מעבר לפורומים החדשים - שימו לב
-
גולשים יקרים,
עשינו את מירב המאמצים להעברת כל המידע והשרשורים הקיימים.
העברנו במלואם, גם את כל השרשורים שנוצרו החל ב-2014 וגם את כל השרשורים הפעילים (שנקראו, גם שרשורים נעולים) מאז תחילת ימי הפורום.
אנו סמוכים ובטוחים שתגלו את רוב המידע שאתם מחפשים ממש כאן.
בנוסף, שום מידע ודאטה לא נמחקו, הכל נמצא.שימו לב כי אנחנו בהרצת גרסת הבטא של הפורומים, יהיו עוד תקלות, שיפורים ותיקונים, אז עדכנו אותי ואת המנהלים במהלך השבועות הקרובים.
ובינתיים, זה הזמן להנות מהפלטפורמה החדשה.
המשך גלישה נעימה,
צוות האתר
-
שלום לירון;
נחמד ונראה מעולה ונקי; אבל די קשה לכתוב במלבן שנפתח על מנת להגיב;
אני עניתי מiPad וזה לא ככ נוח ;
צילה
-
-
-
-
ממבט חטוף ומהיר, נראה יפה וטוב.
יהיו בטח מחלות ילדות, אבל הם יתוקנו.
תודה לכם!
-
-
טכנית – החלון לכתיבת הודעה נפתח בצורה מאוד צרה וקשה לראות מה כותבים – במחשב נייד עם מערכת הפעלה של חלונות וגלישה בכרום.
מבחינת עיצוב – האם תהיה אפשרות לתצוגה מדורגת כמו בפורום הקודם?
זה מאפשר לראות את הקשר בין הודעות בצורה ויזאולית נוחה יותרו חוסך לחיצה על כפתור “חזרה” אחרי שקוראים הודעות בשביל לחזור למסך הראשי.
אני מוכרח להודות שהפסקתי להכנס ובטח להגיב במצב החדש. מסורבל לי מדי
שחר
-
היי שחר,
אנחנו עובדים על שיפור חלון התצוגה וזה יעודכן בימים הקרובים.
לגבי התצוגה המדורגת – צר לי אבל היא לא תשוב. זוהי תצוגה שכיום כבר לא ניתן להחילה על מערכות פורום חדשות. אולם אני סמוכה ובטוחה שנתרגל גם לתצוגה הנוכחית בזמן קצר.תודה על הפידבק.
-
לירון שלום. אני מחפש ולא מוצא את הלשונית של ההודעות הפרטיות. איך אני מגיע אליהן?
-
היי רן,
לחיצה על השם שלך תעביר אותך לעמוד הפרופיל, שם לחיץ על הכפתור הכתום מימין ותגיע לתיבה.
-
עדיין לא עוזר – בכפתור הכתום אין לינק לתיבת המסרים הפרטיים
-
סליחה – יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות חדשות – אבל אי אפשר לצפות בהודעות פרטיות שהתקבלו בעבר
-
רן, צא מאזור הפורומים, כנס לאתר עצמו של למטייל…. ואז תלחץ עם הדמות בתוך העיגול מצד שמאל למעלה ,(העיגול שמראה שאתה מחובר )
ושם יש את הרובליקה של הודעות פרטיות .
-
עדיין לא עוזר – לא מוצא כל אייקון של הודעות פרטיות. אבל יכול להיות שזה קשור להגדרות אחרות מכיון שאני עדיין בהודו. מחר כשאחזור אבדוק זאת שוב
-
יש למעלה בפס הצהוב כניסה “ אתר למטייל “, תלחץ.
זה מובלי אותך לדף הבית של אתר למטייל.
ואז מצד שמאל למעלה יש דמות בתוך עיגול – תלחץ
נפתחת רשימה – בחלק התחתון של יש “ הודעות פרטיות “ – תלחץ
וזה יכניס אותך לכל ההודעות.
-
OK – הסתדר. תודה לכולם על העזרה
-
-
היי שמעון,
כפי שציינתי מדובר על גרסה ראשונית לפורומים.
לשמחתי חברי הפורומים מאוד מסייעים לנו בפידבקים מועילים ואנחנו עובדים על שורת שיפורים שיעלו בשבועות הקרובים.
מוזמן גם אתה להעביר פידבקים נוספים.תודה ושבוע נפלא
-
זה שצריך להיכנס לתוך שרשור (המתנה, מעבר לעמוד אחר) במקום קריאה של השרשור באותו עמוד… ממש גרוע.
לצערי, זה כל כך מעיק שאני כבר לא נכנס לפורומים...