התייעצות- כסף לתאילנד לחודש.
-
לא אמרתי שרק הדרך שלי היא הנכונה להנאהאבל אף אחד לא ישכנע אותי שאפשר ליהנות ב-20 דולר ליום.
-
אורן...בשביל מה אתה מתווכח..?
יש כאלה שממש נהנים לחסוך.. יש איתנו כאן מישהו בדיוק כזה.
אנחנו מזמינים בירה הוא שותה מים, אנחנו אוכלים במסעדה אז הוא בדיוק סיים לאכול מוקפץ ב 30 באט והוא כבר שבע..
כמאמר הגששים – "חסכו ואמצו"
-
האם להעביר את היום זה אם זורקים הרבה כסף ואם לא זורקים הרבה כסף ואוכלים אוכל רחוב אז הזמן לא עובר?
אני אישית אוהב להסתובב במקומות חדשים ולהכיר אנשים ואני כן שותה כל לילה אבל לא חובה במועדון…
חוץ מזה אם יש טיול ג’יפים או משהו דומה וישנים בשום מקום אז איפה המועדון בדיוק??
אני לא חושב שפאד טאי במסעדה מקומית שעולה 40 באט הוא יותר גרוע מפאד טאי במסעדה ב 300 באט…
הגישה היא במקום לבזבז 10 אלף דולר ב חודש לטייב 3 חודשים… אתה חוזר לעבודה אחרי חודש אני ממשיך עוד חודשיים לטייל… מה הבעיה?
-
וטיול ג'יפים לא עולה כסף?חוץ מלנשום אויר יש משהו שלא עולה כסף בכלל ובחו”ל בפרט?
-
איך הגעת ל 20$? הויכוח אם 60$ לא כולל בתי מלון זה תקציב מספיק או לא…
-
הצליחו להוציא אותי מהכלים איתן
ובקשר לחבר הקמצן שלך, כל הכבוד שאתה עדיין שומר על קשר איתו. חברים קמצנים בכלל ובחו”ל בפרט זה בעייתי ביותר

-
יש פה משתמש בשם gautlentשטוען שהוא מטייל ב-20$ ונהנה מאוד.
-
חבר קמצן זה בעייתי רק עבורו.
אנחנו 4. הוא חוסך. אנחנו נהנים.
אין בעיה .
חוץ מזה הוא בסדר...
-
המון דברים לא עולים כסף והם מהנים, חבל שלא תגלה אותם.
אבל עזוב, אם אתה מודד ערך של בן אדם והנאה לפי הסכום שהוא מוציא,
אין לנו בכלל שיחה משותפת -
-
לא, הולכים למסעדה שיש בה רק או כמעט רק מקומיים ומתקשרים איתם.
הכיף הגדול שלי הוא לשוחח עם סטודנטים מקומיים, צעירים מהילדים שלי.
העברתי כך לא מעט ערבים בבנגקוק, אכלתי אוכל שאין טוב כמוהו במסעדות לתיירים.
ניסו לסדר אותי ואמרו למלצר להביא לי מנות חריפות מאד וצחקו במבוכה כשאמרתי שאוכל תוניסאי/טריפוליטאי ואפילו תימני חריף יותר ואני אוכל בהנאה, וזה פתח מקום להתקרבות גדולה בינינו.
נכון, אפשר להכיר מקומיים לא אינטרסנטים בכל מקום ויצרתי קשר קרוב עם מקומיים עשירים במועדוני ג’אז בבנגקוק, זה רק מגוון את הכרת העם התאי.
-
80$
-
כמה זמן מצטבר היית בבנגקוקבלי להכיר כלל את העיר ואת האנשים?
-
הייתי בתאילנד קרוב ל-10 פעמיםבכל טיול אני תמיד משלב גם את בנגקוק. אני מכיר את העיר. מכיר את האנשים (בעיקר את הנשים). אני יכול ללמד אותך דבר או שניים על העיר יותר ממה שאתה חושב.
-
לפי מה שאתה כותב פה, אתה מכיר רק מלונות יקרים, מסעדות יקרות, מועדונים ומכוני מסאג’ ולא את נפלאות העיר הגדולה הזאת.
-
ממש לא מתאכסן במלונות יקריםמהסיבה הפשוטה שכשאני מטייל בחו”ל אני בא לטייל ולא לשבת במלון. רוב היום אני מחוץ למלון ולכן אני לא רואה שום סיבה לשלם 100$ ללילה. מצד שני אני לא בא לסבול ולכן אני לא אקח גסט האוס של 400 בהט עם מיטת קומותיים ומקלחת ובית שימוש משותפים. התקציב שלי למלון/גסט האוס הוא 1000-1500 בהט ללילה. בד”כ אני מתאכסן ב-RAMBUTTRI HOUSE
לגבי אוכל – אני מוציא כ-1000 בהט ליום עבור אוכל (2 ארוחות).
לגבי מועדונים – אני מבלה במועדונים כמו הקלימקס והאינסניטי. כניסה + שתייה בסביבות 800 בהט.
לגבי מסאג’ים – לפעמים רק פוט מסאג’ לפעמים כל הגוף לפעמים שניהם. ממוצע של 600 בהט ליום.
נפלאות העיר הגדולה הזאת - אני נוסע להנאתי ברחובות בנגקוק בתחבורה ציבורית (כולל הסירה עם הדגל הכתום על נהר הצ’או פראיה) ובהמשך חובר לרכבת הסקאי טריין או לרכבת התחתית. אני מכיר כמעט את כל שווקי היום והלילה בבנגקוק. אני מכיר את כל מרכזי הקניות הגדולים. אני לא חושב שאתה מכיר את ”נפלאות העיר” יותר טוב ממני.