ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!
-
לירון, לדעתי כבר יש אופציה חביבה כזאת. מתוך דף הפרופיל שלי, כשאני לוחצת בתפריט על "הודעות", אני רואה רשימה שנראית לי כמו השרשורים שפתחתי, בשונה מתגובות שכתבתי. האמנם?
הכי מגניב יהיה להכניס בחיפוש הכללי אופציה לחפש רק בשרשורים שמשתמש פתח ולא בכל ההודעות שלו. אולי כבר קיים - לא בדקתי.
-
ושוב אני בעוד פידבק: מציעה לשנות את שם התגית "סיפור טיול" לשם כמו "אני מספר" או "הסיפור שלי" או כל רעיון אחר. הבעיה היא שכבר כמה פעמים אני רואה אנשים שמתייגים את השרשור שלהם בתגית הזאת, למרות שהם שואלים שאלה ולא מספרים על טיול. התגית הזאת נראית לי מאוד שימושית לחיפוש סיפורי טיול בעתיד, ולכן שווה לחשוב איך לצמצם תיוג מוטעה.
-
רעיון טוב פסגות!
אנחנו נדאג לזה
-
שבוע טוב, עוד פידבק:
באנדרואיד, כרום:
כשהמסך הראשי של הפורום עולה לי בפעם הראשונה, הוא עולה בשתי פאזות. בהתחלה לא מופיע לכל שרשור, המידע על זמן פתיחתו מימין, והמידע על זמן ההודעה האחרונה משמאל. כעבור כשניה או שתיים מופיע גם המידע הזה ולפיכך התצוגה משתנה בסוג של קפיצה לעין.
כשאני נכנסת לתוך השרשור, ואחר כך חוזרת למסך הראשי, גם כאן יש שתי פאזות (אולי לפעמים אפילו שלוש?). בהתחלה מופיע עמוד הפורום הראשי בתחתיתו, אחר כך אני לא בטוחה, ובסוף מתיישר יפה על המיקום של השרשור שאליו נכנסתי, כשהשרשור צבוע (דווקא מאוד נוח). יכול להיות שזה קורה רק בשרשורים שבאמצע העמוד הראשי, ולא בשרשור שמופיע בחלק העליון של המסך.
שני ה"הבהובים" האלה הם כנראה תוצאה משינויים שהוכנסו, כי בימים הראשונים אני לא חושבת שהם היו.
עוד הצעה /בקשה: מונה הצפיות המפורסם - נראה לי שכדאי לעשות מאמץ להציג גם אותו בעמוד הראשי, כמו בעבר וכמו בגירסת המחשב האישי.
-
ושתי הפעימות האלו מופיעות לך בדסקטופ או בנייד?
@פסגות מושלגות
-
בנייד - אנדרואיד כרום.
לא בדקתי מה קורה בדסקטופ לאחרונה אז לא יודעת אם קיים גם שם או לא.
-
תודה על המידע החשוב
נבדוק כמובן
-
היי לירון
שני דברים שנתקלתי תוך כדי שימוש ומצריכים תיקון לדעתי .
שני החיצים שיש למטה שאפשר באמצעותם אפשר היה להגיע לראש הדף ולתחילת הדף.
כיום השימוש בהם מביא לדף ראשון של האשכול ולדף האחרון בהתאמה. במקום להישאר באותו הדף ורק למטה למטה.
דבר שני, ואף חשוב יותר למשתמש, כשאני בתוך אשכול ורוצה לחפש מילה. F2 מוביל לתיבת חיפוש והתוצאות המתקבלות הן אשכולות בפורום שמופיע בהן המילה שחיפשתי. אבל אני רוצה בתוך האשכול שהייתי בו. כמו שהיה תמיד (רעיון לשיפור שיחפש בכל האשכול ולא דף דף כפי שהיה. בכל מצב אבל באשכול הנדון)
אשמח לבדיקתך.
תודה רבה
לימור
-
היי לימור,
תודה על הפידבק החשוב.
- באפשרותך להגדיר בפרופיל האישי שלך את אופן הצגת העמודים והשרשורים, תוכלי לבחור בתצוגה לפי מספרי עמודים או בגלילה אינסופית.
- אבדוק את נושא עדכון החיפוש באשכול עצמו.
-
-
נכון זאת כרגע ברירת המחדל. @aljaje
-
הי לירון,
מספר בעיות:
1. החץ למטה ולמעלה שעבד בעבר הפסיק לעבוד.
2. לא יכולה להרליד הודעות חדשות רק עי העתק הדבק. בתגובות זה בסדר.
3. לא מקבלת התראות למייל, רק באתר, למרות שסימנתי אפשרות זאת בהגדרות האישיות
תודה
אביבית
-
-
הי לירון כתבתי לך בפרטי. שבת שלום
-
-
פעם ראשונה היום שניסיתי לפתוח שרשור חדש (ולא לענות על ישן) ולא הצלחתי כי לא היו תגיות.רציתי לשאול על חניה בנתב”ג. האתר התיע לי שלל תגיות לחלוטין לא קשורות כמו פארק מים וכדומה. חיפשתי תגית של חניה, נתב”ג וכדומה ולא מצאתי.
אז בסוף לא פרסמתי את השאלה...
-
זו סיבה לא לפרסם את השאלה…? היגזמת.
-
אפרופו תגיות, ראיתי שכבר יש תגית "הסיפור שלי" וכבר השתמשו בה לשאלה שהיא כמובן לא הסיפור של השואל. בקיצור, התגיות האלה רק יוצרות בלגן. אני מציעה שוב לוותר עליהן לגמרי, לפחות בשלב הראשון.
בינתיים אני מנצלת את ההזדמנות להגיד שאין אצלי שום שיפור בהתנהגויות הלא טובות של הפורום על אנדרואיד, אם כבר יש התדרדרות. מה שהכי מעצבן זה כניסה לשרשור שלא מתמקמת על ההודעה האחרונה, אלא על הודעה כלשהי או בתחילת השרשור.
בעיה חדשה שקרתה לי כמה פעמים היא בחזרה מהשרשור לעמוד הראשי של הפורום - צובע את ההודעה הלא נכונה שכאילו יצאתי ממנה.
כפתור החזרה לפורום מתוך שרשור איבד אצלי מזמן את הצבע שלו, ונשארו רק המילים, בשרשור עם כמה עמודים הוא מתפקד כמו כפתור back בדפדפן, כלומר חוזר לעמוד הקודם של השרשור, במקום לעמוד הראשי של הפורום.
ניסיתי לסמן בהעדפות האישיות רצף של הודעות בלי חלוקה לעמודים אבל זה תופס גם לעמוד הראשי וגם לשרשור, ובעמוד הראשי גורם לבאגים כי תחתית העמוד לא באמת מוגדרת (היא אינסופית) ולכן החץ למטה מודיע על טעות, ובכלל, לא ממש אפשר להגיע למידע בתחתית העמוד כי אין תחתית לעמוד. כל הגלילה להודעות מעבר לעמוד הראשון מרגישה שלא עובדת טוב, ההודעות נראות אפורות, בקיצור -למה לתת אופציה שלא באמת מתפקדת?
-
מה הבעיה? מי שחסרה לו תגית יכול לבקש שיוסיפו.
-
באמת נראה לך שכל אדם מזדמן שרוצה לכתוב הודעה ולא מוצא תגית ידאג לתקשר עם הנהלת האתר ולבקש תגית? הרוב פשוט יותרים הודעה עם תגיות שגויות, ואנשים טובים מוותרים על ההודעה.