ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תיאום ציפיות לונדון

פורום טיולי משפחות
    15
    24
    31648
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mcmcmc
      mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

שלום, 

לקראת פתיחת המכירות של איזיג’ט לקיץ, אנו חושבים לטוס כולנו ללונדון ורוצים לדעת מה המחיר הריאלי לכרטיס במחיר טוב לאוגוסט כדי שנדע אם לבנות על הכרטיס הזול של איזי או לא. 

1. האם ניתן להשיג כרטיסים ללונדון בקיץ במחיר של פחות ממאה דולר? מאתיים דולר? 
      2. 2) האם וויז יותר זולה בכל מקרה מאיזיג’ט (אין כרגע לוח טיסות לקיץ של וויז)? 

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מעולם לא ראיתי כרטיסי טיסה לאוגוסט ב-100 דולר הלוך ושוב. בטח שלא ללונדון שידועה במיסי הנמל הגבוהים (למבוגרים).

לפני שנתיים טסנו ללונדון. כרטיסים הוזמנו בחצי שעה הראשונה של פתיחת המכירה (כלומר לפני 3 שנים) ושילמנו 220 אירו לאדם בממוצע (כאמור הכרטיס של הילדים זול יותר) והייתי מאד מרוצה

אבל אולי אני לא יודע לחפש במקומות הנכונים

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

אתם אופטימיים מאוד...
          • ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

באוגוסט 2017 טסתי עם שני ילדיי ללונדון עם איזיג’ט בעלות ממוצעת של כ-245$ לכרטיס, לאחר שרכשתי את הכרטיסים ביום הראשון לפתיחה (אך לא במחיר הכי זול, הם היו בשעות נוחות יותר מכרטיסים זולים יותר באותו מועד).

אני מדגישה את העובדה שזה היה מחיר ממוצע של מבוגר ושני ילדים, כי בטיסות ללונדון, בניגוד ליעדים אחרים, המחיר בחזור נמוך יותר לילדים בשל הורדת מיסי הנמל – זה נכון לא רק לאיזיג’ט. כך שכרטיס למבוגר עלה יותר (לא זוכרת כמה).

המחיר הזה כמובן לא מבטיח שום דבר לגבי אוגוסט 2019… אבל עשוי לתת אינדיקציה.

ככלל, לונדון היא יעד לא זול, ואוגוסט הוא החודש היקר בשנה.

אין לי מושג לגבי המחירים בוויזאייר.

• אוליב י
              אוליב י נערך לאחרונה על ידי

בקיץ זה [יולי 2018] אנו קנינו כרטיסים בפתיחת המכירה של איזיג’ט. הלוך היה למנצ’סטר אז אין מה להשוות כי זה פחות מבוקש, אבל חזור מלונדון לארץ עלה לנו כ124 דולר לאדם [זה בערך כי היה גם תינוק ולא הורדתי את עלותו מהחישוב הכללי] כולל הושבה ושתי מזוודות לכולנו, כיוון אחד. ומנסיוני זה מחיר זול למדי ושמחתי שהצלחנו להשיג אותו. 

כך ששני כיוונים בפחות ממאה דולר זה בדיוני לדעתי [אלא אם כן מוצאים איזה קונקשן דרך מדינה שלישית] מאתיים דולר הלוך-חזור יהיה מחיר טוב [לא כולל מזוודות].

• דפנה 11
                דפנה 11 נערך לאחרונה על ידי

הי אני מבינה שהטיסות של איזיג’ט הן ללוטון .

כמה עולה מונית למרכז לונדון בשעות הערב/לילה? מישהו יודע?

זה יותר מלשדות  התעופה האחרים ?

האם זה משהו שצריך לקחת בחשבון בסיכום עלויות השוואתי?

• eden24h
                  eden24h נערך לאחרונה על ידי

לא מכירה מחירים של וויז, רק של איזי ג'ט. 

השנה טסנו למנצ'סטר וחזרנו מלונדון באוגוסט, קנינו את הכרטיסים בשעה הראשונה לפתיחת המכירות. 

זוג + 2 ילדים, כולל 2 מזוודות, עלה 280 יורו (יש לקחת בחשבון שכרטיסי החזרה לילדים מאנגליה מוזלים, וגם שהלוך למנצ'סטר זול יותר מללונדון). 

אז נראה לי שהציפייה למצא כרטיסים בפחות מ 200 דולר לא כל כך ריאלית.. 

• keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

ובכלל, צריך לזכור שגם אם מוצאים טיסה במחיר מציאה ולמרות שהפאונד מדשדש, לונדון עדיין לא זולה ובטח ובטח באוגוסט. הטיסה זה עוד כלום לעומת הלינה, ואם הטיסה מגיעה באישון ליל אז זה גם כרוך בעלות נלווית של לילה נוסף במלון שבקושי תהיו בו פלוס אולי מונית (וזה לא זול) אם לא תפסתם תחבורה ציבורית. 

• rani-b
                      rani-b נערך לאחרונה על ידי

המחיר של המונית בסביבות ה- 55 פאונד (לרכב בגודל רגיל). אפשר לקחת מונית משותפת בעלות של 20 פאונד לנוסע. יש גם אוטובוס בזול. העניין הוא שמהיתרו אפשר להגיע בקלות ללונדון בטיוב ומלוטון אי אפשר. אם הטיוב לא רלוונטיים בגלל מזוודות וכו’ אז אין הרבה הבדל בעלות המונית. עדיין נשאר העניין שהטיסות ללוטון בד”כ נוחתות בלילה.  

• mcmcmc

קודם כל תודה לכולם, החכמתם אותי. 

כמה הערות: 

1. אין לנו אפשרות לנסוע אלא בפסח או בקיץ. אנחנו לא רוצים מסיבותינו אנו להוציא ילדים מבי”ס ולכן רלוונטי רק לפני פסח או אוגוסט (או יולי, שזה לא ממש משנה). בפסח עדיין קר בלונדון. 
                        1. אמנם לא חייבים לונדון מהטעם הנ”ל אבל הסיבות הנ”ל יהיו גם שנה הבאה. לכן מנסים למצוא מחיר מעולה כדי שיהיה נוח לנסוע כולם ובזול יחסית. אני מבין שמחירים של 100 דולר שנסענו בהם לז’נבה (מאי) כבר לא יהיו. אבל אם באל על יש לי ב-350 דולר, האם זה באמת כדאי להסתכן 10 חודשים מראש (מדובר בכל המשפחה, ותמיד אחד יכול להיות חולה וכו’) בשביל 30% מהמחיר? 
                        2. 3) חשבנו על שבוע לונדון ושבוע אירלנד. אני יודע שכל אחד מהם דורש יותר ושתפסת מרובה לא תפסת. האם הייתם ממליצים לנסוע רק לאירלנד? (אני לא שואל רק על לונדון כי נסיעה עם כל המשפחה לעיר אחת עשויה להיות קשה לאורך זמן) האם לונדון וסקוטלנד? 

תודה 

• אנשיםטובים
                          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לא כל החופש הגדול הוא אותו מחיר

יולי נחשב יותר זול מאוגוסט

השבוע שלפני 9 באב (10 באוגוסט השנה) נחשב זול יותר

ככלל שיא המחירים הם בשלושת השבועות האחרונים של החופש – כי בששת השבועות הראשונים יש עוד קייטנות וקייטנות המשך או מעונות יום.

השנה למעשה כל התאריכים האלה מתכנסים לאותו סוף שבוע (לא תמיד זה ככה).

אז זה משנה אם זה יולי או אוגוסט

350 דולר (300 אירו) זה מחיר סביר בהחלט לטיסות ללונדון באוגוסט. האם תצליחו למצוא דיל זול יותר – בהחלט יתכן. אבל בכלל לא בטוח. ובכל מקרה סביר שלא תמצאו דיל זול בהרבה. כך שאם היה לי עכשיו דיל כזה בהחלט הייתי שוקל אותו בחיוב ולא להמר שאמצע דילך יותר טוב בהמשך.

לא הבנתי את ההגדרה של להסתכן 10 חודשים מראש הסיכון להזמין היום אלעל או מחר איזיג’ט הוא סיכון של יום. אם הכוונה לא לקנות בכלל כרטיסים עכשיו אלא רק עוד חצי שנה – אני לא מאמין שתשלמו 350 דולר ולא קרוב. 600 דולר זה לא תלוש מהאצבע אם מזמינים עוד כמה חודשים לאוגוסט.

אם הכוונה היא שאלעל הוא אם אפשרות החזר מסויימת בעוד שאיזי לא – אני מניח שגם באלעל ההחזר הוא מוגבל מאד ועדיין סכון לא זניח לא יוחזר.

אם מדובר על שילוב עם אירלנד – אני ממש לא מומחה ולא קרוב לזה. אבל אני לא רואה צורך לטוס הלוך ושוב ללונדון כדי להיות באירלנד. אפשר לטוס כיוון אחד ליעד אחר זול יותר. או לשקול קונקשין במקום שאינו בריטניה.

• עמיחי13
                            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אני מבין שאתם רוצים טיול של שבועיים – שבוע בלונדון ועוד שבוע מחוץ לעיר. אבל לא הבנתי למה אתם רוצים דווקא לטוס מלונדון לסקוטלנד או אירלנד? נראה לי הרבה יותר פשוט, קל והגיוני לצאת לשבוע לטיול באחד מהאזורים היפים של דרום אנגליה. יש כמובן לא מעט אפשרויות, אבל כל אחת מהן תיתן לכם טיול נהדר של שבוע כאשר אתם יוצאים עם הרכב מלונדון.

• imeshy
                              imeshy נערך לאחרונה על ידי

קודם כל – אירלנד וסקוטלנד “שוות” יותר מאשר השבוע שאתם מקצים להם

שנית – זכרו שנסיעה לשם דורשת הגעה לשדה תעופה, טיסה, השכרת רכב וכו’.. זה עניין של חצי יום לכל כיוון שיקטין אף יותר את הזמן שיש לכם.

מצטרף בחום לעמיחי שהמליץ לכם לנסוע ישירות מלונדון ולטייל באיזור – יש שפע של איזורי טיול נהדרים בדרום/מרכז אנגליה (חופי דובר, סאסקס, סטונהנג’, באת’, חבל הקוטסוולדס, קנטרברי, דרום/צפון וויילס ועוד ועוד ועוד)

• איריס ס.
                                איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

אני שילמתי באפריל 55 פאונד במונית מוזמנת

• tzoni
                                  tzoni נערך לאחרונה על ידי

בטיול בת מצווה של כשבועיים בשנה שעברה חילקנו את הזמן בין אירלנד ללונדון. כמובן שאפשר לבחור סקוטלנד או אנגליה במקום אירלנד, וזה גם עלה על הפרק בזמנו, אבל זכות הבחירה היתה נתונה לבת המצווה. פרטי הטיול בבלוג שלי.

• mcmcmc

אנשים טובים – תודה. משום מה חשבתי שבאל על אין קנס על ביטול הזמנה מעכשיו. 

עמיחי – אין לי כוונה לנסוע לאירלנד דווקא מלונדון. אחפש את הטיסה הזולה ביותר ואם יותר זול מעצירת ביניים כלשהי נעשה אותה. וחבל כמובן לבזבז זמן פעמיים (לונדון-דבלין, דבלין – לונדון) אלא לעשות עצירה אחת בדרך לארץ או מהארץ. לגבי דרום אנגליה – לא חשבנו על זה. אישית הייתי מעדיף 10-15 ימים רק לאירלנד אבל הילדים לא יתנו לי… אז אולי אצטרך לעשות שבוע בלונדון ואשתדל למשוך לקראת 10 ימים באירלנד. כל זה בהנחה שאמצא טיסה זולה, כי אחרת כל העסק לא משתלם ואחפש פתרונות אחרים מאיזיג’ט. 

• imeshy
                                      imeshy נערך לאחרונה על ידי

הנה כמה דוגמאות למה שיש באנגליה – קרוב ללונדון.. לא נופל מאירלנד בכלל

צפון וויילס – החל מעמוד 58

חבל הקוטסוולדס – החל מעמוד 58 (גם)

וזה רק מגרד את קצה הקרחון.

• ?
                                        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הי, אני רוצה לחדד ולחזק את דברי אנשיםטובים לגבי ההבדל בין יולי לאוגוסט.

אנחנו לרוב מעדיפים את יולי על פני אוגוסט לטיולים מסיבותינו, ורק בקיץ 2017, באופן חד פעמי, טסנו ללונדון באוגוסט בשל אילוץ. כאב לי הלב מתוספת המחיר ששילמנו… זה לא היה זניח (למשפחה).

מכיוון שעולה מדבריך שעלות היא שיקול מרכזי אצלך, קח זאת בחשבון.

• אוליב י
                                          אוליב י נערך לאחרונה על ידי

אם אתם רוצים לשלב לונדון עם סקוטלנד או אירלנד, אז טיסה למנצ’סטר הלוך או חזור ואז טיסת פנים תיתן לכם מענה טוב יותר, לדעתי. הטיסות למנצ’סטר זולות יותר אבל גם זמינות פחות [השנה טסו רק בשני וחמישי, כמובן שיתכן שזה ישתנה]. 

• mcmcmc

שלום

בזמנו שאלתי על טיסה באוגוסט ללונדון. אני נואשתי, בעיקר נוכח המחירים היקרים באיזיג’ט כשפתחו את מכירות הקיץ בסוכות, אך שאר המשפחה עדיין לא נואשים… מישהו יודע בערך מתי נפתחות המכירות של וויזאייר? מה הצפי בערך למחיר טיסה ללונדון בקיץ? 

תודה 

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון