****אישיות השבוע**** אישיות השבוע******
-
רוזן!אהלן אבי!
כאשר נכנסתי לראשונה לפורום אסיה וראיתי אותך, ישר דפדפתי בגוגל,חיפשתי מהי אותה ממלכה עלומה שנמצאת בקוסמוי ומייצרת רוזנים...?
עכשיו ברצינות.
אני מכיר אותך זמן לא מועט והספקתי להתרשם מהעובדה שאתה לא מפחד
מעבודה קשה וגם לא ממשימות קשות. (נו טוב,חיל הים..).
יש לציין שאתה יודע לקבל ביקורת וזה טבעי שתהיה ביקורת עם כזה פורום שיש בו גם נורמליים וגם לא...
יש לך עבודה קשה כאן,אין ספק, עד עתה ניווטת בהחלט בסדר למרות שהיו לנו אי אילו חילוקי דעות בכמה נושאים (שנפתרו ברובם ).
בקיצור,תמשיך לנהל את הפורום "ביד חזקה ובזרוע נטויה"!
אין לי ספק שכאשר תצא לפנסיה אתה תצליח במה שאתה כה משתוקק לו!
מילה אחרונה.. אני רואה שצרפת תמונות שלך ושל זוגתך, לדעתי וטעמי זה רק מאמת את המשפט העממי שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה!(וגם יפה ..)!
אז כל הכבוד גם לזוגתך.
-
****אישיות השבוע**** אישיות השבוע******משעמם בהחלט לא
מרתק ומאחל לך להנות מכל רגע ועל העזרה והסבלנות לכל חזק ואמץ
-
****אישיות השבוע**** האיש שהוא הכי - א"חי -
היי רוזן.דווקא ממש לא משעמם, ושמח שהתאפשר לי להכיר אותך במעט יותר.
ברור שלא תוכל לפרט על החיים הצבאיים שלך, אבל למרות זאת יש הרבה מה לספר.
טוב שהצלחת למתוח את הקו בין חיי הצבא לחיים האישיים וחיי המשפחה, ומהכתיבה שלך ניתן להבין שזה עשה לך רק טוב.
אני מאחל לך שתגשים את כל חולומותייך כשתצא לפנסיה עוד שנתיים, שתצליח ושתלך עם הלב. אני מאחל לך שאת שאר שירות הקבע שלך תמשיך להעביר בעשייה חשובה למען המדינה וכמובן שתשמור על עצמך ותמצא את הזמן לצאת לחופש בתאילנד.
מנהל פורום תאילנד הוא ג'וב תובעני בשל האופי התוסס והפעיל מאוד של הפורום. כל הכבוד לך שאתה עושה זאת במקביל לתפקיד תובעני בצבא ולניהול חיי משפחה + ילדים.
כל טוב והמשך הצלחה ענקית!
ממני,
נדב.
-
אבי, כל הכבוד... חזק ואמץ! -
היי אבי...אז למה "הרוזן מקוסמוי" ???
מהיום..."הצפרדע מהקישון"...
כל הכבוד לרעיתך אשת חיל מי ימצא, ורחוק מפנינים מכרה.
***ככה אנחנו הגברים קיבלנו פס לשלושה שבועות ושכחנו לחזור***
-
לרוזן מקו סאמויאין לי הרבה מה להגיד ואני חושב שמילה אחת תמצה את הכל
כבוד
האם יש סיפורון מאחורי השם הרוזן מקוסמוי?
אלעד. -
היי אבי...נחמד לדעת עליך עוד דברים,ואני מאוד מעריך את הצורה שבה אתה מנהל ודואג לפורום, אז על הכבוד,תמשיך להיות מי שאתה,אוהבים אותך
כל טוב ושבת שלום -
היי אבי...ממש לא משעמם , גם בחייך הצבאיים כנראה שעברת חוויות מרתקות.
לצאת לפנסיה בגיל כזה זו מתנת אלוהים. דע לנצל את הזמן ולתת לך ולמשפחתך את מה שהם חסרו.
וכמו שאמרה סבתא שלי : תבואו. נקבל אתכם בשמחה. -
אבי יקר,אני דווקא....מתחבר למיסתורין שמאחרי הגלוי,אבל...
תאילנד לעומת זאת אינדיוידואלית.כל אחד ומדוע הוא הגיע ובד"כ ידוע למה הוא התמכר ונדבק בה...(נופים,אתרים,פרחיםוכו')
אבל שוב,חבל שלא הכרנו בגיל 18...ריגושים,ריגושים ועוד ריגושים!!
אגב,בהמשך למה שציתת סמיסו,אני מצותת:"חכמת נשים בנתה ביתה..."
אשריך,זכית! -
היי אבי...שנה טובהרוזן ... שיחקת אותה. בהחלט מרתק.
-
ערב טוב חברים יקריםתודה על כל המחמאות שהרעפתם , תענוג גדול נפל בחלקי לנהל פורום שבו חבריו הוותיקים באמת אנשים מיוחדים אחד אחד .
אני עושה זאת באהבה גדולה ונהנה מכל רגע .
מקווה להמשך שיתוף פעולה כפי שהוא קורה עד עכשיו .
שוב תודה לכולם , ושתהיה לכולנו שנה מדהימה ומלאת טיולים כרימון . -
גשר על מים סוערים..היי אבי,
ובכל זאת נותרה בעינה תעלומת הכינוי שבחרת לך..
אולי לכבודה של איזו דוכסית, ירום הודה, או מרקיזה נכבדה מפטאיה..
אז באמת, למה 'הרוזן מקוסומוי' ?! יש הסבר ?!
ומגיעה לך תודה כפולה -
תודה אחת, - משום שבזכות אנשים כמוך, ששומרים עלינו מאחורי הקלעים, מאחורי הקווים, ממעמקי הימים - אנחנו יושבים לנו, בנחת ובנוחיות, ומסתלבטים בפורום מול המחשב.
לפעמים נוח לשכוח מי מאפשר לנו את השגרה השקטה. אז קבל את הערכתי ותודתי על שהקדשת חייך לחיל הים, ובמילים אחרות - למדינת ישראל.
משט הצדעה ייערך בחופי.. קופיפי..
ותודה שניה - על ניהול הפורום הזה, שיודע להיות מים סוערים..על השחייה שלך בין כרישים לדולפינים ולכל היונקים הימיים שבו.. על הניסיונות שלך לנווט את הפורום לחוף מבטחים...על שאתה משווה לפורום טאצ' אישי ואנושי..
נקווה שבמפגש שיהיה בסוף החודש - אתה תהיה Bridge Over Troubled Water (גשר על מים סוערים),
שיהיה שבוע טוב מאוד,
נילי.
-
גשר על מים סוערים..תודה נילי על המילים היפות , אין עלייך , רק את יודעת לכתוב בצורה יצירתית שכזאת .
טוב , לעצם השם "הרוזן מקוסמוי" .
במבט ראשון ניתן לחשוב שאין פה הרבה מה לפרש
רוזן זה תואר אצולה וקוסמוי היא קוסמוי .
אך לא כך הדבר , בביקורי הראשון בקוסמוי התאהבתי באי המקסים הזה לאחר שחרשתי בו לכל אורכו ורוחבו , הוא השאיר עלי רושם עז ותמיד זכרתי אותו לטובה והשתדלתי לשוב לשם בכל אחת מנסיעותי .
לכן שהפורום במתכונתו החדשה יצא לאויר העולם ולא היה ניתן לחזור לכינוי הישן החלטתי לשלב את קוסמוי בכינוי .
לגבי הרוזן , זה קצת יותר מסובך ואפילו לא לפרסום בפורום , מה שכן אני יכול להגיד שזה לא הפרוש המילולי הפשוט של תואר אצולה .
מי שהיה במפגש השנתי של פורום אסיה לפני שנתיים , בטח שמע וזוכר את מה שהסברתי לגבי הפירוש של "הרוזן" .
אני מבטיח לחזור על ההסבר במפגש הפורום השנתי שיהיה לפורום שלנו , אך מצטער שלא אוכל להסביר זאת כאן מעל דפי הפורום .
ולכל מי שחשב עד היום שאני גר בקוסמוי , אני מקווה שלא חשבתם שאני גם רוזן .
-
היי אבי...אתה בהחלט מתאים לתואר 'הרוזן מקוסמוי' ,המשך הצלחה בניהול הפורום והרבה יותר חשוב גם בחייך האישיים ,. -
תקבב את עצמך לקוביות מצד שמאל בבקשה... -
לרוזן...קראתי בעיון רב את "תלאותיך" במיוחד אלה לתאילנד.
אתה גילת את זה בגיל 35 (לשמחתך) ואני כמו אידיוט רק בגיל 46 (לצערי).
אני מקווה שיום יבוא ותוכל גם לשפוך אור ואפילו קצת על החלק הצבאי.
אהבתי את הקטע של המדריך.....נראה לי שגם אני אאמץ את הרעיון לפחות כדי לקבל פס מהאישה ח ח ח
עשה חיים
נתי