ברוכים הבאים לבית החדש שלנו
-
האם היה עדכון פורום אתמול/הבוקר?
המצב אצלי בכרום על טאבלט אנדרואיד החמיר עוד יותר. הפורום עדיין עולה חתוך, ועכשיו אין שום דרך שניתן לראות את העמוד הראשי ולקרוא את הכותרות. מה שאני לא עושה הן נשארות חתוכות.
בגירסא המקולקלת הקודמת, הצלחתי איכשהו בתנועה אלכסונית, אחרי כמה נסיונות, למשוך את העמוד שמאלה בלי שהתפריט השחור מופיע והורס הכל. עכשיו גם הדרך הזאת נסתמה:
אם אני מנסה למשוך את העמוד החתוך שמאלה אז יוצא התפריט השחור מימין וממשיך להסתיר את העמוד.
אם אני מנסה לסגור את התפריט ימינה אז קורה אחד משתיים:
או שהתפריט נסגר ואיתו גם העמוד חוזר ימינה כפי שהוא. עלה (חתוך)
או שהתפריט חוזר ומשאיר עמוד תקין, אבל המערכת תקועה, הכפתורים לא מגיבים, והפורום לא גולל.
אם אני מנסה להזיז את העמוד שמאלה באלכסון, כפי שהצלחתי בעבר, עכשיו גם זה לא עוזר. זה נראה כמו בתמונה המצורפת.
התוצאה - אין לי יכולת יותר לקרוא את הפורום בכרום!
-
-
לי יש עכשיו בעיה בחו"ל בטלפון , אחרי העלאת תמונה אני צריכה לצאת מהפורום ולחזור כי חצי המסך השמאלי ריק.
-
עצם העובדה שלאחר 9 חודשים בגרסה המעודכנת , עדיין עובדים לפתור תקלות משמעותיות שקיימות מאז העלייה לאוויר, מראה עד כמה העלייה לאוויר היתה לא מבושלת מספיק.
לצערי קהל גולשים לא קטן מצביע ברגליים ורואים זאת בירידה המשמעותית בטראפיק בכל הפורומים.
9 חודשים זה המון זמן. חבל.
פשוט חבל.
-
-
כתבתי בפורום משפחות, אך מעדכנת גם כאן למען קוראי הפורום הזה:הגלישה בפורום בטאבלט שלי לא תוקנה. הבע
-
מעניין. מחקתי את האותיות האחרונות בתגובתי הקודמת אך הן בכל זאת נשלחו. נכנסתי לעריכה ומחקתי שוב ושלחתי שוב, אך הן עדיין לא נמחקו.
-
-
-
גם נושא הפרסומת שכל הזמן חוזרת ומציקה לא נפתר. 9 חודשים חלפו מאז ההודעה על “ברוכים הבאים לבית החדש שלנו” וזה כבר לא הבית שלנו, ויש לי הרגשה שימשיכו לעלות פה אותן בעיות שלא תוקנו גם במלאת שנה להודעה.
המסך שלי עדיין נראה באופן מגוחך ככה – הרבה פרסומת, כלום תוכן.
-