ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Wizz הצליחו לבלב אותי לגמרי

פורום אירופה
    16
    53
    23141
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי כבר מזמן טיסה לקראיובה, במחשבה לקחת איתי רק טרולי קטן (בתא אכסון).

קראתי עכשיו שאם לא רכשתי פריוריטי- הטרולי ילך אחר כבוד לבטן המטוס (זה גם אומר שצריך לעשות צ’ק אין רגיל, ולא לגשת ישר לבידוק), ואני גם בסדר עם זה- אבל לא הבנתי האם במקרה הזה אני יכולה לקחת עוד תיק למטוס (לדברים החשובים). אם כן, באיזה גודל (מתחת למושב?)

כל ההתיחסות שלהם הוא לאייטמים בודדים ולא לתיק שמכיל את הכל Smile

אני שוקלת לרכוש פריוריטי רק מתוך ייאוש, אבל היות והטיול המתוכנן לא בטוח שיקרה (ואני בסדר עם זה. בגלל זה הזמנתי טיסה זולה שבמקרה הכי גרוע לא אתבאס שתתבטל) אני לא רוצה לשלם אקסטרה כבר מעכשיו על משהו שיזרק לפח.

עד מתי אפשר לרכוש פריוריטי? המחירים משתנים קרוב לטיסה? יש הגבלה על מספר פריוריטי לטיסה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לִי
        לִי נערך לאחרונה על ידי

להכין בשליפה שקית מתוך הטרולי עם הדברים החשובים, לקחת אתכם.

יש הגבלה על כמות הפריוריטי לטיסה.

הייתי מזמינה ולא שוברת את הראש..

אם מתאריך הזמנת הטיסה טרם חלף שבוע ימים, ניתן לבטח בטריפגרנטי/הפניקס

ולקבל כ80% מהסכום ששילמת – אם הביטול יעשה לפני 12 שעות מההמראה.

• ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

לא יודע איך זה בדיוק עם וויז. אני מאמין שזה על אותו קונספט כמו בראיינאייר, פשוט הזמנתי דרכם טיסה לא מזמן. 

אם לא קנית פריוריטי כשתגיעי לשער של העליה למטוס יקחו ממך את הטרולי וישימו אותו בבטן המטוס. אין צורך לעשות צק אין בשדה. אלא אם כן אין לך אפשרות לבצע מראש באינטרנט את הבורדינג פאס. הפריוריטי מבטיח לך שהטרולי יהיה איתך (מעל הראש) בטיסה. 

במידה ווויז הם כמו בראיינאייר אז הם מאפשרים לקחת בנוסף לטרולי עוד תיק קטן יותר במידות של תיק נשים/תיק עם לפטופ (למידות האמיתיות פשוט לכתוב בגוגל wizz luggage size).

• shai.

אז זהו, שממש מודגש שמוסרים את הטרולי בצ’ק אין ולא בגייט.

• shai.

אז זהו, השקית בשליפה מהירה…
              האם היא יכולה להיות תיק נורמלי שמוכן מראש (הרי מלכתחילה אני יודעת שיחקו את הטרולי...).
              ואם כן, מה גודלו?

לגבי ביטוח- הטיסה עולה 300 שקל אז לא חשתי צורך לבטח, והיא הוזמנה לפני חודשיים בערך (כן, בגחמה של הרגע Razz )
              אם לא נוכן לטוס, כפרה על ה600 שקל. פשוט לא נצא באותו סופ”ש למסעדה וזה בערך יסגור את זה.. Smile

• ניתאי א
                ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

התיק הקטן זה שנכנס מתחת למושב בוויז הוא 

40x30x18

• אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

אולי בגלל שעת לילה אבל לא הבנתי מה הבעיה?

האתר בעברית.

הכל רשום בבירור רב.

אם טני הבנתיף,אין סיבה לא להבין.

את הטרול,מוסרים ע’ המטוס עצמו.הוא עולה על עגלה גדולה ומובל לבטן המטוס.

גם בארץ וגם בחו”ל.

עליתי עם תיק יד נשי רגיל ובו מסמכים  בקבוק שתיה…

אפשר לקחת בדיוטי שקית ולעלות איתה.מקסימום לקנות בקבוק מיים.

בחזור היה אותו סיפור בדיוק.

טסנו ליאש..לפני זה לטימישוארה..

• lbd
                    lbd נערך לאחרונה על ידי

1. אתה נכנס ללחץ סתם. אני טסתי ביום החמישי האחרון. היו אולי 20 איש עם פריוריטי ואחריהם כולם (כולל עבדכם) עלו עם הטרולי.

1. 2. אם רוצה ללכת על בטוח, אפשר לקנות פריוריטי עד 3 שעות לפני הטיסה.
                    • shai.

אני מעדיפה מן הסתם לא לקנות פריוריטי, אלא מראש להבין אם אני יכולה להביא תיק נוסף (שהוא לא שקית דיוטי פרי) לכל הדברים של הטיסה

• ח.ג
                        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

עד כמה שידוע לי רק כשיש פריריטי אפשר להביא תיק קטן נוסף.

אם התיק הקטן שלך מתאים למידות של תיק שנכנס מתחת למושב ואת יכולה להכניס אותו למזוודה שלך, כל הסיכויים שתוכלי להוציא אותו אם יבקשו ממך לשלוח את הטרולי.

• may east
                          may east נערך לאחרונה על ידי

אנשים, מה אתם מנסים לחסוך ? 5 יורו ? או כמה גרושים שזה עולה.. נו באמת.

• pninit1234
                            pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

התיק הנוסף ארוז בתוך הטרולי. הוא לא תוספת (אם לא רכשתם פריוריטי).

אם ידרשו ממך למסור את הטרולי, רק אז תוציאו את התיק הקטן עם הדברים החשובים ואותו תיקחו למטוס. בטיסות שאני טסתי לא היתה בעיה לעלות עם הטרולי למטוס למרות שהמדיניות הזאת כבר היתה בתוקף. זה ענין של מזל ועומס.

• lbd
                              lbd נערך לאחרונה על ידי

עדכון: לפני יומיים וויזאייר שינו את מדיניות הכבודה

עדכון: לפני יומיים וויזאייר עוד פעם שינו את מדיניות הכבודה. ממליץ להכנס לאתר של החברה ולהתעדכן.

• ?
                                משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

גם Ryanair שינו את מדיניות הכבודה- הזמנות מ-1.9.

לטיסות מתחילת אוקטובר.

*סליחה שנדחפתי🤖.

• ח.ג
                                  ח.ג נערך לאחרונה על ידי

נכנסתי עכשיו לאתר החברה. באמת שמה שקראתי נשמע ברגע הראשון מבלבל.

הנה מה שכתוב שם:

”נוסעים רשאים לקחת תיק אחד בחינם ככבודת יד (בגודל מקסימלי של 55 x ‏40 x ‏23 ס"מ).

אם רכשת את שירות העלייה המועדפת של Wizz, תוכל לקחת איתך את כבודת היד לתא הנוסעים (55 x ‏40 x ‏23 ס"מ) ותיק נוסף קטן (40 x‏ 30 x‏ 18 ס"מ).

אם לא רכשת את שירות העלייה המועדפת של Wizz וגודלה של כבודת היד שלך חורג מהממדים 40 x‏ 30 x‏ 18 ס"מ, עליך להפקיד את התיק בדלפק הצ'ק-אין ללא תשלום ולאסוף את הכבודה במסוע המזוודות עם ההגעה לשדה התעופה. אם כבודת היד שלך קטנה מ-40 x‏ 30 x‏ 18 ס"מ, תוכל לקחת איתך את כבודת היד לתא הנוסעים ולאחסן אותה מתחת למושב.”

אז אם לא רכשת פריוריטי מותר לקחת לתא הנוסעים תיק  קטן (40 x‏ 30 x‏ 18 ס"מ) .  כבודת היד במידות 23*40*55 היא בעצם לא כבודת יד אלא כבודה חינמית למסירה בצ’ק אין. בנוסף אפשר לקחת שקית דיוטי פרי.  הם לא מגבילים את מידותיה. יבדקו את תכולתה? מותר גם לקחת בנפרד מעיל או שמיכה וחומר קריאה במטוס, גם טלפון (למה מציינים זאת?). 

והשאלה שלי היא האם הם באמת יקפידו על אי העלאת טרולים ללא פריוריטי.?

עד כה בכל הטיסות שטסתי בהן היו עיכובים במעבר לעליה למטוס בגלל ויכוחים עם בעלי טרולים קצת יותר גדולים מהמידות הנתונות. פעם אחת היתה בעיה בעודף מטען בתא הנוסעים. 

• shai.

“אז אם לא רכשת פריוריטי מותר לקחת לתא הנוסעים תיק  קטן (40 x‏ 30 x‏ 18 ס"מ)”
                                    איך הסקת את זה? זה לא כתוב במפורש.
                                    המדיניות יכולה להתפרש כ”הטרולי ישלח לבטן בחינם, תסתדר לבד עם ספר ביד וטלפון בכיס”, פה התחיל הבלהול שלי מלכתחילה Smile

• dado0404
                                      dado0404 נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה שאלות מסוג זה בפורום.

כדאי לזכור, שלרוב “הקפדה” - זאת פונקציה אנושית. אותה פקידה היום קמה ברגל ימין ומקפידה פחות. ומחר עיצבנו אותה והיא תתחיל להקפיד בצורה מוגזמת.

לכן אפשר לדעת מה “הנוהל” ואי אפשר לדעת האם ייצמדו אליו או לא.

למה כל כך חשבו לעלות טרולי ולא לשלוח לבטן המטוס בציק אין, לדוגמה? הרי  מטען שנמסר בצ’ק אין אפשר לשלוח דברים שלא מעלים אותם על המטוס.

רק צריך לעשות שיקול מה חשוב יותר – להתפטר ולהסתובב בדיוטי חופשי מהטרול, או לחסוך זמן בקבלת הטרולי בסיום הטיסה.

• עמיחי13
                                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

LBD – מותר להם לשנות מדיניות גם למי שכבר קנה כרטיסים??? אין כאן “הפרת חוזה”?

• ?
                                          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

shai- כת​​​​​וב בבירור באתר (בעברית ובאנגלית):

If you do not purchase WIZZ Priority and your hand luggage exceeds 40 x 30 x 18 cm, you must check it in at the check-in desk free of charge and you can collect it at the baggage 

.belt at  the arrival airport

If your hand luggage is smaller than 40 x 30 x 18 cm, you can take it into the cabin but it 

must be placed under the seat

בקיצור:

אם לא שילמת על  "פריוריטי", את יכולה לבוא לשדה"ת עם טרולי (בגודל הרשום) + תיק יד (בגודל הרשום), להפקיד את הטרולי בצ׳ק-אין (חינם) ולהמשיך במסעך עם התיק, עד המושב במטוס ולשים בו: 

דרכון, ארנק, ספר, טלפון, מים, ממתקים... (מידות-התיק, די גדולות, אפשר לסחוב בו "חצי-בית").

• shai.

גם באנגלית זה “אם ואם”.
                                            אם התיק שלי גדול ישלחו אותו לבטן, אם הוא קטן אני יכולה לקחת איתי. אבל מה אם יש לי גם וגם? מובן לנו בוודאות שאת הגדול נשלח ואת הקטן ניקח איתנו?

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון