ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון באוגוסט

פורום אירופה
    10
    32
    49607
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיימונים
      חיימונים נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו טסים ללונדון באמצע אוגוסט ויש לנו 4 ימים נטו. רצינו לשאול לגבי תורים באוגוסט אם למישהו יש מידע וניסיון “מהשטח” מה קורה שם מבחינת תורים לרכישת כרטיסים במקום במסגרת 1+1 של Travel Card והמתנה בתור נוסף לכניסה לאטרקציה.

האם התורים סבירים או אינסופיים ובזבוז זמן ועדיף לשלם אקסטרה בכדי לחסוך זמן יקר ברכישה אונליין והאם לונדון פאס יעיל בהקשר הזה ובהקשר חיסכון בכלל?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaffabe
        yaffabe נערך לאחרונה על ידי

לא יודעת לאיזה מהאטרקציות אתה רוצה להגיע ב1+1.

מניסיון שלי באוגוסט לפני שנתיים ,בהרבה מקומות תורים מטורפים.

המסקנה שאנחנו הגענו אליה במקומות של 1+1 ,ועבר בהצלחה במאדם טוסו ובדאנג’ן, זה להגיע כחצי שעה לפני פתיחה רשמית  ואז אתם בקבוצה הראשונה שנכנסת לקופה ולאתר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • חיימונים

דווקא לאתרים הציינת אני לא מתכוון ללכת

אני מתכנן ללכת לאתרים האלה:

The Tower of London

The view from the Shard

Tower Bridge

Westminster Abbey

St Paul Cathedral

Kensington Palace

The Monument

Kew Gardens

Hampton Court Palace

London Zoo

The London Eye

הבנתי שללונדון איי דווקא אפשר להזמין מראש 1+1 דרך האתר

לעומת זאת בלונדון פאס יש משהו שנקרא מסלול מהיר אבל רק לחלק מהאטרקציות

אני מתאר לעצמי תורים מטורפים השאלה אם זה תור של חצי שעה/ שעה/ שעתיים...בטח גם לא בכל האטרקציות גם לא ברור מה יותר פופולארי ובעייתי מבחינת תור בקיצור אין לי מושג מה לעשות בכדי להנות מהזמן ולא לעמוד בתור חצי יום

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

מתי אתם באוגוסט? השבוע האחרון של אוגוסט פחות נוראי

בשבוע האחרון התורים מתקצרים משמעותית.

• חיימונים

אנחנו נהיה לפני

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודע לתת עזרה כללית, אולי רק כמה נקודות

לגן החיות לא נראה לי שתהיה בעיה

כנ”ל לגני קיו

לטאואר אולי לסיורים המודרכים, השאלה אם מעניינים אתכם (אני ממליץ)

היכולת שלי להמליץ ספציפית לא גדולה כי אף פעם לא יצא לנו לעמוד בתור גדול בלונדון, בגדול נראה לי שכדאי שתדאגו לאלטרנטיבות.

זאת אומרת שאם הגעתם לאיזושהי אטרקציה ואתם רואים תור ענק תדאגו שיהיה לכם משהו במקום

למשל Westminster Abbey נמצאת בצנטרום של הפיילה. אם יהיה תור ארוך (אגב תבדקו שלא מתוכננת תפילה או קונצרט שסוגר את האתר למתיירים) אולי תבחרו משהו אחר בקרבת מקום.

תצפית לונדונית יהיה לכם מהכיפה של סנט פול (אתם עולים לכיפה?) ואפשר להזמין בחינם שעה מסויימת בסקיי גארדן, אז אם שארד יהיה בעייתי לא תצאו בלי תצפית מנקודה גבוהה. גם הרכבל של האמירויות יכול לבוא בחשבון.

• Hanan888
                  Hanan888 נערך לאחרונה על ידי

היי , 

הדילים של 1+1 באוגוסט מאוד בעייתים .

תורים ארוכים – עדיף לשלם קצת ולהגיע עם שעה מתוזמנת ולהיכנס .

יש בלונדון ורק באוגוסט עולם הילדים עד גיל 16

ניתן להזמין כרטיסים למחזות זמר ואטרקציות ב1+1 עם מקום ושעה .

https://officiallondontheatre.com/kids-week/

כנסו לקישור ותיהנו .

SKY GARDEN  תזמינו שבועיים מראש .

ובעיקר תיהנו – המון מופעי רחוב בטרפלגר .

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

רצינו ללכת לווסטמינסטר אבי בסופ״ש שעבר. הגענו לשם בערך ב-11 והשתרכו שם תורים של לפחות שעה, אם לא יותר. הסתובבנו והלכנו משם. המסקנה שלי הייתה שאני אחזור, אבל אזמין כרטיס מראש ואתייצב שם בתשע ושלושים אפס אפס. מילא לחכות את כל התור הזה, אבל אחרי זה את צריכה להיות בפנים עם כל אותם אנשים והצפיפות.

אגב, ממה שהיה נראה כולם חיכו באותו התור, לא היה תור צדדי לכרטיסים מוזמנים. אני לא אהיה מופתעת אם זה תור לבדיקה בטחונית.

• yaffabe

שקד, את צודקת התור הוא לבדיקה ביטחונית.

אני חושבת שבכל האתרים הבעייתים צקיך להגיע כחצי שעה לפני פתיחה, אבל אז צריך לנסוע לחודש...

• מיכל א
                        מיכל א נערך לאחרונה על ידי

בהרבה מהאטרקציות ההנחה של 1+1 לא תקפה באוגוסט.

ללונדון פאס יש תור נפרד, אבל הרבה התלוננו שהתור של הלונדון פאס היה עוד יותר ארוך מהתור הרגיל.

• חיימונים

זה מתחיל ממש להדאיג...אנחנו שם לזמן ממש מוגבל של 4 ימים פעם ראשונה בלונדון וכנראה גם אחרונה לפחות לשנים הקרובות כך שחשוב לנו להספיק את הרוב

לפי מה שאני ראיתי באתר של לונדון פאס רק חלק קטן מהאטרקציות הם במסלול המהיר “Fast Track”:

Tower Bridge Exhibition

St. Paul's Cathedral

Hampton Court Palace (רחוק מידי וכנראה לא נלך בכל מקרה)

London Zoo (לא בטוח שנלך כי הרושם שמתקבל שיש שם 4-5 בעלי חיים)

London Bridge Experience

Kew Gardens

ב-1+1 אפשר להזמין תור רגיל מראש אבל גם לחלק קטן מהאטרקציות (לא בדקתי לגבי אוגוסט בתאריכים שלי):

The Coca-Cola London Eye

The London Dungeon

Madame Tussauds

DreamWorks Tours; Shrek's Adventure! London

SEA LIFE London

Strictly Ballroom the Musical at the Piccadilly Theatre

The Medieval Banquet

The Woman In Black at the Fortune Theatre

Thriller - Live at the Lyric Theatre

היחידי מהרשימה הזאת שאני מתכנן ללכת אליו זה הLondon Eye

הבעיה שאם אני הולך לכל האטרקציות וקונה כרטיסים רגילים אונליין מראש לתאריך ולשעה מסויימת מדובר בהמון המון כסף בגלל זה חשוב לי להבין ולדעת מראש בכדי לקחת בחשבון זמני המתנה לרכישת כרטיס 1+1 פלוס המתנה בתור לכניסה לאטרקציה. 

לא אוכל להגיע לכל האטרקציות מוקדם בבוקר עם הפתיחה אלא רק לארבע מהן (כבקרים שאהיה שם).

• שקד
                            שקד נערך לאחרונה על ידי

לפי דעתי חלק מהמקומות שהזכרת הם לא בהכרח מקומות לפעם ראשונה בלונדון אלא אם אתם ממש ממש ״חובבי הז׳אנר״. נניח, גם הטאוור, גם קינסינגטון פאלאס וגם המפטון קורט פאלאס זה די הרבה, ובסגנונות לא מאוד שונים (ועוד ב-4 ימים בסה״כ). המפטון קורט הוא מחוץ ללונדון אז צריך להוסיף עוד לא מעט נסיעה. כנ״ל קיו גארדנס, שנמצאים לא רחוק משם.

באופן אישי, אני הייתי מעדיפה לשלם מחיר מלא על המקומות שאני רוצה כדי להמנע מתורים, וביתר מהזמן הולכת למקומות שהם בחינם. תסתכלו על זה ככה, אם אתם תקועים שעות בתורים אתם גם ככה לא תספיקו הרבה. אז ותרו על חלק מהתורים ותחליפו אותם באתרים אחרים.

• yaffabe

אולי לא הבנתי,אבל אם מכל הרשימה אתה רוצה את הלונדון איי, אז למה לקנות כרטיס תחתית של 1+1 ?

דרך אגב, אנחנו אחרי 5 דקות השתעממנו בגלגל... יש תצפיות טובות ממנו..

• Liat_3839851
                                Liat_3839851 נערך לאחרונה על ידי

לונדון עמוסה מאוד בתיירים באוגוסט ותצטרכו להמתין המון בתור..

• okmju
                                  okmju נערך לאחרונה על ידי

בנוסף כדאי לבדוק היטב:

ב1+1 משלמים מחיר מלא על הכרטיס הראשון, ללא שום הנחה.

אבל באתרים רבים יש הנחות למשפחה, למשל 2 מבוגרים ו2 ילדים ב25% הנחה. או הנחה נוספת למזמינים באתר לעומת רכישה במקום. 

עוד בנוסף..אם אתם רק 4 ימים גם עלטת הטראוול קארד גבוהה לכם יותר מאויסטר pay as you go.

לא כתבת בני כמה הילדים. ב1+1 צריך כרטיס לכל רחד, גם מתחת לגיל 12.למרות שהנסיעה חינם.

כך שסה"כ אני לא בטוחה כמה כסף תחסכו, בנוסף לזמן התורות שיתבזבז...

• חיימונים

אנחנו נהיה רק זוג ללא ילדים

לונדון איי זאת האטרקציה היחידה שב1+1 מתוך אלה שאפשר להזמין אליהן כרטיס מראש ומעניינת אותנו, אפשר ככה לפחות לחסוך את התור לקופות לרכישת כרטיס אבל עדיין להמתין בתור לאטרקציה.

גם לא חייבים לרכוש travel card לכל השבוע כי אפשר רק לאותו היום שבו רוצים ללכת ללונדון איי.

מול האופציה הזאת יש את האופציה של המסלול המהיר ברכישת כרטיס דרך האתר של לונדון איי.

כמו כל דבר הכל יחסי, והדילמה היא עד כמה זמן חוסך הכרטיס המהיר לעומת הכרטיס הרגיל.

בכסף מדובר על 23.4 פאונד לשנינו (1+1) כרטיס רגיל לעומת 33.3 פאונד לאדם שזה 66.6 פאונד שזה כמעט פי 3 ויקר ב43.2 פאונד כ210 ש”ח.

לגבי שאר האטרקציות ב1+1 שלא ניתן להזמין כרטיס מראש ומעניינות אותנו, מדובר בחיסכון של חצי מחיר והדילמה גם כאן אם כדאי להזמין מראש און ליין או להמתין בתור.

לא מתכוון לנסוע מחוץ למרכז לונדון כי באמת אין זמן.

• keves160
                                      keves160 נערך לאחרונה על ידי

לדעתי, בקשר לדאגותיכם – נפו אתרים מהרשימה. 

לונדון לא חייבת להיות כל כך יקרה מבחינת אתרים, הרבה מהדברים המעניינים הם בכלל בחינם (ולא מעט מהאטרקציות בתשלום פחות מעניינות לדעתי), ובכלל הכי כיף בה זה לשוטט ברחובות ובגנים ובשווקים ולא לעמוד בתורי אתרים עם מיליון ורבע תיירים ואף לא לונדוני אחד. 

מהרשימה שרשמת בהודעה מספר 11 לא הייתי כמעט באף אחד, והייתי בעיר כמה וכמה פעמים, כולל מגורים במשך קיץ שלם. יש עולם שלם מחוץ ל”אטרקציות” הללו. 

לגבי לונדון איי – חבריי הלונדונים היו צוחקים שזהו הגלגל האטי ביותר בתבל. הסיבוב לוקח איזה 40 דקות (סיבוב אחד!), ואת הנוף אפשר לראות בחינם ובלי תור במקומות אחרים (סקיי גארדן למשל, רק צריך להזמין מקום). 

• חיימונים

בדקתי מחירי און-ליין לכל האטרקציות שהיינו רוצים ללכת אליהן יצא 2230ש”ח לשנינו.

מחיר לכרטיס לאדם בהזמנה מראש און ליין:

The Tower of London    22.7
                                        The view from the Shard    21.5
                                        Tower Bridge    8.7
                                        Westminster Abbey    20
                                        St Paul Cathedral    16
                                        Kensington Palace    16
                                        The Monument    4.5
                                        Buckingham Palace-The State Rooms    24
                                        Buckingham Palace-The Royal Mews    11
                                        London Eye Fast Track    33.3
                                        London Zoo-Fast Trak    29.3
                                        Houses of Parliament     25.5

לא בטוח שנצליח לדחוס את הכל ב-4 ימים אז מה שנעשה ננפה מהרשימה את אלה שאנחנו פחות רוצים ואולי לשם נלך עם 1+1 או בכלל לא תלוי בזמן שישאר לנו.

ברור שנלך גם ל-Sky Garden שהוא בחינם אם נצליח למצוא מקום כשתיפתח ההרשמה לתאריכים שלנו.

לפני הכל נלך למוזיאון הטבע ומוזיאון ההיסטוריה שהם גם בחינם וגם הכי מעניינים, האתרים האחרים הם במקום השני מבחינתנו.

• שקד
                                          שקד נערך לאחרונה על ידי

יש בתכניות שלך כמה דברים חופפים ואני תוהה אם אתם צריכים את כולם. השארד,  לונדון איי, והסקיי גארדן – כולם תצפיות על העיר מלמעלה. לזה אפשר להוסיף את סנט פול, שגם בה אפשר לעלות לראש הכיפה ולצפות על העיר. אולי אפשר להסתפק רק בתצפית אחת או שתיים?

באופן דומה, גם קנזינגטון וגם באקינגהאם? במידה מסוימת גם את הטאוור אפשר לכלול באותה רשימה.

תסתכלו על שעות פתיחה כי בהרבה מקומות זה מ-10 עד 5. בפועל, זה משאיר זמן לביקור בערך בשני אתרים ביום.

אישית אני הייתי מוותרת על גן החיות כי מבחינתי האטרקטיביות של זה היא מוגבלת מאוד. במחיר של 30£ אין בכלל מה לדבר. אבל זו אני והטעם שלי.

• keves160
                                            keves160 נערך לאחרונה על ידי

חיזוק לשקד

לא רק שהשארד, לונדון איי והסקיי גארדן כולם רק תצפיות (ודומות) מגבוה, גם המוניומנט אותו הדבר. ותהיה לכם תצפית נוספת מסנט פול. זה חוזר על עצמו, ובהרבה כסף במקרה של השארד והלונדון איי (המוניונט לפחות זול ובסנט פול יש גם את הכנסייה עצמה לראות מעבר לתצפית) ובזמן הזה אפשר לעשות דברים מגוונים יותר – חבל. 

גם בעיניי גן החיות מיותר. לטעמי האישי, יש המון מה לראות בלונדון ו-4 ימים זה כלום. חבל ללכת לאתר שלא מראה שום דבר ייחודי לעיר, יקר ולוקח יחסית הרבה זמן. אבל אם אתם חובבי גני חיות גדולים וזה הטעם שלכם, לכו על זה. 

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון