צק אין
-
שלום לכולם ,האם צריך אישור מודפס לאחר ביצוע צק אין?
גם בארץ וגם בחול .?
תודה אלי
-
בוקר טוב אליהו.
לדעתי חובה לקחת אישור כזה,כהוכחה שהוזמן החדר עבורך,ומספרו הוא.…כפי שקיבלת בדלפק הקבלה.
ומקרה אמיתי שקרה לנו באילת.
הוזמנו חמישה חדרים זוגיים,ובקבלה לאחר רישום הכניסה,ניתנו המפתחות לחדרים,עם בקשה,לקירבת שכנות ביניהם,וכך עלינו בשמחה לחדרים,כל אחד לחדרו המתוכנן.
באחד החדרים נכונה לנו הפתעה רבתי,אחד הזוגות שפתח את דלת חדרו הרשום,ואליו קיבל מפתח,עמד פעור פה,כאשר מולו זוג אוהבים,
עירום כיום היוולדו,ובאמצע ביצוע פעילות,לא צריך להוסיף,כיצד הגיבו שני הצצדים,אלה שבחוץ ואלה שבפנים.
ומכיוון שכנראה חלה טעות בקבלה,הועבר הזוג שבחדר,לאחר כבוד והתלבשות,לחדר אחר כי הוזמנו ונתקבלו החדרים השכנים בקומה.
לאחר שהייה קצרה,וסידור החדר מחדש,נכנס הזוג מקבוצתנו,לחדרו
המתוכנן.
שנה טובה וחג שמח חיים.
נ.ב.
הזמנו שתייה וקינוחים,ורשמנו את הכל על מישהו,כולל מספר החדר.
ברור שהחשבון הגיע אליו בהפתעת הסכום והכמות,אך שמו ומספר החדר תאמו,וזה הוצג לו בפירוט,ולכן נאלץ לשלם הכל.וכאן המלון שלף את טופס קבלת החדר.
כמובן שזכה מאיתנו להחזר בחלקים שווים,אך עד אז,עדיין תהה,על שום מה,החשבון הענק.
אל תעשו זאת אפילו לא כחווייה,פשוט הזוג היה בהלם.
מדי פעם עדיין עושים מעשה קונדס,אך מיישרים את ההדורים במקום.
-
חימיקו תכוונתי לטיסות
-
שלום אליהו.
גם פה ממליץ לקחת את האישור,ומעשה שהיה כך היה.
בעלייתנו למטוס בדרכנו לברלין עם הכרטיסים והאישור ביד נכונה לנו הפתעה,במקומותינו יושב זוג עם חיוך זחוח,וטוען שאלה המושבים שלהם.
ביקשתי לראות את הכטיסים והתאריך,והראו לי רק את המיקום,
הסתירו בידם חצי כרטיס.
קראתי לכלכל,ליישב את הבעייה,כולל
הצגת הכרטיסים,עם אישור הבדיקה המקדימה,וביקשתי מהכלכל,לבדוק את תאריכי הכרטיסים של הזוג.
וכדי להמנע ממשפט תעופתי,קמו בני הזוג כאיש אחד,והלכו להתיישב במקומם המקורי.
הבנתי מכך שזה תרגיל בשיטת מצליח,לא מצליח,והם שמרו כרטיסים
מטיסה אחרת/ קודמת,באותה החברה,ובאותם המושבים שלנו.
היזהרו מכאלה נוכלים....
שנה טובה ומבורכת חיים.
-
איזה נודניק אני עדיין לא הבנתי אני מגיע לנתבג עם אישור צק אין מודפס או לא?
איך אני מדפיס צק אין מסלוניקי ?יעשו לי צק אין מהארץ
אלי
-
לא בטוח שהבנתי אותך, אבל אחרי שהתישבת במטוס אין יותר צורך בצ’ק אין. בגלל זה שמו צ’ק אין ולא צ’ק אאוט
-
סליחה אנסה להסביר אני עושה צק אין לפני הגעה לנתבג בבית אני צריך להציג איזה מסמך בדלפקי הטיסות?
כמו כן כשאני חוזר מחול יעשו צק אין עבורי מהבית אני צריך מסמך כשאני מגיע לדלפקים?
-
אני טסתי עם לופטהנזה ויום לפני החזרה שלחו לי לטלפון לעשות צ’ק אין
עשיתי דרך הטלפון ואישרתי הכל.
אם לא ישלחו לך תוכל לעשות בעמדת הצ’ק אין בשדה התעופה או בזמן מסירת המזוודות.
-
הכל עדיין לפני הכניסה בכלל לטיסות
-
תודה עדיין אם עושים צק אין לטיסה חזרה הילדה מהארץ זה מספיק אני זוכר שלא הצגתי אישורים לצק אין כשחזרתי מבודפשט בקיץ שעבר
-
האם זה כולל העברת מזוודות,אם כן
כיצד תקבל כרטיסי טיסה,ללא אישור לכך.…
יה קמצן....אני אדפיס לך זאת,בחנות הצילום שלנו,רק תגיד מתי...
-
עושים צק אין מהבית במיוחד לטיסה חזרה
-
ראשית ברוב שדות התעופה וחברות התעופה אישור בסלולרי מספיק מזמן.
אבל----
לא בכל החברות, ובטח בחברות יותר קטנות או זולות.
לטיסה מהארץ - מה הבעיה להדפיס את האישור מראש?
וחזרה? תבקש במלון האחרון בו אתה מתאכסן לעשות את הצ’ק אין.
בכל מקרה על סמך ניסיון עבר- קח אתך בכל מקרה את הזמנת הטיסה (של החזור). שלא תתקע בבקורת הגבולות שיבקשו הוכחה שאתה אכן מתוכנן לחזור לישראל בתום הטיול (למרות שלא נראה לי שיוון מהווה יעד הגירה אירופאי אטרקטיבי).
יצא לי לעמוד בשדה התעופה במינכן מאחורי זוג מבוגר שהחזיק ביד רק את הכרטוס של הטיסה הלוך (ודרכונים כמובן) הם נסעו אל הבן או הבת ותכננו לכרטס את החזור בהיותם בגרמניה. אבל פקיד הגבולות דרש עותק של כרטיס הטיסה חזור שלא היה ברשותם.
-
ותשלח לי לסלוניקי,??????
-
תודה יונית כמובן שיש ברשותי העתקים של הזמנות הטיסה חיים הדפסתי לבד הייתי לארג הפעם וזה בכמה העתקים להראות בדלפק
-
צחוק צחוק....ואם יש בעייה עם הכבודה,לך תוכיח שאין לך אחות.…
ולכן כפי שציינתי,ואם יקר לך,אדפיס לך את שני האישורים.אל תחלק את הכל,תשמור לפעמים הבאות,בשינוי תאריך ויעד.
שנה טובה וחג שמח חיים.
-
חיים סיבכת אותי מה לא לחלק?איזה תאריכים?מבקש לדעת רק אם אני מגיע
לנתבג עם או בלי אישור צק אין מודפס מהבית (זאת לא בעייה) אבל מסלוניקי לא אוכל להדפיס אישור כי הבת שלי תעשה את זה מישראל
אלי
-
עם איזה חברה אתה טס? אם אתה טס עם אאיגן אתה עושה צק אין באפליקציה בפון ולא צריך להדפיס כלום לפני כן. בשדה תעופה יש עמדות שבהם מדפיסים את כרטיסי העליה למטוס. יש דיילות שעוזרות. טסתי מאתונה ולא מסלוניקי, אני מניח שזהה
-
הנייר לא כבד,ועדיף בכל מקרה,שאישורי הצ'ק אין יהיו עליך.
לגבי סלוניקי,אם לוקח טלפון לטיול,שיישלחו לך כל סוג הודעה,ובה מס 'האישור,ותוכלו להציגו מעל המסך,כך לפחות טסים בארה"ב בטיסות הפנימיות.
בהצלחה חיים.
-
תודה על תשובתכם
אני טס איגיאן ,מהבית אני אדפיס אישור ליתר בטחון ובחזרה נבדוק איך אני מקבל את האישור לנייד
תודה אלי