ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתנות למארחים - רעיונות

פורום צפון אמריקה
    12
    23
    19426
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שרית123
      שרית123 נערך לאחרונה על ידי

אני יודעת שזה לא ממש הפורום אבל - יש פה הרבה שנסעו למשפחה מחו"ל.
      מה הבאתם מתנות? משהו שלא תופס הרבה מקום ומשקל , עם ניחוח ארץ ישראלי , ומכובד.
      הרעיונות שיש לי עד כה הן יודאיקה (מזוזה או כוס ליין ), חמסות\ברכת הבית, חולצות עם כתובות בעברית,דיסקים בעברית אולי דיוידי של סרטים בעברית . יש עוד רעיונות?
      יש מאכלים שאין שם ??
      זה צריך לשרוד שבועיים טיול.

על כל רעיון אודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • YAARA B
        YAARA B נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
        תכנסי לשרשור הזה:

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2880108/srch-%D7 %9E%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%AA#msg_2880108

יערה
        • שרית123

מתנות למארחים - רעיונות
          תבורכי!!!
          רעיונות מדהימים.
          מתאים לכולם ולכל הגילאים!
          תודה Smile
          • dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
            כאשר ביקרתי משפחות של בנות דודים (לכל אחת יש 4 ילדים) אמריקאניות; לא ישראליות לשעבר, הבאתי להן קלטות וידאו מהארץ באנגלית. למשל, של מצדה או של ירושלים וכו'. היום יש DVD-ים כאלו.
            נראה לי מתנה יפה לאנשים שלא היו בארץ, או שמגיעים לארץ לעיתים רחוקות.
            • תמי מסיאטל
              תמי מסיאטל נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
              אני תמיד שמחה לקבל ספרים בעברית אבל זה מחייב תאום מראש כדי שאלה יהיו ספרים שאני אוהבת וספרים שאין בספריה הציבורית שלנו שיש לה מבחר לא רע של ספרים בעברית. כנ"ל לגבי סרטים וסדרות בעברית. אני רואה עכשיו את "בטיפול" שהביאו לי ונהנית מאד, אבל יש סרטים שאפשר להשיג בספרית הוידאו בארה"ב וזה יותר נוח כי הם עובדים בשיטת השידור המקומית.
              לגבי מאכלים, דווקא מהמאכלים היבשים שקל להביא לא זוכרת משהו שקשה להשיג פה, אבל אם מישהו היה מתאמץ ומביא קרמבו, או בייגל (שהוקפא כשהוא טרי), זה היה מאד משמח אותי. גם פסק זמן אני תמיד שמחה לקבל מהארץ אבל בתנאי שהוא טרי מאד - פסק זמן לא טרי יש גם כאן....
              אלי אישית אביזרי יודאיקה לא מדברים.
              לוחות שנה עבריים נראים כמו רעיון נהדר אבל האמת היא שהם לא נוחים כי הם לא מתאימים ללוח האמריקאי - ראשון לא מסומן כיום חופש, ימי החופש האמריקאיים לא מסומנים. ודווקא בלוחות האמריקאים החגים היהודים העיקריים כן מסומנים אז יותר נוח להתשמש בהם.
              • yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
                עוד שרשור בנושא:
                http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2999773/srch-%D7 %9E%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%AA#msg_2999773
                • vovka
                  vovka נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
                  בכתבה הבאה יש רעיונות נוספים. האם שקלת לשלוח כבר מהארץ את חבילת השי,כך יתפנה מקום במזוודה ולא יהיה חשש למשקל עודף?
                  http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000403171

• mirony
                    mirony נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
                    אני הבאתי חמסה של מיכל נגרין עם ברכת הבית עליה באנגלית.
                    יש את זה בגדלים שונים- הגדול עולה כ- 300 ש"ח.
                    זה מקסים, שימושי ובאנגלית... זה גם לא תופס מקום במזוודה.
                    תבקשו שיארזו עם הפצפצים כדי שישמר.

רעיון נוסף- מוצרי קוסמטיקה של ים המלח (או אהבה או פרמייר)- מקסים.
                    בהצלחה, מירי
                    • agatha1
                      agatha1 נערך לאחרונה על ידי

מתנות למארחים - רעיונות
                      ומוצרי ים המלח-יש להם בשפע בעגלות של הישראלים בקניונים..מה
                      עוד לסחוב את זה מפה?? ובינינו:הם באמת לא משהו!!
                      • תמי מסיאטל

גם בקוסקו כבר מוכרים אותם... ושאלה הפוכה
                        מה הייתם שמחים לקבל מאורחים מארה"ב? (בהנחה שלא ממש מארחים אותם, רק נפגשים או מקסימום מגיעים אליכם לארוחה).
                        • עפרית
                          עפרית נערך לאחרונה על ידי

זה מאד תלוי איפה בארה"ב
                          לנו לדוגמא באיזור אטלנטה, בכל סופר יש:
                          שקדי מרק
                          אבקת מרק
                          במבה
                          בייגעלה
                          שוקולד השחר
                          חומוס וטחינה

אצל הפרסים למינהם:
                          מלוואח
                          תבלינים
                          חמוצים
                          ביסלי בכל הטעמים
                          לעיתים,כמו השבוע, יש מילקי (מי שלא ראה שמחת מילקי על פניו של הסנדוויץ שלי....)

יין טוב יש בכל חנות והאמת שהאוסטרלים מצויינים!

אבל קרמבו ושוקולדים אין!
                          אבא של חברה שלי הביא לנו משלוחה של קרמבו והיתה שמחה גדולה!
                          אני חושבת שהכי טוב זה פשוט לשאול:
                          מה בא לכם מישראל?
                          לוחות שנה - לכל אחד יש וגם חפצי יודאיקה זה עיניין של טעם (וגם את בכל חנות יש).
                          דיסקים ישראלים
                          ספרים חדשים
                          חבילה של מיקס שוקולדים (פסק זמן, מקופלת וכו)
                          במבה נוגט

תמיד לבוא עם פרחים טריים ובקבוק יין טוב מכאן זה מתקבל!

• שרית123

זה מאד תלוי איפה בארה"ב
                            האמת שגיליתי אתמול שחמי מגיע חודש הבא ונוסע 5 ימים לפנינו אז אולי נשלח איתו את הכבודה...
                            אולי הוא יסכים לקחת קרטון קרמבו - כי אני בטוח לא יכולה Smile
                            החלטנו שאנחנו הולכים לכיון המתנות הסימליות - יודאיקה בקטן , חמסות או ברכת הבית , איזה חולצה ודיסק. לא משהו רציני.
                            כמו שאמרתם כולכם - הכל כבר יש שם.
                            אחד המארחים יותר שומר מצוות - אז יודיאיקה מדבר עבורו
                            אחד - יותר צעיא , אז מוסיקה וחולצה ציונית תהיה יותר מתאימה
                            והסבא ובת זוגו ממילא חצי שנה בארץ - אז אולי פרחים או משהו .אני לא מתכוונת להביא לו שום דבר מיוחד (מה גם שהוא מגיע שבועיים לפניי).
                            מה דעתכם ?
                            • גלית הותיקה
                              גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

הקרמבו זה שוס
                              אבל מתאים רק לחורף.
                              רעיון מקסים עניין הקרמבו. הבת שלי יוצאת לחילופי תלמידים בגרמניה אוטוטו, נראה לי שאשלח איתה חבילה למארחים.
                              תמי, לגבי מה הייתי שמחה לקבל מארצות הברית:
                              אם מדובר במעט מאד ילדים (נניח מקסימום אחד או שניים) והם מאד קרובים כך שלמחיר אין השפעה גדולה, הרי שדובי מבילד א בר זה נפלא.
                              הבת שלי קיבלה כזו לבת המצווה שלה מדודה שלי מארצות הברית וזה היה ממש אטרקציה.
                              מסטיקים של ריגלי אצלנו תמיד מצליח (הירוקים).
                              בפעם האחרונה, כשחזרתי לארץ, לא תאמיני מה הבאתי: סינבון!!! אחותי משוגעת עליהם ולא הייתה מזמן בארצות הברית. נסעתי 40 דקות למקום שבו מוכרים את הטריים טריים, הקפאתי בפריזר בקופסא מיוחדת. במטוס זה נשאר קפוא בתא המטען ובמשך שבוע אחותי התענגה על הסינבון וחשבה שאחותה היא האחות הכי טובה בעולם.
                              ברוב המקרים הפיג'מות והכותנות יותר איכותיות אצלכם מאשר פה, כי כאן פיג'מה טובה באמת עולה המון כסף וגם המבחר יחסית מצומצם ושמור בדר"כ לבנות עד מידה 38. פעם אחרונה קניתי במייסיס והיה מוצלח מאד.
                              עבור ילדים:
                              אם יש להם PSP או פלייסטיישן, את יכולה לקנות בוולמרט משחקים. קניתי לבן שלי 6 משחקים ב - 30 דולר. בארץ כל משחק עולה המון כסף. זה התאים טכנולוגית למכשירים בארץ למרות שהפלייסטיישן נרכש בישראל. בכל מקרה, שווה בדיקה.

ובכלל, תמיד, ביום שלפני הנסיעה שלנו בחזרה הבייתה, כאשר צריך להפרד מהמארחים, אני דואגת לקנות זר פרחים יפה ובקבוק יין כדי להודות על האירוח.
                              • mabat
                                mabat נערך לאחרונה על ידי

רעיון נוסף למשהו מקורי שלקחתי איתי בנסיעתי האחרונה
                                סט של 5 ואזות מגנטיות, שהתקבלו בשמחה רבה אצל כמה קרובי משפחה שלי שהתארחתי אצלם לפני כחודשיים. הוזאות האלה הן פרי עיצוב ישראלי:
                                http://www.artlook.co.il/item.asp?ItemId=129 (אם רוצים לחסוך קצת בהוצאות, ומאחר שכל סט כולל 5 ואזות, אפשר פשוט לקנות פחות סטים, להפריד אותם וליצור סטים חדשים של 3 ואזות עטופות יפה).

רעיונות נוספים מתוך אותו אתר (שהפך אצלי למקור נפלא למתנות):
                                מחזיק מפיות שיוצר צורת מגן דוד: http://www.artlook.co.il/item.asp?giftid=12&ItemId=1371
                                להיט עבור הנוער: כפכפי גומי שעליהם מודפסת מפת ת"א (ראיתי אותם גם בכמה חנויות נעליים ברחבי הארץ): http://www.artlook.co.il/item.asp?giftid=12&ItemId=1711
                                מחזיק מפתחות מגנטי, ששומר על צרור המפתחות כך שלא יטייל בבית או ייעלם במעמקי המגירות: http://www.artlook.co.il/item.asp?giftid=12&ItemId=1190
                                ועוד רעיון מקסים לדור הצעיר - קשית משוגעת: http://www.artlook.co.il/item.asp?giftid=13&ItemId=1734

בכלל, לדעתי שווה לדפדף שם באתר הזה, כי יש בו המון רעיונות שיכולים להתאים כמתנה למארחים.
                                • agatha1

מתנות מארה"ב-

אני הייתי שמחה לקבל מארה"ב איזה שהוא פריט ממחלקת ה-Lingerie. פריטים אלה כמעט לא שוקלים ואת חלקם הגדול אין בארץ ואם יש -המחיר בשמיים.
                                  ככה מתנה אחת לפחות יכולה להיות מהתחום הזה.
                                  טריינינג יפה(קצת שוקל..) , או camisole חסר משקל של Jockey או Dkny או Maidenform .(במייסיס יש הכל..) או חלוק מגניב מסטין. אולי משהו מקליניק או אסתי לאודר.

כמו כן גדג'ט חדיש יכול להיות רעיון נחמד לכל המשפחה ,מגנטים חביבים למקרר-לא חסר שם. זה תמיד אוהבים לקבל.

איזה שהוא פריט למטבח מעוצב ושימושי מבית היוצר של Bed Bath and Beyond. סט של פלייסמט לדוגמה, פותחן בקבוקים מגניב וכל דבר אחר. רצוי שלא יהיה שביר ולא כבד.
                                  DVD ודיסקים לדעתי תמיד טוב להביא לשני הכיוונים:מהארץ ומארה"ב.
                                  ספרים שוקלים המון.

ואיך שכחתי את Victoria Secret ו-Gap Body ו-Gap Jeans ..טוב זה בביקור הבא. Cool

• תמי מסיאטל

תודה רבה על הרעיונות
                                    לבגדים צריך לדעת מידה מדוייקת או מוערכת לפחות... אביזרים למטבח מ BB&B זה רעיון טוב, אני אקפוץ לשם לביקור.
                                    • תמי מסיאטל

תודה על הרעיונות גלית
                                      מצחיק איך דברים נראים אחרת מכאן ומשם, Build a Bear תמיד נראה לי זריקת כסף מיותרת וימי הולדת שם שילדי הוזמנו אליהם היו תמיד הכי משעממים... וסינבון, לא סובלת את זה, המתיקות המוגזמת עושה לי בחילה, אני לעומת זאת הייתי מאד שמחה לקבל עוגת קינמון כמו שעושים בארץ Smile
                                      • agatha1

תודה רבה על הרעיונות
                                        מידות אפשר להעריך וגם לדעת אם מכירים את הנפשות הפועלות וקרובים אליהן במידת מה.
                                        לחלופין בהסכמת האורחת, הייתי עושה קניה online על חשבוני עם משלוח לכתובת הדודה באמריקה,ואז הפריטים היו מגיעים ישר למזודה בלי overweight-הכסף שלי,הטעם שלי-והטיסה על חשבון הדודה. עסקה לא רעה בכלל. במיוחד שאלה פריטים במשקל נוצה. Smile

• agatha1

תודה רבה על הרעיונות

איזה Sale -חגיגה לעיניים! Cool

http://www.victoriassecret.com/
                                          • agatha1

תודה רבה על הרעיונות

ולמי שיש כבר הכל - אז זה יכול להיות רעיון!

http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1& ;sku=16074020
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון