ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרנו משבועיים - תאילנד עם ילדים -הפרטים למי שרוצה

פורום תאילנד
    13
    40
    11948
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nati544
      nati544 נערך לאחרונה על ידי

הערה לכל מי שרוצה "להוזיל עלויות"
      אבי שלום,
      אני חושב שחלק מהכייף זה לדלות נתונים ולתכנן את הטיול טוב טוב מראש. ואם אפשר לחסוך בהוצאות ולהזמין באופן עצמאי מה טוב.
      אני בכל זאת גם משווה מחירים מול הסוכנויות.
      אם הסוכנות זולה יותר אזמין דרכה. אם יקרה יותר אזמין דרך האתרים האמינים. ואני כן חושב שבמקרים רבים אפשר לחסוך כסף בהזמנה עצמאית .
      זה לא מלווה בכאב ראש עצום, המון בלבול וחרטה על עצם היציאה לטיול.
      בשביל זה בדיוק קיים הפורום הזה! אנו פה לעזור לאנשים למצוא את הדרך הטובה ביותר לצאת למקומות הטובים ולשלם כמה שפחות. אנחנו חוסכים להם את כאב הראש שאתה מדבר ולא מבקשים עמלה על העיצות שלנו Smile .
      נכון , במקרים רבים זה פוגע בהכנסות הסוכנים למיניהם אך במקרים בהם אנו נתקלים בסוכנים אמינים שלא מחפשים רק להרוויח וכמה שיותר אנו גם ממליצים לגולשים לרכוש שירותים מסויימים דרכם.

לדעתי זו הדרך הנבונה לתכנן טיול ולהוציא אותו אל הפועל !

נתי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • k_r
        k_r נערך לאחרונה על ידי

לדעתי ערבבת בין כמה דברים שלא שייכים אחד לשני.
        אני שייך לאלה שיושבים מול המחשב ו"מבזבזים" זמן באתרים והפורומים השונים. אבל אני לא עושה זאת מתוך מטרה לחסוך בעליות.
        המטרה שלי היא לצבור ידע ובעיקר להנות.
        מה לעשות, אני אוהב את תאילנד וקשור אליה גם מעבר לביקור השנתי שלי.
        לכן העיסוק שלי בנושא הוא הנאה צרופה.

לדעתי לא היה בכוונתך להתיחס אלי או ולאנשים רבים בפורום שהם כמוני.
        רצית לצאת נגד התגובה של מי שטען שלו זה עלה הרבה פחות ומי ששילם כל כך הרבה אז כנראה שהתכנון שלו לקוי. כאן אני מסכים אתך שזו היתה תגובה מיותרת, פוגעת ולא במקום.

אני מאוד מעריך את כותבת השירשור על הטיול שעשתה כולל התכנון וההוצאה לפועל. בהחלט יפה ומכובד עבור טיול ראשון לתאילנד ועוד עם משפחה.

אגב משעשעת אותי הזכרת שמות כמו בורגר קינג, שקשוקה וממא שניצל אבל כנראה שעם ילדים אי אפשר אחרת.
        • pumikit
          pumikit נערך לאחרונה על ידי

היי k_r
          למה משעשע?
          בלי קשר לילדים - זה ממש טעים. למשל המאמא שניצל
          כל לילה אחרי שהילדים נרדמו, נציג אחד או שניים היו עולים את העלייה התלולה כדי להביא קרים צ'יז או שניצל. זה ממש טעים.
          • k_r
            k_r נערך לאחרונה על ידי

משעשע
            אני גם אוהב לאכול את האוכל הזה.
            אבל בתאילנד אני בעיקר אוכל אוכל מקומי.
            לדעתי האוכל הישראלי מעולה אבל האוכל התאילנדי עולה עליו.
            כמובן שזה עניין של טעם ויכולת להסתגל לאוכל לא מוכר.
            .. שניצל ושקשוקה זה לא משעשע כשלעצמו.. זה רק האיזכור שלו בקשר לתאילנד.
            • pumikit

משעשע
              הבנתי אותך
              טוב גם במאמא שניצל יש פתאי מעולה, אורז מטוגן (שזו הייתה המנה הקבועה של הבנות שלי כל יום - לא מבינה איך לא נהייתה להן עצירות חחח)

אבל אתה יודע, כל מי ששמע שטסנו - כולם אמרו 2 דברים:
              1. איזה אומץ יש לכם - שאני ממש לא מבינה מה צריך אומץ לזה
              2. מה הילדות יאכלו - וזה בהמשך למה שכתבתי - יש שם הכל מהכל. החל מאוכל מקומי שאפשר לאכול וכלה באוכל ישראלי.

ואגב עניין האומץ - עוד דבר שאני רוצה להוסיף, גם למען כאלה שחושבים לסוע אבל אולי מפחדים - היינו שם עם עוד 2 זוגות.
              בקוסמוי - אחד הילדים של אחד הזוגות פיתח שיעול קשה ביותר. ולקחו אותו לבית חולים שם. בית חולים מקצועי, יחס אדיב, קיבלו אותם מיד, לא חיכו שנייה. עשו לו בדיקה מקיפה וטיפלו בו כמו שצריך.
              בקופנגן - בנוסף לשיעול התפתח לו גם חום. בהדרין יש קליניקה שפתוחה 24 שעות. הם הלכו לשם, והזעיקו את הרופא שהיה באמצע ג'וגינג על החוף והם אמרו שהוא היה פשוט מקסים ובדק אותו בצורה מקצועית וגם שוחח בטלפון עם הרופא שלהם מישראל, ונכנס לאינטרנט להסביר להם על התרופה שהוא רוצה שהם יתנו לו

בקיצור - אין חשש. גם שיש מצבי חולי - יש עם מה להתמודד
              • אבי לוי
                אבי לוי נערך לאחרונה על ידי

ברוכים הבאים , תודה על שיתוף חוויתייך מתאילנד
                הכוונה שלי הייתה שדרך החסכון ניתן לשדרג בתי מלון יותר טובים דרך האינטרנט .ועד היום 10 שנים פעמיים בשנה אני מזמין מלונות דרך האינטרנט ומעניין שאף פעם סוכן לא היה יותר זול מהאינטרנט לי זה מאוד חשוב כי בשנה 5 חודשיים בתי מלונות בסכום הכללי זה הרבה כסף .[ולמה לא לענות מרמה יותר טובה בהפרש ] Shocked

ודרך אגב אני נהנה לחרוש ולבדוק בתי מלון בכל רחביי תאילנד וקרא המון דגובות של אורחים שלנו בתאילנד .וזה לא כאבי ראש אלה ידע עשיר למה שאני צרייך לעתיד .

הכי חשוב שכייף לשמוע שנהנתם בטיול שלכם .

פוקט פוקט
                פוקט(גודל:16.65KB)פוקט(גודל:13.94KB)

פוקטפוקט
                • pumikit

ברוכים הבאים , תודה על שיתוף חוויתייך מתאילנד
                  היי אבי
                  אני תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים
                  אז אולי באמת תוכל ללמד אותי - קודם כל - מאיזה אתרים אתה נוהג להזמין?
                  ודבר שני - איך ניתן בהזמנה דרך אינטרנט לבקש בקשות מיוחדות - כמו למשל, שהחדרים יהיו בקומת הקרקע, שהחדרים יהיו סמוכים אחד לשני, שבחדרים תהיה מיטה זוגית ולא טווינ-בד

תודה
                  • samiso
                    samiso נערך לאחרונה על ידי

לא אבי....
                    אבל מצרף לך 3 אתרים טובים במיוחד,
                    כ"כ גם בהזמנות באינטרנט ניתן לבקש בקשות מיוחדות... Razz

לשים לב שבאתר "אגודה" המחיר הוא לפני מיסים!
                    • Asia rooms
                    • sawadee
                    • Agoda
                    • ad90
                      ad90 נערך לאחרונה על ידי

להוזיל עלויות
                      קראתי בעיון את הדיון המלומד והגעתי למסקנה שהכי טוב לקנות כרטיסים לתיאלנד דרך ישראתור ולהזמין מלונות דרך ישראתור ולאכול דרל ישראתור ולקנות דרך ישראתור ואת החדרים הטובים דרך ישראתור ואת הקומה למעלה דרך ישראתור
                      הבנתי ? מה הטלפון של ישראתור ?
                      • k_r
                        k_r נערך לאחרונה על ידי

הגעת למסקנה לא נכונה
                        זה פרטים וחוויות מטיול ולא דיון.
                        אני מבין שהפרטים וההמלצות לא מוצאים חן בעיניך.
                        נכון שמרבית משתתפי הפורום כולל אותי נוהגים להזמין מלונות דרך האינטרנט ולדעתי גם במחירים זולים יותר.
                        לדעתך יש את אלו שמתכננים ומבצעים בכוחות עצמם וכל השאר הם פראירים או טיפשים.
                        אז לידיעתך יש הרבה דרכים לתכנן טיול מוצלח.
                        בפורום מופיעים הרבה מאוד המלצות על סוכני נסיעות כמו מרטין או סגול, אז מה רע בהמלצה על סוכנת נסיעות שעובדת בחברת ישראתור ?

אני יכול להבין אנשים שמבקרים בתאילנד בפעם הראשונה ובוחרים להעזר בסוכן נסיעות. לחלקם יש חששות, לחלקם אין את הזמן וחלקם פשוט מעדיפים לשלם לבעל מקצוע על מנת למנוע את כאב הראש והזמן הרב הכרוך בהכנת הטיול.
                        סוכן נסיעות טוב מלווה אותך לכל אורך הטיול ומעניק לך הרבה שקט נפשי. אנחנו כאן בפורום מלווים אותך רק עד העליה למטוס.

במרבית המיקרים מי שביקר בתאילנד פעם אחת נוכח לדעת שתאילנד הרבה יותר קלה ממה שחשב לפני שטס ושאין ממה לחשוש, לכן את הביקור הבא שלו יתכנן בצורה שונה.
                        • bsyna
                          bsyna נערך לאחרונה על ידי

הגעת למסקנה לא נכונה
                          נהינתי לקרוא את רשמייך מהטיול

לדעתך, ובעלת נסיון, ובדיעבד למי שמגיע לבנגקוק לאחר טיול בצפון ובקוסומוי כמה ימים כדאי להיות בבנגקוק כולל ילדים בגיל 10 (ללא דרים וורלד)?
                          • pumikit

הגעת למסקנה לא נכונה
                            לדעתי, 3 ימים מלאים לפחות
                            ועדיף בסופ"ש, שבת או ראשון כדי להספיק את השוק צ'אטוצ'אק
                            • yan.az.ulai
                              yan.az.ulai נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                              ראשית - למרות שאולי משתקף מהאמור בתגובתי אחרת - גם אני, בתכנון חופשותיי, נוהג לשבת בפורומים השונים ולהעזר בחוויותיהם של החוזרים המשתפים חוויותיהם או יודעי דבר אחרים..צודק erez199 שטוען כי אנשים מעבירים זמן מול האתרים על מנת ל"הרגיש את החופשה" עוד טרם יציאתם אליה..צודק גם itan544 באומרו שפורום זה נועד לספק "שירות ללא עלות" ליוצאים לחו"ל - אכן מטרה נעלה וחשובה כאחד.. ירבו אנשים הנמצאים כאן להגשימה! גם אני אתכם היום כיוון שאני עושה "תואר ראשון" בעמוד "שנחאי" השכן - מוקד חופשתי הבאה, וכיוון שגם עליי תאילנד חביבה במיוחד, "קפצתי" לבקר בפורום הזה, לראות מה העניינים..צודק גם K_R ש"עלה עליי" והבין כי כל רצוני היה להגיב על האמור לגבי הזלת העלויות -שהיא מחשבה טובה לכשעצמה, אך כמו דאגה של אמא היסטרית לילד מתבגר - אפילו שהכוונה טובה - לפעמים זה קצת יותר מדי, וצריך לדעת מתי לעשות קאט..
                              ומי יצא הכי צודק? אבי לוי, באומרו "הכי חשוב - שכיף לשמוע שנהניתם מהטיול שלכם"...
                              מהשתלשלות העניינים והשתרשרות ההודעות, את מסקנותי העתידיות אשמור לעצמי, ואחזור להיות חבר "שקט" בפורומים..
                              • דר. דודו
                                דר. דודו נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                                תרגיש חופשי לפרסם את מחשבותיך והגיגך, ידידי. הדעות כאן שונות ומגוונות וטוב שכך !!

כבר דשנו רבות בסגנון הייחודי הישראלי של הטיולים בתאילנד - ועם הטוב והרע בזה - זה אנחנו וזו דמותנו.

תאילנד בכלל ובנגקוק בפרט הן גדולות ומגוונות מאד. אין לי ספק שהכרות יותר ממושכת ויותר קרובה מביאה לשינוי גדול בראיית הדברים אך לעיתים גם מעניין לדעת איך אנשים רואים וחווים את הדברים מראייה ראשונית. כמובן שכל אחד רואה את הדברים מנקודת מבט של האזור המצומצם בו שהה וטבעי מאד שבנגקוק תראה "מפוייחת" למי שמתגורר בפראטונם (זה נכון, באמת מפוייח באזור הקטן הזה).

אני חושב שאין כל רע בהשוואת מחירים (זה שהנושא קצת מוגזם אצל בני עמנו - כבר דשנו רבות בעבר) .... וגם חיפוש אינפורמציה לגבי מקומות חדשים הוא לגיטימי בהחלט. כפי שציינתי - יש התרגשות לא מעטה בהכרות הראשונית עם תאילנד והיא משתקפת בתיאורים השונים - אבל זה טבעי ומובן וגם תורם משהו לאותם אלה שמתכננים את נסיעתם הראשונה. העיסוק בתכנון הטיול הוא חלק מחוויית הטיול עצמו.

בסופו של דבר - ה"מציאות" אותה רואה תייר, גם בביקורו הראשון - גם אם היא לא המציאות האמיתית - זו המציאות אותה הוא רואה וחווה. כל עוד הוא נהנה ממנה - הכל בסדר גמור.

• הרוזן מקוסמוי
                                  הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                                  דודו , יתכן והדבר הטבעי שנראה בעינך הוא אינו הדבר הטבעי הנראה בעיני אחרים .
                                  להתגורר בפראטונם זה טבעי מבחינתי ואף פעם לא הרגשתי אותה "מפויחת"
                                  אני מאמין שעוד הרבה אנשים אינם חושבים שלהתגורר בפראטונם זה לראות את "בנגקוק המפויחת" ולכן אין כאן מקום לעשות הכללות .
                                  • אבי לוי
                                    אבי לוי נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                                    לכל אזור יש היחוד שלו[בנגקוק]כמו של לכל אי[בדרום תאילנד ] יש את היופי שלו .

מה שעושה מקום מפוייח זה תנועת המכוניות היא קיימת גם בסוקמוויט וגם בסילום וגם בסיים .

אין ספק ששוק פארטונם מוריד קצת מהיופי של האזור בגלל זה היחוד של המקום הוא חוויית קניות לאוהבי שווקים .

מבחינתי בנגקוק מהממת ככה שכייף ללון כל פעם באזור אחר ולהנות ממה שנותן האזור .

אזור פארטונם אזור פארטונם
                                    אזור פארטונם(גודל:36.38KB)אזור פארטונם(גודל:23.53KB)

אזור פארטונםאזור פארטונם
                                    • דר. דודו

בהמשך לאמור לעיל...
                                      כבר ציינתי שלכל אדם יש דיעה משלו שזה בסדר גמור. אני גם חושב שהדיעות על תאילנד ובנגקוק משתנות כאשר מכירים יותר ויותר. דווקא לגבי פראטונם זה לא כל כך עניין של דיעה אישית זו או אחרת - מבדיקות ניטורי אויר יומיומיות שעיריית בנגקוק עורכת מסתבר שבאזור פראטונם איכות האוויר היא אחת הירודות ביותר.

אבל כפי שצויין - לכל מקום יש את הקסם והכיף שלו וניתן להנות בבנגקוק בכל אזור בו מתגוררים (למרות שבאופן אישי, הייתי מוותר על "קסמים" מסויימים.... Cool )
                                      • k_r
                                        k_r נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                                        כנראה שהקסם של פראטונם קיים בעיקר אצל נשים.
                                        אנחנו כאן בגלל האישה או החברה ובדרך כלל סובלים בשקט או מבלים בפוד סנטר של פלאטינום שעות נוספות או משוטטים בפאנטיפ.
                                        גם לנו מגיע מילים טובות על הסבלנות שאנחנו מגלים.
                                        לך תדע מה הן מוצאות בכל חנויות הסמרטוטים האלו.....
                                        • דר. דודו

בהמשך לאמור לעיל...
                                          אגלה לך סוד, ראובן .... הן מוצאות בדיוק מה שאמרת .... סמרטוטים ... (אבל מתאילנד ... Very Happy )
                                          • erez199
                                            erez199 נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לאמור לעיל...
                                            yan.az.ulai,היקר
                                            הגעת למסקנה לא נכונה!
                                            חוץ מזה,מודה ועוזב ירוחם Laughing
                                            נשמח לשמוע את דעותיך פה.רק מה..תשנה את הכינוי.הוא מסובך מידי Smile
                                            חג שמח
                                            ארז
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 2 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון