סים של המרכז למטייל(איסתא)
-
היי,
האם מישהו כבר ניסה את הסים הנ''ל??
לא מובן לי איך הולך העניין עם המספר הישראלי+התאילנדי??רשום שיש 2 מספרים..... מה אני נותת פה בישראל ואיפה המספר הזה? (זה שרשום על הסים?)
איזה כרטיס הטענה מתאים?ואיזה הכי משתלם?
והאם פותחים את הסים רק בתאילנד או שניתן לעשות זאת כבר בארץ?
תודה, והמשך יום טוב -
מישהו?אף אחד לא יודע?
-
מישהו?אני וכמה מחברי ניסינו זה עובד טוב מאוד.
יש על הסים כתובת של אתר אינטרנט נכנסים לאתר ומוסרים בו מספר פרטים{לא כרטיס אשראי}.
לאחר מכן מקבלים מספר ישראלי 057.כאשר מגיעים לתאילנד מטעינים את הסים המקומי .מרגע ההטענה ניתן להתקשר אליכם מהארץ למספר הישראלי 057 במחיר שיחה מנייד לנייד. -
סים של המרכז למטייל(איסתא)lian/sachar שלום,
אם תרכשי אותו במרכז למטייל הם נותנים לך כבר את המספר מוכן.
את מקבלת סים ולו שני מספרים. מספר אחד תאילנדי שניתן להתקשר אליו בתוך תאילנד גם למקומות שונים ואתרים וגם אם יש לכם 2 טלפונים סלולארים להתקשרות בניכם. עלות השיחה זולה מאד - 1 באט לדקה.
בנוסף את מקבלת מספר עם קידומת 057 שאותו את מוסרת למשפחה בארץ . כל שיחת טלפון מהארץ דרך מספר זה מחוייבת כשיחה מקומית בארץ ולא כשיחת חו"ל.זה היתרון המשמעותי של הסים הזה.
שוחחתי השבוע אם מטיילת בתאילנד דרך המספר הזה וזה עבד מצויין.
נתי -
תודה רבה על תשובתכםORONMORI האם נכנסת לאתר ועשית את התהליך בתאילנד או שניתן גם לפני בארץ? -
האם זה אפשרי לעשות זאת בארץ??? -
האם זה אפשרי לעשות זאת בארץ???ניתן לבציע את הפעולה הזאת מכל מקום בעולם אם יש אינטרנט. -
האם זה אפשרי לעשות זאת בארץ???מצ"ב כתובת האתר,תכנסו ותראו את ההסברים.
http://thailand.spikko.com/ -
האם זה אפשרי לעשות זאת בארץ???איפה אפשר לקנות את הסים? כמה זה עולה? תודה -
האם זה אפשרי לעשות זאת בארץ???aohyr שלום,
את הסים הזה מקבלים בארץ מאיסתא במידה ומזמינים דרכם שירותי תיירות .
בתאילנד "במרכז למטייל" בבנגקוק וגם אם מזמינים דרכם שירותי תיירות
נתי -
סים של המרכז למטייל(איסתא)lian/sachar שלום
השבוע חזר חבר טוב שלי מתאילנד והיה עם הסים הזה , אמר שעבד מצויין ואף הסביר לי את הפרטים על הפעלתו .
את הסים כפי שכבר כתבו לך ניתן לקבל בחינם דרך מרכז למטייל בנגקוק שנמצא ליד בית חב"ד ( כך קיבל אותו חבר שלי ) .
דרך נוספת היא ברכישת כרטיס טיסה לתאילנד דרך חברת איסתא .
בעתיד תהיה עוד אופציה לקבלו אך אני לא בטוח ולכן לא אזכיר זאת .
באופן עקרוני לסים שמקבלים יש 2 מספרים :
מספר אחד הוא מס' טלפון תאילנדי מקומי והוא מופיע מודבק על הסים במדבקה .
המספר השני זה מספר טלפון סלולארי ישראלי כך שכל מי שירצה להתקשר אליך מהארץ יוכל לעשות זאת בעלות שיחה מקומית כאילו אתה בארץ .
למחזיק הסים לא עולה כלום לקבל שיחה מישראל .
חובה שיהיה טלפון שפתוח לקבל כל סים , מי שלא יודע איך בודקים אם הטלפון שלו כזה , שינסה לקחת סים ממישהו שמשתייך לחברה אחרת (לדוגמא אם אני באורנג' אני יקח סים ממישהו שיש לו סלקום ואכניס את הסים לפלפון ואנסה לחייג ממנו , אם עובד אז הטלפון שלכם פתוח ואם לא עובד , אז ניתן לגשת לחברת הטלפונים שעושה זאת היום במחיר של כ 70 ש"ח ) .
כדי להפעיל את הסים צריך להיות בתאילנד ןלבצע את הפעולות הבאות :
1. להכניס את הסים לטלפון (כשנמצאים בתאילנד ) .
2. לחייג 9300 ולעקוב אחרי ההוראות הפשוטות באנגלית , לאחר מס' דקות הסים שלכם פעיל ברשת התאילנדית ומוכן לשימוש .
3. לקנות כרטיס הטענה בסכום שרוצים 50,100,200,500 ולהטעין את הכסף לטלפון , את כרטיסי ההטענה ניתן למצוא בכל סבן אילבן או פמילי מארט .
כדי להפעיל את הסים למספר הישראלי צריך להכנס לאתר אינטרנט שכתובתו
http://thailand.spikko.com פעולה זו צריכה להתבצע בתאילנד , באתר יש לעקוב אחרי מס' הוראות פשוטות שבסיומן תקבלו מספר סולולארי ישראלי .במהלך ההוראות תתבקשו להכניס קוד להפעלת המספר הישראלי , קוד זה רשום לכם במעטפה של הסים בחלק השמאלי למעלה .
פשר להעביר סמסים בחינם דרך האתר לכל החברים ולהודיע להם על המספר הישראלי .
חיוג מתאילנד לארץ :
לאחר שיש בידכם את המספר התאילנדי והישראלי , קיימות 2 אופציות התקשרות לארץ :
1. לחייג 009 אח"כ 972 אח"כ את המספר בארץ עם קידומת ללא ה 0 .ואז ללחוץ SEND .
עלות שיחה כזו מתאילנד לטלפון קווי הוא 4 באט לדקה ולטלפון נייד 6 באט לדקה .
אופציה שנייה לחיוג לארץ :
1. מחייגים 0600026000 SEND וממתינים לצליל מענה .
2. מחייגים את המספר 972 ואת המספר בארץ עם קידומת ללא 0 ולבסוף סולמית .
קיים עוד סוג של סים שבמקום לחייג 0600026000 יש לחייג 00600 , כל שאר הפעולות ללא שינוי .
במעטפה בה מצוי הסים תוכלו לראות איזה מספר מבין השניים יש להתקשר .
בשיטת חיוג זו העלות לחיוג לארץ לטלפון קווי הינו 1 באט לדקה ולנייד 5 באט לדקה .
אם רצונכם להתקשר בתוך תאילנד אז העלות לחיוג לטלפון עם סים דומה יהיה חצי באט לדקה ולכל טלפון אחר 1.5 באט לדקה .
מקווה שההסבר יעזור למי שמעוניין להשתמש ,
שיהיה בהצלחה . -
תיקון קטןבתאילנד לא צריך לבציע שום פעולה.רק להטעין את הסים ולחייג. -
תיקון קטןכל מי שנכנס ל"מרכז למטייל" בתאילנד(בקאוואסן וליד בית חב"ד) יכול לקבל את הסים. -
תיקון קטן
r\
רק תיקון קטן השיחות הפנימיות בתוך תיאלנד הם 0.5 בט לדקה
שבת שלום -
תיקון קטןולמי שאין את ה סים , ניתן לסגור אם חברות התקשורת בארץ לשיחה לתאילנד ב 0.45 אגורות לדקה לכל טלפון סלולארי בתאילנד .
-
תיקון קטןלמישהו יש מושג אם אפשר לקבל את הסים הזה גם בבית חב"ד בקוסמוי?
אנחנו לא נגיע לאזור הקוואסן בבנגקוק -
תיקון קטןאני חושב שאפשר לקנות את הסים המקומי בכול חנות שמוכרת פלאפונים בתאילנד ואז דרך האתרhttp://thailand.spikko.com
להפוך גם לסים 057 המומחים כאן יתנו לך תשובה בהמשך -
תיקון קטןhttp://thailand.spikko.com
זה האתר שאמור לבצע את ההוספה של המספר הישראלי -
תיקון קטןרגע, אז הסים הזה עולה כסף?
כי לפי מה שכתבו פה - הבנתי שאנשים קיבלו אותו ללא עלות בבית חב"ד או באיסתא -
תיקון קטןהסים המקומי עולה בתאילנד בכול חנות פלאפונים 5 עד 10 שקלים זה במידה ולא תמצאי בבית חבד בקוסמוי אופציה נוספת נתתי לך