ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!
-
לפני הכל, חשוב לנו להרגיע אתכם.
עשינו את מירב המאמצים להעברת כל המידע והשרשורים הקיימים.
העברנו במלואם, גם את כל השרשורים שנוצרו החל ב-2014 וגם את כל השרשורים הפעילים (שנקראו, גם שרשורים נעולים) מאז תחילת ימי הפורום.
אנו סמוכים ובטוחים שתגלו את רוב המידע שאתם מחפשים ממש כאן.
בנוסף, שום מידע ודאטה לא נמחקו, הכל נמצא.שימו לב כי אנחנו בהרצת גרסת הבטא של הפורומים, יהיו עוד תקלות, שיפורים ותיקונים, אז עדכנו אותי ואת המנהלים במהלך השבועות הקרובים.
ובינתיים, זה הזמן להנות מהפלטפורמה החדשה.
המשך גלישה נעימה,
צוות האתר
-
@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל תעשו טובה ותחזרו לקודם. איפה אני מוצא הודעות אישיות שלי ? -
היי ראובן
הכוונה להודעות אישיות שכתבת לאנשים בפרטי או להודעות בפורום?
כל ההודעות שכתבת מופיעות בפרופיל האישי שלך פשוט תיכנס אליו ותקרא
-
נראה אחלה בסיס
חסר לי אפשרות לתצוגה מדורגת – או שוויתרו עליה
-
אי אפשר להדביק לינק לתאור טיול ישן. נפתחת ההודעה “הדבקה – Ctrl+v”, אך זה לא עושה כלום.
-
@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל הכוונה להודעות אישיות (לא רואה איפה הן) והתצוגה החדשה משום מה מאוד מאוד לא נוחה לי. קודם גם הייתה אפשרות לראות רק את ההודעות עם הצפיות ומספר התגובות או לבחור בתצוגה בה אפשר היה לראות כל התגובות, לא יודע, לי ממש לא נוח, לא חושב שיהיה לי קל להתרגל אם בכלל -
תתחדשו.
בינתיים, באייפון, לא מוצאת את תפריט המעבר בין פורומים שהיה בתחתית העמוד.
ובלחיצה על החץ האפור שאמור לשלוח אותי לסוף העמוד למטה, מקבלת שגיאה. רציתי להוסיף צילום מסך של השגיאה, אבל אני לא מוצאת איך להוסיף תמונה.
-
וגם אני לא מבינה איפה רואים הודעות פרטיות. -
רע מאוד מה שקורה כאן.
כל הכיף בפורום שלכם הייתה הפשטות, הפריסה של כל ההודעות ביחד (במדורג) שאתה יודע כמה הודעות חדשות יש בכל מקום ומה כבר קראת, שכלום לא נפתח בחלון חדש והכל אינטואיטיבי.
מניסיוני הממש גדול עם פורומים, במשך שנים ובמיליון פלטפורמות, קשה לי לראות איך אנשים יסכימו לשינוי. -
ממבט חטוף ראשון – לא אהבתי!
וספציפית:
מצטרפת לשאלה של @דור-ד לגבי התצוגה המדורגת
איך רואים למשל בתצוגה הזו שהגבתי להודעה של דור? (ולא החץ הקטן עם השם של דור מצד ימין להודעה לא מספיק בכלל! גם כי – מה אם הוא כתב כמה הודעות? וגם כי כדי לחזור לקונטקסט צריך לגלול למעלה ולחפש את ההודעה שלו – שזה לא כיף בכלל ובמיוחד לא כשהשרשור ארוך…
מסכימה מאוד גם עם ההערה של shai – קשה לראות איזו הודעה כבר קראתי בתוך השירשור ואיזו לא…
אני אתן עוד צ׳אנס כי רק הספקתי להציץ אבל בינתיים… מבאס!
-
מצטרפת לשאלה לגבי ההודעות הפרטיות. לא מוצאת אותם.
בנוסף בזמן כתיבת הודעה (בפלאפון) לא מצליחה לראות מה אני כותבת.. כי כל מקשי העריכה נמצאים על המסך. אני צריכה ללחוץ על המסך כדי שהם יעלמו וברגע שמתחיחים לכתוב זה שוב מופיע. מנסה להוסיף תמונה של מה רואים בזמן שאני כותבת. .
בנוסף החץ של הגלילה למטה מודיע על שגיאה בלחיצה עליו.
-
פוסט זה נמחק! -
גם אני חיפשתי היטב ולא הצלחתי למצוא את התפריט שלי באתר למטייל תחת הפורומים (התפריט איתו ניתן לגשת להודעות אישיות, הבלוג שלי וכו’). התפריט הזה עדין נגיש מאתר הבית של למטייל במקומו הקודם.
@לירון-ב מערכת אתר למטייל , לא מוצא עוד את מספר ההודעות ששלחתי בפורום או רמת מוניטין שלי (או של כל אחד אחר) יחד עם ההודעות או התגובות שלי, כמו שהיה בעבר. זה בהחלט feature חשוב לקורא. כמו כן, חסרה לי התצוגה המדורגת, וכנראה שגם לרבים אחרים.
סך הכל, כמו בכל מקרה של שינוי, אני מעריך שלאחר תקופת הסתגלות לא ארוכה, כולנו נתרגל לפורמט החדש ומן הסתם נגלה גם את הצדדים החזקים שלו.
-
עוד שני דברים:
כשנכנסתי לאתר קיבלתי צליל של התראה. אבל לא הופיע שום אינדיקציה לגבי סוג ההתראה… או לפחות אני לא הבחנתי בכזו
ומצטרפת לשאלה שכבר עלתה – איך אני מגיעה (ורצוי בקלות
) לבלוג שלי? מהדף של הפורומים כמובן
מקווה שעם כמה שינויים/שבצורים ואחרי שנתרגל יהיה נעים לפעול בפורום למרות שהפורמט החדש בינתיים לא ממש נראה לי
תודה!
-
נראה נחמד, אבל הפונקציה של “העתק – הדבק” לא עובדת.
כמו כן, חסר מספר התגובות הכללי של הגולש המגיב, כמו שהיה בגירסה הקודמת. לדעתי זה חשוב, כי מעיד על ניסיונו של המגיב.
-
חברים תודה על כל התגובות החשובות.
הצוות הטכני שלנו עבר גם בערב וגם הבוקר על הכל ומכניס כל הזמן שיפורים ותיקונים.כל תגובה שלכם עוזרת לנו להשתפר.
אנחנו נעלה עוד מעט פוסט הסבר מורחב עם הסברים מפורטים, שבתקווה יענו לכם על רוב השאלות.
-
ראשית, תודה לצוות הפיתוח על המאמץ לנסות ולשפר את הפלטפורמה שבה אנו משתמשים להעשרת הידע ולהסתייעות הדדית בבניית טיולים בחו”ל.
לגבי המראה החדש, הרשי לי לקחת מספר ימים ולנסות להתרגל, כי התגובה הראשונית של רוב האנשים לכל שינוי תהיה “למה ככה?”. אחרי מספר ימים, אפשר להגיב באופן יותר אובייקטיבי.
לגבי תכונות, מעבר למה שכבר הגיבו מעלי:
- לא מצאתי היכן אני עורך הודעה/תגובה שכבר שיחררתי
- בחלק העליון של המסך, יש פרסומת שעולה על הכותרת של ההודעה הראשונה ומכסה אותה. אינני יודע האם זה כך גם בדפדפנים אחרים, אז לידיעת המפתחים: אצלי זה ב-Edge.
- קשה לראות למי אני מגיב. זה כל כך קטן, שאפילו במסך המחשב אני מתקשה לקרוא. אני חושש לראות איך זה יהיה ב-iPhone קטן מסך.
- כשכותבים טקסט דו-לשוני, לאחר המעבר לאנגלית, הקלדת אנגלית וחזרה לעברית – התוייר (cursor) נשאר מסומן לכיוון הלא נכון עד להקשת התו הבא.
לטובה:
- נראה שהכל מהיר יותר וזה מצוין.
- סיפרור סעיפים, כפי שאתם רואים, עובד ברבה יותר נכון, אינטואיטיבי ויעיל.
- ים של אימוג’ים (למי שאוהב לחזור לאיך שהאדם הקדמון תיקשר על קירות המערה
)
זהו בינתיים ובהצלחה עם ההמשך.
-
תודה צביקה על ההערות החשובות, מבטיחה לך שאנחנו בודקים את הכל, ויהיו עוד שיפורים נוספים ממש בימים הקרובים.
בינתיים רשמנו כל ההערות שלך.תודה שוב!
-
עוד משהו קטן, אי אפשר לראות את שם המשתמש שכתב את ההודעה לפני שנכנסים אליה..
-
היי,
ואיפה ההודעות האישיות ביני לבין אחרים (לא פוסטים). המון מידע יש שם….תודה.