בחזרה

הצלחתי להזמין קמפינג ביוסמיטי (!)

• משימה לא פשוטה, מסתבר…

לקראת הטיול שלנו השנה (מסוף מאי עד אמצע יולי) עם קראוון, כבר הזמנתי מראש חלק מהלילות בתוך הפארקים הלאומיים (יילוסטון, גרנד קניון, זיאון..). 

ידעתי שיוסמיטי היוא המאתגר מכולם, מסיפורים שקראתי על 400 מקומות קמפינג שנתפסים בתוך 2 שניות בערך. אנחנו מתכננים להיות שם בסוף יוני, תקופה שהיא כבר בטח עמוסה.

מה שמאד עזר לי זה השיטה מהאתר הזה:

http://www.outdoorblueprint.com/blog/how-to-make-yosemite-ca mping-reservations/

ביום חמישי, שהיה ה-15 לחודש, בשעה 7:00 בדיוק שעון PST, פתחו את מערכת ההזמנות לחלון של 15.6-15.7 (4 חודשים קדימה). 

אז סינג’רתי עוד 3 חברה בעבודה וארבעתנו לחצנו על כפתור Book these dates, כל אחד על סייט אחר, בדיוק ב- 7:00:00. היו לנו 50% הצלחה – כלומר 2 מהסייטים כבר נתפסו בחלקיק השניה לפני שאנחנו לחצנו….

בסופו של דבר הצלחתי להשיג סייט שנראה סבבה לגמרי ל-2 לילות בסוף יוני, אבל זה בעיקר בזכות זה שהיינו ארבעה. 

בקיצור ממליץ לכל מי שרוצה להזמין אתר קמפינג ביוסמיטי לתקופת הקיץ ללכת לפי השיטה הזו.

מקווה שעזרתי למישהו, ואם יש לכם המלצות איך לנצל את הזמן בפארק בצורה הכי טובה, אשמח לשמוע!

• וואו ואני חשבתי שרק באגם אוהרה יש את טירוף ההזמנות בדיוק על השניה!

תודה רבה על המידע!

איזה כיף שהצליח ! laugh

• תודה רבה- נרשם לטיולים עתידים

• השיטה עובדת! גם אני הצלחתי Smile חודש אחרי.

אחד הדברים החשובים לדעתי מעבר לגיוס מתנדבים הוא סנכרון השעון.

השעון בלינק המצורף לוקח בחשבון delays ברשת. ביצענו את ההזמנה בדיוק בשעת ה-’ש’ והצלחנו לתפוס 4 מתוך 6 סייטים!   

aesytz, תודה על הטיפ! 

(מנהלי האתר, שווה נעיצה לדעתי)

• סחתיין אסי!

שמח שהצלחת גם, ובאחוזים יפים!

(גם אני השתמשתי בשעון הזה).

• שלום אסי

מאחר ובשליחת הודעה פרטית ישנה בעיה אני רושם לך כאן-

על פי הצעתך  העברתי את הטיפ להזמנת קמפינג ביוסמיטי, לקוביות בצד שמאל של דף הפורום בקוביה -דיברנו על זה בפורום

במקביל אפנה אל פותח ההודעה להוסיף טיפ באתר הטיפים
    תודה על התייחסותך
    מוני

בחזרה