טיסות לתאילנד ב 600 דולר!נובמבר.
-
-
טיסות לתאילנד ב 600 דולר!נובמבר.גונב לי את הפרנסה, אההה?
-
אכן.....
-
תביעה: איסתא מחייבת לקוחות בשער דולר גבוה -
$500 ברשימת המתנה -
תביעה: איסתא מחייבת לקוחות בשער דולר גבוהלהלן עוד לינק ששוה להקדיש לו מחשבה
תראה איזה זול נהיו הטיסות מי היה מאמין שאחרי שנה כאלו מחירים יהיו לתאילנד...
-
טיסות לתאילנד ב 600 דולר!נובמבר.רצוי להזמין מייד.
ברוב המקרים כשמתקשרים להזמין מקבלים תשובה שהטיסות במחיר הזול כבר אזלו.
איסתא מתמחים בפירסומים מסוג זה. -
טיסות לתאילנד ב 600 דולר!נובמבר.הי,
מישהו יודע מהן תוצאות התביעה לגבי שער הדולר?
אני חסרת ניסיון במציאת כרטיסים זולים לתאילנד אך שמתי לב שבעונת המונסונים המחירים גבוהים מבעונה הטובה.נראה לי שהחופש הגדול והחגים מקפיצים את המחירים..לכן ,בכדי שהמחיר לא יושפע מהחופשים אצלנו אולי כדאי לברר מהי העלות מירדן(יעד קרוב יחסית,אך אפשר כל יעד משתלם אחר) וחזרה (לירדן)ואז להוסיף בנפרד את העלות נתבג עמאן.לכל המומחים-האם הנל אכן יכול להוזיל עלויות?
ובכל אופן,מהי הדרך "לעקוף" את הביקושים הגבוהים ולכן המחירים הגבוהים בעונות הפחות טובות?
בתודה
-
דפנהטיסה לירדן מהארץ, שלא בתוך הטיסה עד תאילנד, תעלה קרוב ל500$ !!
השנה היו מבצעים מצויינים עם החברה האוזבקית, אטוס איתם פעם ראשונה, כי הירדנים, איתם טסתי פעמיים האחרונות, המחיר מתקרב לזה של אל על, בזמן האחרון היו המלצות טובות על האוזבקים, אוכל לספר לך בחזור.
כדי לראות מחירם בחברות שונות:
http://www.travelist.co.il/travelist/actionservlet?fldAction =-1 -
שושי תודה .האם ראית את מספר 40 בשירשורעל חדר מלון על כלונסאות?
-
שושי תודה .האם ראית את מספר 40 בשירשורעניתי לך, מכתב מאוד ארוך, רק אל תגידי לי שלא קיבלת, בדקי שוב...
ובנוסף, לא יכולה לעתיק לך את תשובתי, הדאר שלי היה מאוד מלא, רוקנתי הכל!!
אבל חפשי, שלחתי לך תשובה... -
שושי וכלםשושי במייל לא קיבלתי דבר.אם שלחת לשירשור אז תוכלי לראות שתגובתך לא התווספה.בכ"מ אשמח לדעת את תגובתך אז כשיהיה לך כוח...
לכלם-בשירשור הארוך על "חדר על כלונסאות" הגענו לדסקס את נושא החולדות.יש הערה מעניינת(בעיני...) לגבי tripadvisor באותו שירשור מספר 40.
מקווה שהמשרשר הראשי איתן לא כועס על הפלישה
-
שושי וכלםעניתי לך למייל, האם תפשפשי שוב??
אם בכל זאת אין, מאוחר יותר אשוב לכתוב לך, למייל... -
דפנהלא חייבים לטוס לירדן... אפשר לנסוע למעבר גבול ברכב ומשם לקחת מונית לשד"ת.
מעבר לזה עם FLY EAST אפשר לטוס מירדן ומחיר הכרטיס כולל הסעות מכל מיני מקומות בארץ היישר לשד,ת בירדן.
אני טס עם קטאר איירליינס (שנחשבת חברה מאוד טובה) ב 800 דולר בחגים.
החברה האוזבקית היא חברה מאוד פשוטה ועל כן המחיר .. לא טיסות מפנקות ועבור חלק מהאנשים טיסות קשות בגלל המיעוט ב"בידור" בטיסות האלה. -
דפנהשגיא,תודה רבה.אבדוק לגבי קטאר איירליינס.נסיעה טובה
-
דפנהאמרתי זאת 1000 פעם, אבל בגלל דפנה, אגיד בפעם 1001, ולא עונה לתגובות...
מבוגר יכול לקבל על עצמו כל החלטה שירצה, אבל כשיש ילדים, ואותם לא שואלים, לא הייתי נוסעת שעתיים בתוך ירדן, וממתינה בנמל תעופה שלארצנו אין יחסים איתה, ואי אפשר להכנס לארץ זו, אם חלילה קורה משהו, ובעיקר עכשיו, אחרי המשט, ולבטח לא הייתי ממליצה למשפחה עם ילדים לעשות זאת.
הפעם כאמור, לא מגיבה, זה לאזניים של דפנה בלבד... -
דפנההאוזבקים בסדר גמור. נכון שהם לא "מפנקים", אבל בהפרשי המחיר אפשר לקנות שני סנדוויצ'ים מושקעים לדרך, שלושה ספרים, ארבע שקיות ממתקים ואחד אלהינו, ועדיין ישאר פער גדול. -
דפנהשושי,אוזניה של דפנה שמעו..אבל שגיא דיבר בכלליות לגבי אופציית ירדן.אינני יודעת אם הוא מכיר אותי ואת מצבי המשפחתי..
בכל אופן, טיסות לירדן עם הילדים ואפילו בלעדיהם(רוצה להישאר לצידם...) מרתיעות אותי..אלו רגשות אמהיים שזר לא יבין.וזה גם מאד אינדיבידואלי.בטוחה שמשפחות נסעו על ילדיהם ולא חששו מדבר.
במקרה הגעת גם לאוזניים ה"נכונות" ואני יחסית לא לוקחת הרבה סיכונים. בפורום אני לומדת על כל האופציות לאט לאט ובסוף אברור את הטובה לנו ביותר.תודה רבה
-
דפנהאם לא נתיחס למחיר הטיסות הכי טובות הם:
1.עם רויאל ג'ורדניאן עם שהייה של כ 1 1/2 שעות בשדה התעופה בעמאן לצורך החלפת מטוסים.
2.עם אלעל טיסה ישירה
הטיסות הכי טובות מכיוון שהן טיסות לילה: יוצאות בסביבות 10 בערב.
משך הטיסה הוא הקצר ביותר.
אני מעדיף לטוס עם הירדנים מכיוון שהם זולים משמעותית, הדיוטי בעמאן נחמד, המטוסים נוחים, משך הטיסה הוא הקצר ביותר.
ועוד משהו על הזמנת טיסות הרבה זמן מראש:
תראו את השירשור החדש של רויטל: מי שיש לו ביד כרטיס טיסה לאפריל והלאה יכול כבר לרכוש באייר אסיה טיסות פנים לתאריכים הנ"ל במחירים מצחיקים.
-
תבדקי שוב אל עלתבדקי שוב בסוכנות לגבי אלעל לעומת ג'ורדין , היום קבלתי הצעה זולה יותר מאל על ( לאוק ) , לא התיחסתי בהקשבה כי אני טס עם ההאוזבקים ) .