מסעדות כשרות בתאילנד
-
היי,
אשמח לשמוע על מקומות כשרים בצ'אנג מאי, קוסמוי, קופנגאן, קופיפי ופוקט..
תודה רבה!! -
בתי חב"ד ומסעדות בודדות אחרות.בתי חב"ד - צ'יאנג מאי, בנגקוק, פוקט וסאמוי.
מסעדות כשרות יש בקו פנגן. עד כמה שידוע לי, מסעדת "הבית" מחזיקה בתעודת כשרות וכמובן שומרת על כשרות. -
בתי חב"ד ומסעדות בודדות אחרות.תיקון קטן.מסעדת הביית לא מחזיקה בתעודת כשרות. הם קונים את הבשרים מבית חב"ד.אבל אין השגחה על המסעדה עצמה.יכול מאוד להיות שהם מקפידים מאוד בנושא הכשרות,אבל יכול להיות גם שלא. -
נכון.בעל המסעדה בקופנגן הוא יהודי דתי בשם שמעון זאגה,במקום יש גם בית כנסת קטן. -
מסעדות כשרות בתאילנדלגבי "הבית" בעלי המסעדה שמעון הוא יהודי שומר שבת, ועל פי ההלכה שומרי שבת נאמנים על הכשרות. תעודת כשרות ומשגיחי כשרות אינם מושג הלכתי והם הומצאו כדי לענות על המציאות בה יהודים שאינם שומרי שבת מחזיקים מסעדות ומעוניינים בעדות על הכשרות בהן.
זה גם מה שיש לי לומר על המסעדה שאני פתחתי בקו-סמוי לפני 3 חודשים. שמה "המסעדה של צביקה" והיא כשרה לפי כל כללי השולחן ערוך, כולל כמובן הבשר שהוא בשחיטה כשרה (יבוא מהארץ).
בהזדמנות זו אני רוצה לבקש מהציבור להתייחס בהסתייגות לדברים הנשמעים לגבי המסעדה שלי מכיוון בית חב"ד. לחב"ד אין מונופול על היהדות ורובו המכריע של עם ישראל אינו מחוייב לחומרות הכשרות הנהוגות על ידי חב"ד, כמו שאינו שותף להרבה אלמנטים אחרים באידיאולוגיה שלהם. זה מצער שהם מדברים על המקום שלי בצורה שיש בה אבק לשון הרע, אבל בגלל שהם אנשים יקרים שפועלים לשם שמיים לא אוסיף יותר בנושא. -
מסעדות כשרות בתאילנדצביקה,שלום
כייף לשמוע על עוד מקום כשר בתאילנד.
האתר האינטרנטי של המסעדה נהדר.הכל נראה טוב..
יאללה,נתראה ביולי
ארז -
מסעדות כשרות בתאילנדהמסעדה של צביקה בקוסמוי
ביקרנו, אכלנו, נהנינו
יחס חם, נקי, אוכל תאילנדי כשר....אפשר גם כך.
מומלץ.
לא שמענו כלום מאף אחד, פשוט החלטנו לנסות, לא התאכזבנו. -
היכן המסעדה הזו..?
הקישור לא כל כך עובד...
-
היכן המסעדה הזו..?איתן הי
הקישור נפתח לי.כנראה זה משהו אצלך במחשב
-
היכן המסעדה הזו..?הקישור אמור לעבוד אבל האתר עצמו בחיתולים. כאמור המסעדה חדשה, והאתר חדש עוד יותר (רק בשבוע שעבר העליתי את הדף הראשון שלו). בקרוב אעלה דפים נוספים הכוללים מפה מפורטת, הוראות הגעה, מידע מפורט על הכשרות, פורום לביקורות ועוד.
מכל מקום בעניין השאלה איפה זה, אז זה בכביש חוף צ'וואנג, 300 מטר צפונה מהצומת בו יושב בית חב"ד (נגד כיוון התנועה). אם מגיעים ברכב מכיוון הגרין מנגו צריך לעבור את Living Square (שזה הבניין בו ממוקמים MacDonald, The Pizza Compnay, Haagen Daaz), להמשיך עוד 300 מטר דרומה ואז מצד ימין יש מינימרקט בשם Focus ופניה ימינה לאגם. בדיוק ממולם בצד שמאל של כיוון הנהיגה נמצאת המסעדה של צביקה. -
צביקהשיהיה בהצלחה, בטח נבוא לבקר ...
-
צביקהבלי קשר למסעדה ישראלית זו או או אחרת,
אני רק יכול להגיד משפט קצר::
"מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין"
וכל אחד יבין מה שהוא רוצה.....
לילה שקט....................moga11 -
גם אני יכול להגיד משפט קצרבלי קשר לכותב זה או אחר
אני רק יכול להגיד משפט קצר:
"האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף"?
ושכל אחד יחשוב איזה חטא חמור יותר, הוצאת שם רע (תוך פגיעה בפרנסתו של יהודי ירא שמיים), או שגגה בספק ספיקא דרבנן בהלכות כשרות. -
גם אני יכול להגיד משפט קצרהנושא של יראת שמיים לא ממש קשור לפורום, באופן לא מפתיע הרוב כאן חילוני, אבל שיהיה לך בהצלחה. -
איך לא קשור?כל נושא הדף הזה הוא כשרות. כשרות לא קשורה ליראת שמיים? -
איך לא קשור?נושא הדף הוא חופשה בתאילנד.
אם מישהו החליט להכניס לכאן גם כשרות זה לגיטימי.
אם מישהו החליט גם לפרסם את המסעדה שלו זו ממש לא בעיה שלי.
איחלתי לך הצלחה, הקשרים שלך עם אלוהים הם ממש לא מענייני. -
גם אני יכול להגיד משפט קצרצביקה שלום.
לא התכוונתי למסעדה שלך ספציפית,
וממילא לא ביקרתי בה.
אבל כן התכוונתי למסעדה ישראלית אחרת בצ'אוונג.
וכן' קבלת פרסום מעל ומעבר,אז בו נעבור הלאה.
יום טוב.........................moga11
-
גם אני יכול להגיד משפט קצרמוגה שלום
גם אני לא התכוונתי אליך ספיציפית.
זה נחמד שקיבלתי פרסום אבל עיקר כוונתי היתה להתמודד עם הפרסום השלילי שיוצרים נגדי מבית חב"ד, ולגמרי לא בצדק.
פעם הבאה שתהיה באזור אז כן תבוא
-
יופי שפירסמת הפורום לא שיך פה לאף אחד וישתחושה כאן שיש כאלה שמסכימים שיפרסמו ואחרים כמו במקרה שלך מתקיפים אותם ,אז בפעם הבאה בסמוי אני לפחות אנסה אותך
שיהיה בהצלחה -
תודהאם לא שמת לב יש פה כאלה שחושבים שהפורום שייך לחילונים בלבד ומרגיז אותם שמזכירים פה דברים כמו כשרות או יראת שמיים רח"ל.