**************מזל טוב ל avi ליום הולדתו***********
-
שפע ברכות ואיחולים ליום הולדתך , מאחל לך שנים רבות של עשייה ומימוש חלומות , תמשיך לטייל ולשתף אותנו בידע הרב שבך . -
מזל טוב AVIאבי היקר אני בטוח שמתחת ל...
מסתתר
לא קטן!!!
אז הרבה מזל טוב!!!
והרבה
-
אבשלום איש יקר(זה למען האיזון, כדי ששושנה תאמין שאני קורא בשם מלא לאנשים שאני מעריך), מזל טוב לרוב, תמשיך ליהנות ולתרום כאן בפורום. רק, או בעיקר, אושר.
שלמה
-
אבי, מזל טוב!הרבה אושר ועושר, טוב ובריאות!
שתמשיך לטייל ולחוות ולהינות מכל יום
-
ליקיר הפורוםהרבה מזל טוב -
ל-avi ידידי היקר ואושיית הפורום - מזל טוב.ל-avi ידידי היקר.
מזל טוב ליום הולדתך. המון בריאות אושר ונחת, וטיולים למכביר.
(העתקתי לכאן מה שכתבתי לך למעלה...)
אין ספק שעברנו וירטואלית לפחות בהתחלה די הרבה ביחד. אני זוכר עוד את הטיול שלך ב-2003 בערך ללאוס (אחרי תאילנד כמובן..), ואח"כ כמובן לויאטנם (2004 אם אנני טועה),וב-2005 ויאטנם קמבודיה ופאי. ואחרי תכנונים רבים נאלצת לדחות את הטיול לבורמה ב-2006 עקב חתונת הבן, וגם הולדת התאומות (הנכדות) שכמדומני אמורות להיות בנות שנה וחצי. מי שאיננו מכיר אותך לעיתים נראה שאתה תוקף חבר זה או אחר, אבל מי כמוני יודע שאצלך זה "כבדיהו וחשדיהו" שלאחר שעמדתה על טיבו הפנית גם גולשים אחרים אליו ולהודעותיו, (XPERT, ואפילו מרטין ).
אין חולק על כך שהינך התורם הגדול לשני הפורומים הן בידע הנרחב ובתשובות המלאות ובבקיאות המדהימה. (ועל כך יעידו מס' ההודעות שלך).
ולרגל יום הולדתך, אני מאחל לך המון בריאות, ואושר עם ששת הנכדים ומי יתן שכן ירבו..
והיות ושנינו הרצליאנים ברור שניפגש לקפה. אני שמח שאני שותף לפורום שהתברך באנשים כמוך, מצדיע לך ומוריד בפניך את הכובע.
שבת שלום
אמיתי
-
מזל טוב ל-aviאבי
מזל טוב ועד מאה כעשרים
-
היי אבי - מגיע לך מזל טוב!!!!מאחלת ימים רבים של אושר שלווה והנאה מהדברים הקטנים והגדולים
הילדים, הנכדים, הטיולים! הרבה הרבה הרבה... בריאות - קודם כל.
שבת שלום. -
מזל טוב ל avi
מזל טוב ליום הולדתך , תודה על העזרה בתשובתייך (אני אישית נעזרתי בך בזמנו ואפילו נעניתי בשמחה במייל האישי) .
אז שיהיו לך ולרעייתך הרבה טיולים נחת מהילדים והנכדים והרבה בריאות .
רוני
-
מזל טוב ל aviמה זה כאן כולם פה בתולות???
שמחתי להכירך במפגש הפורום האחרון, אתה איש כלבבי
מזל טוב והמשך טיילות פורה
-
מזל טוב ל aviאבי,
שיהיו לך עוד הרבה שנות טיולים וכתיבה בפורום
ומשהו מתוק מהנהלת AMARI
-
מזל טוב ל aviמזל טוב ידידי היקר,שיהיה לך המון בריאות,אושר,הצלחה,עוד הרבה טיולים וחוויות חדשים,והרבה נחת והנאה מהמישפחה,הילדים,והנכדים
המקסימים שלך
שבת שלום -
מזל טוב ליום הולדתך ... תלחץ על הקישור
-
מזל טוב ל aviחג לו שמח וזר לו פורח - מזל טוב אבי , מאחלים כל טוב וחוויות רבות וטובות . ניצה ויורם.
-
ל- AVI.אבי יקר,
מזל טוב! תמשיך להיות אדם דגול ואיש רב אשכולות. אתה עוזר לאנשים רבים, ביניהם אני. למדתי ממך המון, ואיני מפסיק ללמוד ממך.
תהיה בריא ומאושר, טייל הרבה ותהנה מהמשפחה והחברים.
-
לאבי מזל טוב!בריאות אושר ושמחה ממשפתך, מהילדים ומהנכדים!
עד 120! רק בבריאות! -
תודה לכולם
שמחתי על האיחולים והברכות.
והאמת שנשמח בשמחות ובשורות טובות לכולנו. -
מזל טוב לאבי הגדול -
אבי יקראבי יקר,
ראש "הכפר" פאי. לפני ארבע שנים הטיול שלי היה נפלא בזכותך!!!
אתה איש יקר ופורום זה והפורום המקורי זכו לעיצות הנפלאות, שנתת, נותן ותתן.
מזל טוב!
בריאות אושר ואהבה לך ולמשפחתך
מכל הלב -
אבי חבר טוב ויקרהי חברי, מצטערת על האיחור, היום נכנסתי לפורום-זהו חזרתי לביה"ס, אבל אמרו חכמים שמוטב מאוחר...
אז-בריאות הרבה
נחת מילדים ונכדים
זוגיות מאושרת
סבלנות ועוד קצת בשביל הנפש
וטיולים מרחיבים את הלב
באהבה
טלי