יצא ממחבואו לכבודך... נותר לנו רק לקוות ולאחל שיהיה לכם נפלא ומיוחד, ששמש חצות תאיר לכם ותצלמו אותה מכל הזויות... שתהנו ותבלו , ותחשבו עלינו קצת בין הקרחונים
כבר מתגעגעים...
נורית ואילון
-
רבקה יקרהנסיעה טובה והנאה מלאה.
האם אני מבין נכון(או שלא?)שהיה איזה שינוי מתוכנית המקור?
מוני -
רבקה יקרההי חבר'ה
המון המון תודה
ג'מוסי - ירוק זה צבע טוב... ואני לא דואגת כי הסטטיסטיקה של הפורום מוכיחה לנו שאנחנו שולפים תוכניות מגירה, איש איש לפי תורו... תראה את זה באוקטובר...
נילי - אין כמוך!!! הציפיות שלי לצילום חיות בטבע מאוד גבוהות, כך שסיפקת לפחות אחד מהם, על ההתחלה...
דנט - אין סיכוי בעולם שאני נוגעת בתוכניות היום!!!!!!! די!!
האמת היא שהחלטנו שרב המסלול נשאר די פתוח לקצב ההתקדמות שלנו, וכל יום נחליט מחדש עד כמה אנחנו נצמדים לתוכניות המקור.
נורית ואילון - תודה. גם אם לא היתה נרשמת כאן ברכה, אני יודעת שאתם מברכים מכל הלב, כנ"ל מוני היקר - איזה תוכניות השתנו? לא הבנתי... תודה גם לך.
אורן - יצאת מהמחבוא??? לקחתי לתשומת ליבי. תודה רבה. ואמנם אני נטולת בוס היום, אבל תרשה לי לקרוא את פורטוגל כשאחזור (האמת היא שאני מכירה כל מילה בע"פ, עוד מהפעם הקודמת)
הי זיוית - טוב, קורה...
רבקה -
רבקה יקרהנסיעה טובה
שיהיה לכם טיול נפלא
ומזג אויר נאה
נטע -
לרבקה היקרה,בטח כבר פספסתי. מסתבר שאני בדיליי תמידי....
anyway - שתהיה נסיעה טובה, שמזג האוויר יאיר פנים, שתאספו חוויות מכאן עד הירח ושתחזרו בשלום עם סיפורים ותמונות (מקסימות כרגיל).
אורה -
לרבקה היקרה,היי רבקה איין לי מה להוסיף חוץ מ.. וחוץ מ...וצילומים HD כמו שאת יודעת וחתיכת קרח מהקרחון בצידנית(או במצלמה) וד'ש לנורבגיה וללאפים.
יהיה ענק. בטוח שיהיה, ביחוד אם תקראי את זה אחרי שתחזרי.
קבלי בתור ברכת הדרך, פרחים מעץ אחד ברעננה שצילמתי אתמול בכדי לשאול לשמו.וגם,פרחים מהביית שצילמתי הרגע בשבילך שתקחי איתך אל הכחול הזה קצת זהב משלנו.
-
לרבקה היקרה,שם העץ: קסיה פיסטולה
פנינה -
תודה פנינה.אייך מצליחים לזכור כזה שם? -
תודהנטע, אורה המון תודה
אורי - תודה על הפרחים, בטח אקח, הם יהפכו את הקור לחום...
רבקה