שאלה לפורום.. אוכל בתאילנד..
-
אשמח לקבל טיפים על איזה אוכל מומלץ לאכול ואיזה לא (בעיקר בדוכנים).. למשל: הבנתי שלא מומלץ לאכול ירקות לא מבושלים...
תודה
עמי -
שאלה לפורום.. אוכל בתאילנד..לא שמעתי על איסור כזה בתאילנד. בהודו אכן יש איסור כזה.
אני בכל זאת אכלתי בדוכנים הכל ובנתיים אני בריא לחלוטין
בתאבון
נתי -
אחחחח.... האוכל בתאילנדאני אכלתי שם בדוכנים... ירקות פירות עוף דגים ובעצם כל מה שיש. אני אהבתי ולא הייתה לי שום בעיה עם זה. אכלתי במסעדות של מקומיים אוכל טעים וגם שם לא נתקלתי בשום בעיה למרות מה שאמרו לי חברים שלי לפני שנסעתי.
לדעתי אחת החוויות היא הקולינריה שם ולמי שאין בעיה עם כשרות זו חובה שאין לפסוח עליה.
טיול נעים וטעים -
אבי - אכלת גם זוחלים ????אם כן פרט לגבי הטעם.... -
רחמנא ליצלן...אכלתם לא כשר??? -
רחמנא ליצלן... אבל הטעםםםםםםםםםםםםםםםם
בעוונותי חטאתי ונהניתי.
כחלק מהרגלי אני אוכל כל מה שלא בורח מהצלחת וצועק איייייייייייי
אכלתי כל פרי וירק שניתן ללעיסה בתאילנד כולל מקלות שנראים כקקטוס עם טעם של כוסברא.
תמיד הקפדתי לרוץ אותם במים מהבקבוק שלי, מה שבטוח בטוח.
אין שום בעיה לאכול הכל בתאילנד בתנאי שבוחרים בדוכן שיש בו תנועת לקוחות......
אכלתי כל מה שמוצע בתאילנד
ג'וקים - יש להם טעם של במבה
תולעים מטוגנות בצאנג ראי - טעם של פלסטיק,מוכר התולעים שחשב להפחיד אותי היה בהלם כשאמרתי לו " the sous no good"יעני הרוטב לא טעים
אכלתי גולש נחשים - לא רע אבל לא צריך לרדוף אחרי נחש בשביל זה, די דומה לדג.
אכלתי "לאפ" בלאוס שזה באגט מעולה עם כל מיני ממרחים חריפים וטעימים
ובשר שההגדרה שלו היא " un identified meat" וכשמו כן הוא.
ועדיין לא "הפסקתי" למי שזוכר את הביטוי..... -
תודה רבה לכל המגיבים... -
נראה לי שהלך לך כל התיאבון....... -
אבי - אכלת גם זוחלים ????זוחלים הכוונה שלך ג'וקים, תולעים וכד' אני מניח... אז לא... לא אכלתי מאלה למרות שהייתי ליד הדוכן והתלבטתי קשות אם כדאי לי. אבל אכלתי תמנונים, דיונונים ושאר פירות ים טעימים.
אני אומר דבר פשוט...
יש לזה ריח של דג ויש לזה טעם של דג אז....
זה דג ....
-
כמה תמונותבכל אופן אני ממליץ לך ללכת על ה TOMYAM.
אם אתה אוהב חריף תבקש ספייסי.
חריף ביותר.
-
אך TOMYAMתמונה מצויינת, אפילו תפסת את הריח
-
אתם התחלתם...זה לפחות כשר!!!
-
אתם התחלתם...
-
אתם התחלתם...
-
אני אוכלת הכל: גוקים, נחשים וכו' (שאלה אליכם בפניםמאמינה שחלק מהכרות עם תרבות הוא גם להתוודע באופן אישי לתפריט הקולינרי שלה. אכלתי הכל - מגוקים מטוגנים ועד נחשים, אפילו "בלוט" (ביצה מופרית של ברווז עם המקור, הנוצות וכל השאר) בפיליפינים. אגב, גם הם אוכלים גלידה בשם הלו-הלו עם שעועית בפנים. מצחיק ומפתיע.
לדעתי הרבה מהמחסומים שלנו הם תרבותיים (כמו שההודים חושבים שאנחנו דפוקים כשאנחנו אוכלים פרות) והכל באמת בראש..
הדבר היחיד שמחוץ לתחום מבחינתי הוא חיות אינושיות (קופים, כלבים, חתולים וכו) שבאמת עושה לי קוואצ' בלב...
מסקרן אותי לדעת מה המאכל הכי דוחה שאכלו מטיילים אחרים, ומה הכי מעניין...
-
אתם התחלתם...
-
samisoתוכל להוסיף בבקשה לתמונות את שמות המאכלים....
תודה
-
amgorחוץ מהחגבים אז בתמונה thailand 2 006.JPG זה סוג של ברביקיו תאילנדי (במקור זה פטנט קוריאני)עליו מניחים מיני בשרים ופירות ים ומסביב עושים מרק משהו נחמד לאללה במסעדה של אכול כפי יכולתך ב 119 באט כולל זמר רגאיי,
תמונה number 5.JPG 2008 זה פשוט צדפות גדולות במסעדת number 5 בפוקט -
amgorתודה -
ROYAL DRAGON המסעדה הגדולה בעולם