מלון בלונדון
-
שלום רב,
נוסעים בחופשת סוכות לשבוע ללונדון. אני מחפשת מלון מפנק במרכז.
מבקשת המלצות ממטיילים ששהו במלונות טובים והתנסו.
תודה
-
לונדון ומלון מפנק קצת נראה לי פחות הולך..לא שאין..
היינו במלון טוב, St Giles London – St Giles Classic Hote, עם שרות מעולה,יש חדרי כושר,בריכה-לא נכנסנו.
המיקום,בלונדון מיקום מקום לינה מאוד חשוב.
יש כמה סוגי חדרים. היינו בחדר גדול יותר עם חלוקה לחדרון לינה וסלון,מקרר וקומקום בחדר
-
תודה. גובים תשלום עבור אחסון מטען.
-
שלום,
היינו לפני כ 3 שנים ב Hilton Park Lane בלונדון. 5 דקות הליכה ממרבל ארץ’.
תחבורה ציבורית מ ואל – יוצאת מן הכלל. מלון מפנק ברמה שבין 4 ל 5 כוכבים.
לא זול, ובכל אופן בטוח שנחזור אליו.
אתר המלון:
http://www3.hilton.com/en/hotels/united-kingdom/london-hilto n-on-park-lane-LONHITW/index.html
-
חשוב לציין מסגרת תקציב כדי לקבל המלצות רלוונטיות -
מתלבטת בין המלונות
Andaz London Liverpool Street - a Concept by Hyatt
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
אשמח לכל עזרה
תודה
-
בלונדון יש אלפי מלונות.
מה הסיכוי שמישהו כאן היה בשניהם ?
מדוע לא להשתמש בבוקינג או טריפ אדוויזר עם אלפי ביקורות
-
אישית הייתי מעדיפה לא לישון ליד ליברפול סטריט. לטעמי זה לא האזור הנעים ביותר בעיר. נחמד לבקר בשווקים באזור במהלך היום אבל בערב אני הייתי מעדיפה אזור אחר.
המלון השני שציינת, נדמה לי שזו רשת: ראיתי סניף ליד פארק סנט ג׳יימס. לפי דעתי אזור יותר טוב אבל תצטרכו קצת לנסוע משם כדי להגיע לאזורי הבילוי.
מצטרפת להצעה להגדיר תקציב וגם מה בדיוק את מחפשת.
-
מה הכוונה? היינו בו שבוע בדצמבר..
-
אזור לינה בלונדוןשקד,
יש עוד אזורים פחות מומלצים בעינייך??
מבחינת אוכלוסייה וביטחון אישי
ואיך התרשמת מאזור מארבל ארץ למשל?
תודה
-
תודה לכל הממליצים על מלונות והמגיבים בהודעות פרטיות.
-
מרבל ארץ׳ עצמו נראה לי בסדר אבל רק החלפתי שם אוטובוס, לא יותר מדי הסתובבתי. בין מרבל ארץ לבין פדינגטון נמצא אזור שנקרא אדג׳וור וממנו הייתי נמנעת (שם נמצא ההילטון מטרופול, למשל). הגעתי לשם בפעם שישנתי באזור פדינגטון וראיתי במפה שיש שם סופר גדול וזה רק כמה דקות הליכה. אז בדיעבד לא בטוח שהייתי חוזרת על זה.
-
שקד תודה
-
גם מבחינת מיקום וגם מבחינת מחיר – St. Giles Classic Hotel הוא המלון הטוב ביותר שאפשר לבקש במובנים של יחס בין מחיר למיקום. הוא ממוקם בדיוק דקה הליכה מרחוב אוקספורד הראשי וכמו כן מתחנת Tottenham Court Road אשר מכילה את ה – Central Line ו – Northen Line, שני קווים ראשיים אשר יתנו לכם אפשרות להגיע בקלות לכל מקום בלונדון.
גם מבחינת הנוחות – החדרים ממש סבבה, הם יחסית קטנים אבל זה לא משנה בעיר בה בדרך כלל נמצאים מחוץ למלון ברוב שעות היום וחוזרים רק על מנת לישון.
מומלץ מומלץ מומלץ
-
לא ציינת מגבלת תקציב, אז בהנחה שאין מגבלה יכולה להמליץ על שני מלונות מצוינים במיקומים מעולים:
St martins lane
courthouse hotel
-
אם התקציב לא מוגבל אז בדקי את:
cafe royal ( בפיקדילי שייך לחברת אלרוב הישראלית)
claridges
hamyard
Sanderson (יש שם גם את ה- afternoon tea בסגנון אליס בארץ הפלאות)
london edition
W (בכיכר לסטר).
באף אחד מהם אפילו לא ביקרתי, אבל חותם על ההמלצות.
-
לפני מספר שנים הייתי במלון Blakemore Hyde Park וחוזרת אליו שוב בעוד שבועיים.
בקיץ הקודם הייתי במלון Holiday Inn London - Regent's Park וגם בו הייתי מרוצה.
אף אחד מהם לא ממש בתוך מקומות הבילוי אבל ניתן להגיע בצעידה לאתרים השונים וגם עם תחבורה מסודרת שיש בקרבתם.
-
היי לי,
רציתי רק להגיד שהיום עברתי שוב באזור – פעם אחת בשעות היום ופעם אחת באזור 23:00 בלילה. קצת חשוך שם ולא ממש שוקק חיים אבל לא נראה לי משהו שהייתי חוששת ממנו. מצד שני, גיליתי שהמאפייה של אריק קייזר מפריז נמצאת כמה דקות הליכה מהמארבל ארץ׳ וזה או יתרון עצום או חיסרון עצום, תלוי מה דעתך בנושא לחמים מעולים.
-
-
ההמלצה שלי: מלון פארק פלאזה ווסטמינסטר ברידג’. לדעתי, זה המלון הטוב ביותר שתמצאי בלונדון (לפחות מהניסיון שלי והייתי בלא מעט מלונות בלונדון).
קודם כל, הוא ממוקם במיקום מושלם – מול הביג-בן והלונדון איי. ובנוסף, זה מלון ברמה ובליגה של 5 כוכבים למרות שהוא מוגדר 4 כוכבים אז למעשה את מקבלת 5 כוכבים במחיר של 4.
בררי עליו בבוקינג ובטריפ אדווייזר ותראי גם שהביקורות מעולות בגדול.
