מלון טאנה בצ'אנג מאי
-
מלון טאנה בצ'אנג מאימלון טוב מאוד יחס טוב והמחיר לטרק סביר וטוב הטרק שווה כל שקל -
מלון טאנה בצ'אנג מאישמע ישראלידה אני מבין שיהיה במלון טאנה
אבל המחיר שווה לי שיהיה ישראלידה מאשר לשלם 1000 באט ללילה כפול 8 לילות
אתה מבין?
השאלה היא האם לעומת בתי מלון אחרים שווה לי להיות בטאנה בטווח מחירים של עד 800 באט ללילה -
מלון טאנהאנחנו נוסעים בינואר לקחנו לילה לפני הטיול ולילה אחרי הטיול עם טאנה המלון טוב מאוד קיבלנו עליו המון חוות דעת טובות ממי שהיה שם .כך שגם שווה את הכסף שמשלמים וגם יחס מעולה שקיבלנו מיוסי.אגב לקחנו ממנו גם את הטיול הפרטי ל-4 ימים .יחס ושרות מעולים. -
מלון טאנה בצ'אנג מאיסמי הציע לך מקום שעולה בין 700 ל900 באט,אני בטוח שאם תיתקשר אלהם
ותגיד להם שאתה נישאר 8 לילות,הם יעשו לך מחיר יותר טוב,אותו דבר
לגבי המנדלה גסטהאוס,חוץ מזה כמו שאמרתי לך מקודם,אתה יכול לברר
עם גל אם הוא יכול להשיג לך מחירים יותר זולים. -
מלון טאנה בצ'אנג מאיאפשרויות הלינה בעיר מגוונות ביותר החל מגסט האוסים ראויים וכלה בבתי מלון שכולם מתאימים למשפחות ונמצאים במרכז העיר בין שוק הלילה לעיר העתיקה. המקומות הטובים ביותר נמצאים ליד "טאפה גייט", השער הראשי לעיר העתיקה. מומלצים: Centara Duangtawan הכי מומלץ, אירופאי ומפנק, נקי, עם חדרים ונוף מקסימים ובמיקום מעולה (אזור Center, 1300 באט לחדר ללילה), מלון Thana (אזור שוק הלילה, 800 באט לילה + 300 באט לכל מיטה נוספת והנחה של 200 באט למזמינים טיול ג'יפים דרכם), מלון Plaza (אזור Riverside, 1350 באט ללילה לזוג ללא ארוחת בוקר), מלון Gate נמצא על יד החומות במרחק של כמה דקות נסיעה משוק הלילה (אזור Center, החל מ-750 באט ללילה כולל ארוחת בוקר), מלון Empress (אזור Riverside, 1400 באט ללילה כולל ארוחת בוקר), מלון Suriwongse, ממש ליד שוק הלילה ברמה טובה מאוד (אזור Riverside, 1100 באט ללילה כולל ארוחת בוקר), מלון BP נמצא בעיר העתיקה. הוא יפה, נוח, עם בריכת שחיה וארוחת בוקר מפנקת ובמחיר של גסט האוס (העיר העתיקה, 725 באט ללילה כולל ארוחת בוקר). גסט האוס Mandala house נפלא, עם חדרים נעימים, צוות מסור, מיזוג ומים חמים ללא הפסקה, שקט וקרוב לכל מקום ואינטרנט חופשי (אזור שער טאפה, 850 באט ללילה ועוד 400 באט לכל מיטה נוספת, כולל ארוחת בוקר נפלאה). מלון מומלץ במיוחד למשפחות עם ילדים הנו Orchid עם חדרים גדולים, בריכה וקניון צמוד עם עמדות פלייסטיישן, באולינג, אולמות קולנוע, קומת אוכל תאילנדי וכל רשתות המזון המערביות (ממערב לעיר העתיקה, 5 דקות נסיעה משוק הלילה, 2800 באט ללילה ללא ארוחת בוקר ו-500 באט לכל מיטה נוספת). לרוצים לחסוך – Bow Chiang Mai House הנו גסט האוס מפנק, הממוקם בסמטה שקטה ונעימה (אזור שער טאפה, 400 באט ללילה לחדר ממוזג עם אמבטיה ושירותים). קיימות תלונות על גניבות במלון Raming Lodge ובמלון Buarawong. -
מלון טאנה בצ'אנג מאיענק ענק ענק
תודה, עזרת לא רק לי
אלא להרבה אחרים
-
מלון טאנה בצ'אנג מאי
אני לא שמעתי על מכת הגנבות שם...וב"ה גם לא זכיתי לה!
ודווקא היינו עם הרבה חברים שם שלאף אחד לא הייתה בעייה...
בסה"כ מלון נחמד...
בהצלחה... -
רובי, עוד מקום מומלץכתוב גסט האוס, זה מלון לדעתי
המחיר ללילה 750 באט, חדרים יפים מעץ, מיזוג, מיטה זוגית, טלויזייה, מיני בר וברכה
מצעים ומגבות נקי (יש גם מתקן מים מינרלים בכל קומה)
נמצא לא רחוק מהעיר העתיקה, רבע שעה הליכה משער טאפה וגם משוק הלילה
מיקום טוב, מלון טוב, הייתי שם מס' פעמים, אם אתה עושה הזמנה ומודיע מראש
ומבקש באים לאסוף אותך משדה התעופה/רכבת ללא תשלום נוסף.
קבל קישור -
מלון טאנה בצ'אנג מאיגולנוש , תודה על הסקירה הנכבדה , אבל אם אפשר להבא קצת רווחים בין המשפטים .
תודה . -
מלון טאנה בצ'אנג מאיתודה קש
אני עדיין בהתלבטות קשה בין טאנה, מנדלה, ונייט באזר -
אותם אני לא מכירהבפעמיים שהייתי בצ'אנג מאי הלכתי למלון שהמלצתי לך עליו
אהבתי להיות שם וחזרתי שוב. זה ממש לא גסט האוס והמחיר לדעתי טוב
והתמורה מתאימה. אני לא ראיתי שם ישראלים בכלל, זה לא הסגנון של טאנה
והאחרים ממה שהבנתי. לא יודעת מה לומר כי אין לי את הידע והנסיון במלונות האחרים שהזכירו כאן.
לא קריטי, לא טוב זזים הלאה. יכולה רק להמליץ שוב על מה שהמלצתי
הן מבחינת המחיר, התמורה והמיקום שהוא נוח מאוד, רחוב ראשי קרוב לכל מקום שצריך.
טיול מוצלח! -
המודעות אזהרה לגבי ה Buarawong
-
מלון טאנה בצ'אנג מאירובי,
אני חושב שאתה משקיע יותר מידי זמן ןמשאבים בהחלטה מאוד פשוטה.....
זה רק מלון ותמיד אחרי לילה אפשר להחליף.
בחר אחד ותמשיך הלאה, זה יעשה לך יותר טוב !
מאחל לך ים של הנאה