ריבוי פרסומות בפורום
-
בימים האחרונים יש הצפה עצומה ואגרסיבית של פרסומות בפורומים שלא היו בעבר - גם בתוך השירשורים עצמם. האם זה רק אצלי??
זה ממש מפריע לקריאה, ברמה כזאת שאני נכנסת הרבה פחות, אם זה מעניין מישהו שם באתר....
-
גם אצלי.
ממש מפריע, בידיוק חשבתי לכתוב על זה
-
גם אצלי
מעיק ומציק. המודעות עולות גם בתוך השרשורים.
גם אני פחות נכנסת בגלל זה
-
זה קורה גם אצלי, אבל אף מודעה מהארץ. אז אני מניח שתכנית ריגול השתלטה בדרך זו או אחרת על האתר, או שהאתר פתח אפשרות שתילה כזו עבור כסף
-
עם פיירפוקס+אדבלוק לא מופיעות אצלי פרסומות.
הסינון רק של פרסומות אגרסיביות.
כרגע חסומות 5 פרסומות, במצטבר מעל 300,000
-

-
הבעיה אצלי בטלפון הנייד
אתה מפעיל תוכנות אלה גם בנייד? ( אני לא טכנולוגית בעליל)
-
וממה אתם רוצים שהאתר יתפרנס?
מדמי מנוי לגולשים?
-
מותר, אך אפשר להטמיע פרסומות בצורה פחות "אגרסיבית", לא פרסומות שקופצות כשאתה מנסה לפתוח/לכתוב הודעה וכו'...
ואם לא התכוונת להכנס לאתר או "להקליק" על המודעה, הכריחו אותך לעשות זאת (غَصْبًا عَنهُ).
* ורק שכחו לפתור את הבעיות האחרות.
-
גולשת בכרום + תוסף של adblock, ולא רואה שום פרסומות
-
אני לא גולש באתר מהנייד, זה מאד לא נוח לי, אבל כן משתמש בפיירפוקס+אדבלוק.
-
שים לב, החסימה לא לפרסומות רגילות אלא רק לפרסומות אגרסיביות ולכאלה שמרגלות אחרי הגולש.
-
eytanin - אל דאגה!
נראה שהמרגלים שנשלחו לאתר, לא עברו מספיק אימונים בשטח, מציעים לי ללמוד בקורס הכנה לפסיכומטרי ו/או שולחים אותי לדיור-מוגן לקשישים (דווקא נראה כפר די פסטורלי) בשלישית, שאלו מה ארצה להוסיף לטיסה מגרמניה לטורקיה - extra weight למזוודה, או מנת בשר עסיסי ?!
אני בדילמה, מה יועיל לי יותר בשלב זה של חיי?
-
עם כזאת כמות צפיות באתר, המפרסמים לא יכלו להשאר אדישים והם נוהרים לאשכולות

ולשאלתך אם זה מעניין מישהו שם בהנהלה – יכול רק להעיד מנסיוני הצנוע ש …. לא ....
-
הועבר
ונמסר לי שטופל.
אם יש עדיין סוגיה של ריבוי פרסומות עכשוי
נא עדכנו- כולל סוג מכשיר ופורמט גלישה.
ובכלל מערכת הפורומים סוף סוף עוברת דירה- ראו את הודעת המערכת למעלה.
-
עדיין בעיה בגלישה ב iPhone 6 Plus
פרסומות אגרסיביות שמסתירות תוכן של הפורום
גלישה ב safari
-
תודה איריס
מעבירה הלאה.
-
לפני מספר ימים הצצתי באתר, נבהלתי ממתקפת הפרסומות וחשבתי שמוטב לי אולי לדלל אפילו יותר את ביקורי המתמעטים ממילא.
שמחה לציין שנראה שהפעם מישהו דוקא הקשיב
לקולות, וכשנכנסתי עכשיו, אף מודעה לא זינקה עלי ולא נזקקתי לחפש הודעות פורום בתוך שפע הפרסומות.אופטימיות זהירה מחלחלת...
-
יונית
יש כבר שיפור
תודה
-
שלום שמוליק, טוב לשמוע ממך! מבינה את אכזבתך ואת ההחלטה שלך. ובכל זאת באופן אישי הייתי שמחה לשוב ולפגוש אותך כאן …
בעניין הפרסומות - נראה שהבעיה נפתרה

ובשבוע הבא נגיע למעוננו החדש (שבודאי יביא איתו שינוי חיובי וגם שלל בעיות חדשות).