סוסליטו כן/לא
-
המסלול שתיכננתי: יציאה מסן פרנסיסקו לכיוון מונטריי, אקווריום, דרך 17 מייל, כרמל ולינה במונטריי.
האם כדאי לשלב ביקור בסוסליטו לפני הנסיעה למונטריי? אם כן, היכן כדאי לבקר שם?
תודה.
-
סוסליטו כן/לאסוסליטו בהחלט כן, אבל לא ביום היציאה למונטריי.
לא יהיה לכם מספיק זמן.
סוסליטו נמצאת צפונית לסאן פראנסיסקו ואילו הכיוון שלכם הוא דרומה.
באחד מימי השהייה בסאן פראנסיסקו כדאי לקפוץ לשם. אם יש בתכנון לבקר ביער מואיר וודס והגנים היפנים, בדרך לשם או בחזרה בהחלט שווה לעבור בסוסליטו.
כדאי להקדיש לפחות 3 שעות לטייל בין הרחובות הנעימים, הטיילת, נקודות תצפית לכיוון המפרץ. -
סוסליטו כן/לאאני מניח שבסן פרנסיסקו לפני שעוזבים תבקרו בגשר הזהב, אם כן, Sausalito נמצאת 11 דקות נסיעה מגשר הזהב, לכן אתם יכולים לבקר בה בימים שלפני עזיבתכם את סן פרנסיסקו. -
סוסליטו כן/לארצינו לבקר שם ביום ראשון בבוקר, ביום שאנחנו נוסעים לכיוון מונטריי אבל הבנתי מדודו שהשהייה שם עלולה לעלות לנו בביטול חלק מהתוכניות שתיכננו לאותו יום.
היות ואנחנו נוסעים עם חברים שומרי שבת, תיכננו ביום שבת לטייל רגלית באזור המזחים ועד לגשר הזהב ולעת ערב לחזור למלון.
עכשיו חשבתי על אופציה נוספת: בצאת השבת ליסוע לסוסליטו לבילוי ליילי. מה דעתכם? האם החנויות ובתי הקפה פתוחים? האם יש אנשים בטיילת? האם בטוח להסתובב שם בלילה?
אשמח לקבל תגובות.
תודה. -
סוסליטו כן/לאהדבר היפה בסאוסליטו זה הבתים, הנופים, הגלריות. עם החשיכה הכל דואך והכפר נהיה שקט, לא מטיילים שם בערב (לא בגלל פשיעה, אלא כי הכל נסגר ואין מה לראות). -
סוסליטו כן/לאראובן, גם במוצאי שבת שזה "היום שישי" שלהם? -
סוסליטו כן/לאראה: הייתי בסאוסליטו 3 פעמים, תמיד ביום, ותמיד היה די שקט, אל תחשוב שמבול של תיירים מסתובב במקום. פשוט עיירה יפה, עם נופים מקסימים, מסעדות, גלריות וכד'.
אני חוזר ואומר, למיטב ידיעתי, בחשיכה העיירה מתה. אם מבקרים שם, זה צריך להיות בין 10:30 ל-16:30 וזהו.
אם לא תראה את המקום הפעם, לא סוף העולם, תחשוב חיובי, כמוני, כשאני מפסיד מקום מסיבה כלשהי, אז אני אומר לעצמי "לא חשוב, נראה את זה בפעם הבאה", תמיד יש פעם הבאה.
ממש לא שווה לך לטרוח ביום של הנסיעה למונטרי, כי זה בכיוון המנוגד וגם אם תסע לעיירה מאוד מוקדם, חוץ מנוף לא תראה כלום כי הכל סגור בשעות המוקדמות. -
סוסליטו כן/לאראובן, אני לא מסתכל על זה כחובה אלא כאופציה לארוחת ערב וטיול קצר במוצאי שבת.
כתבת שהיית שם רק ביום.
אשמח לקבל תגובות נוספות מאנשים שהיו שם גם בערבים. -
סוסליטו כן/לאהנה אתר באנגלית על Sausalito, וקטע מתוך האתר שצילמתי בשבילך:
http://gocalifornia.about.com/od/topcalifornia/a/sausalito.h tm
-
סוסליטו כן/לאתודה ראובן אבל מה זה אומר שהעיירה שקטה? האם המסעדות פתוחות? האם נעים ובטוח לטייל בטיילת מול האורות של סן פרנסיסקו?
-
סוסליטו כן/לאמסעדות פתוחות איני יודע, צריך לחפש בגוגל - רושמים Sausalito ו-Restaurants.
לגבי אזור בטוח מבחינת פשע, אני לא צופה שם בעיות, לדעתי אפשר להסתובב בערב. אבל מכיוון שלא תראו נופים, תראו רק אורות של סן פרנסיסקו והסביבה, אפשר לראות את האורות יותר טוב מהחניות ליד הצד הצפוני של גשר הזהב, אם אין ערפל. -
סוסליטו ומיור וודס : כן ,כן,כן.לא הייתי שם בערב.אלא בשעות הצהריים לקראת השקיעה אחרי מיור וודס
מקום מקסים. מסעדות,בתי קפה,גלריות. מסוג האופציות היותר מוצלחות של סאן-פרנציסקו. -
ל-JBLסאסליטו סה"כ 10 דקות נסיעה מגשר הזהב, המקום אמור להיות בטוח בשעות הערב. הנה מפה של גוגל עם כל המסעדות וביקורות עליהן:
-
סוסליטו כן/לאאין בעייה להסתובב בערב. יותר כייף בשעות האור, הנוף של העיר ממול, להסתובב בין בתי הקפה והחנויות הקטנות.
תחשוב על סוסליטו כמקום מדהים לקפה ועוגה ופחות כמקום לטיול.
לא לשכוח שאם חוזרים ל SFO, ממש לפני העליה לגשר, יש כביש צדדי שמגיע לתצפית מדהימה על הגשר והעיר (הייתי מזמן - לא זוכר שם + הוראות הגעה מדויקות).
ארז -
סוסליטו כן/לאאחלה. תודה.
נראה שניסע לשם. נראה מקום נחמד להעביר שם ערב.
יש שם גם את דוכן ההמבורגרים שהומלץ כאן בפורום.
-
סוסליטו כן/לאאופס - את זה פיקששתי
יש פרטים?
מה שאני זוכר זה יותר מידי מרגריטות על גדות המים.... -
סוסליטו כן/לאאני מצטט קטע שכתבה איריס כאן בפורום:
"נכנסים לאכול בדוכן ההמבורגר אותו מגדירה נטע דגני בספרה כ "המבורגר הכי טוב בחוף המערבי".
החנות הקטנה ממוקמת ברחוב Bridge way 737 והיא פתוחה גם אחרי השעה 17 ולא כמו שרשום בספר. על הקירות תמונות מפורסמים שאכלו במקום. לגבי ההמבורגר – איני בטוחה אם הוא ראוי לתואר "הטוב בחוף המערבי" , אבל הוא הטוב ביותר שאנחנו אכלנו בחוף המערבי והמחיר גם הוא צנוע." -
סוסליטו כן/לאנו.. אין ברירה, חייבים לנסות -
סוסליטו כן/לאמצאתי את האתר שלהם.
-
ואם במסעדות עסקינן