פעם ראשונה עם ריינאיר
-
סליחה על אינספור שאלות, אז שילמתי על מזוודה אותה אני שולחת בצ'ק איין ויכולה לקחת למטוס טרולי קטן או תיק גב קטן+ תיק יד?
-
לא!
אם זה לא פריוריטי, זה רק תיק יד אחד (או תרמיל קטן או תיק יד של נשים)
תקחי גם מזוודה וגם טרולי, תשלמי על הטרולי משקל עודף! 11 פאונד לקילו!
-
Eytanin
אתה טועה.
אני עכשיו טסתי איתם.
אין קשר בין מזוודות הצק אין שהן עד 20 קילו שהן תמיד בתוספת מחיר, לטרולי שהוא עד 10 קילו שהוא כלול במחיר.
ההבדל בין פריוריטי ללא פריוריטי הוא האם הטרולי עולה למטוס או לבטן המטוס.
מי ששאלה את השאלה טסה שבוע הבא כל השינויים שצפויים לא תקפים אליה.
-
הכל כל כך לא ברור, נראה שמחר אתקשר טלפונית לבדוק....

-
יפה,לא מניסיון אישי.חברה חזרה לפני כמה ימים.הבן טס איתם לפני זה והשראלות שלי היו עכשיו לקראת נסיעה של אחיין.בזכות זה שאימא שלו מטיילת באלפים הצרפתיים,הדודה( אני) חוייבתי לעשות צק אין ולדאוג לילד לביטוח.
לא הבנתי מה יהיה מ 1.11.
נכון לעכשיו:
ללא פריורטי-תיק יד קטן עולה איתך לטיסה ואת אמורה לשים אותו מתחת לכיסא.אסור להחזיק היום תיק יד על הברכיים-בכל החברות! את לחא יכולה לשים אותו בתא עליון,אולי אם הם יהיו ריקים..
מזוודה/טרול במידה הרשומה עד משקל המצויין(לא שוקלים בדרל כךך,כן יכולים למדוד בכלוב מדידה) יעבור לבטן המטוס-ללא תשלום. זה אומר תצטרכי להמתין לו על גלגל יציאת מזוודות.
אם רכשת פריורטי- הטרול שלך ותיק יד שלך עולים איתך לטיסה. עדיין חייב להיות במידות המתאימות ומשקל מתאים.
זה מה שהיה עד לפני כמה ימים.
מזוודה גדולה /קטנה של 20 קג, תמיד בתשלום! כנראה נבחר מחיר של כולל מזוודה כולל פריורטי וכולל מושב.המחיר גבוהה יותר.
יש מחירי סטנדט, פלוס, פלקסי תלחצי על הכתום ויפתח חלון עם הבדלי המחיר.תלוי מאוד מה רכשת
-
תודה אמה, אני רכשתי רק מזוודה של 20 קג לבטן המטוס.
אני פשוט אקח לטיסה תיק גב בינוני, כזה שנכנס מתחת לכסא עבור ציוד צילום וכד'
-
חופשה מהנה!
-
תודה לכולכם,
זה מה שכתוב בבורדינג לגבי המזוודות:

-
חזרנו מגדנסק (המקסימה), איש לא מדד את המזוודות עליה למטוס, לא בארץ ולא בפולין.
מכיוון שלא עשינו פריוריטי, לקחו בעת שליחת המזוודות גם הטרול הקטן לבטן המטוס, ללא תוספת תשלום.
מטוס לא נח במיוחד אבל סביר...
-
שלום גם אנחנו טסים פעם ראשונה. אפשר לעשות לנו סדר?
קנינו כרטיס 1 x Priority & 2 Cabin Bags
מה זה אומר?
מה ניתן להעלות למטוס?
טרולי + תרמיל גב?
האם ניתן להוסיף תיק למחשב לפ טופ?
תודה לכל המשיבים. אנו טסים בסוף דצמבר
חגי
-
תוכלו לקחת תיק קטן שנכנס מתחת למושב (או לפטופ) + טרולי במידות המדוייקות!!!
הטרולי נמדד בעזרת “כלוב מדידה” (וחברה שהצליחה איכשהו לדחוס את הטרולי שלה לכלוב בהלוך, גילתה כי בבודפשט מבנה הכלוב מעט שונה, הטרולי לא התאים והיא שילמה עבורו כמזוודה – לא נעים…..)