ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!
-
היי דורבן,
כל ההודעות האישיות נמצאות עדיין בתיקייה שלך – פשוט לחיצה על הלוגו תחזיר אותך לאתר למטייל, שם תחת תמונת הפרופיל שלך – נמצאת התיבה האישית שלך והכל כמובן נמצא שם.
-
היי לירון,
ניסיתי את זה. אין.
מצורפת תמונה של סרגל-האתר וגם פתיחת התפריט מתחת לתמונה. (גדולה. נועי ימינה-שמאלה עם הסרגל)
אין גם תחת הגדרות.
עצה?
-
-
לחיצה על המילים אתר למטייל בראש המסך תוביל אותך לאתר הבית – שם הכל נמצא בתפריט שמתחת לתמונת הפרופיל שלך
דוגמה:
-
נכנסתי. לא שיניתי כלום. השארתי Default – ורואה תפריט כמו ששלחתי.
מחר אשלח את מסך ההגדרות שלי, אבל אם אני מסתבך (100 בפסיכומטרי!! ) יתכן ואינני היחיד
-
מזל טוב על המעבר.
אני מניח שייקח לנו זמן אבל שבסופו של עניין נתרגל.
מה שכן, שלושה נושאים שכבר עלו כאן וכדאי מאוד לטפל בהם:
- המון משתמשים, והחתול מטה ביניהם, אהבו מאוד את התצוגה המדורגת וההיעדר שלה גורם לנו מועקה עזה. למה בכלל הוחלט להיפטר ממנה? היא הייתה הדרך הכי טובה לדעת איזה הודעות כבר קראנו ואיזה לא –
- מה שמוביל לכך שהסימון של איזה הודעות נקראו ואיזה לא הוא הרבה פחות ברור בתצורה החדשה. אנשים לא אוהבים להתאמץ כדי לדעת דברים כאלה – את המאמצים הם מעדיפים לשמור לתיכנון טיולים
- הקטע של ההודעות האישיות לא ברור – מן הסתם, חלק הארי של ההודעות נשלח בין משתמשים בפורומים. מה ההיגיון של לא לאפשר לגשת אליהן מהפורום אלא רק מהדף הראשי של המטייל? זה מסורבל
אלה שני הסנטים שלי, לפחות בינתיים. אני בטוח שכל הבעיות האלה יקבלו מענה עד המעבר מגרסת הבטא לגרסת האלפא קנטאורי.
-
ועוד משהו ששמתי אליו לב עכשיו: בתצוגה הראשית של כל פורום, מצוין מספר ה"תגובות" ליד כל הודעה. אלא שלמעשה, המספר שמופיע הוא מספר ההודעות בשירשור [כלומר, ליד הודעה שאיש לא הגיב אליה מופיע המספר 1]. זה קצת מטעה. אולי כדאי לא לכלול את ההודעה המקורית במניין התגובות, או לחלופין להשתמש במונח מדויק יותר. -
אכן, כעת גיליתי – הודעות אישיות תחת התמונה בתפריט הבית ולא התמונה בתפריט פורום צפון אמריקה.
בכל זאת,
- למה להחביא אייקון הודעות אישיות? למה לא בסרגל או בתפריט הפורום בו נמצאים?
- “פופולרי” ו- “לא נקרא” – רעיון נחמד, אך מציג מידע על הפוסטים הפופולריים בכל הפורומים. כמשתמש בפורום צפון-אמריקה בלבד, הייתי רוצה לראות פוסטים פופולריים / חדשים רק בפורום בו אני נמצא , ולא בכלל המערכת . במצב הנוכחי, כפתורים אלו מציגים מידע מעניין אך מיותר כשתחום העניין הוא הפורום בו נמצאים. לדעתי, כפתורים אלו צריכים להיות בסרגל הפורום כדי להשתייך אליו, ובסרגל הבית כדי להתייחס בתוצאות לכלל הפורומים.
ומלבד זה, בהצלחה.
תמשיכו לחדש ואנחנו נמשיך לטייל. (אתם מוזמנים..).
-
-
מסכימה בהחלט, גם בזה מטפלים
-
2 מילים.
לא נוח
לא נוח
לא נוח
לא נוח
-
אני רואה שתייגת את חתול רובוט בתשובה- איך זה מועיל? זאת אומרת- בלחיצה על השם זה לא מקפיץ אותי להודעה שאליה את מתייחסת, אז לשם מה זה?
כתבת שההערות חשובות אבל אין לי מושג מה הן כי מישהו לקח לי את התצוגה המדורגת
-
לא אהבתי,
לקחתי כמה ימים בניסיון להתרגל אבל בנתיים התוצאה שאני מוצא את עצמי ממעט להכנסלפורום.
כל הטענות כבר הועלו ע”י קודמי ולא צריך לחזור עליהן.
מקווה שהליקויים יתוקנו בהקדם.
אלון
-
היי לירון, הדבר שהיה לי הכי נוח זה התצוגה המדורגת. כך יכולתי להכנס ולראות מה נקרא ומה עדין לא, לראות התייחסיות של קודמיי בלי לפתוח את כל השירשור. האם זה משהו שאפשרי להחזיר אותו?
רינת
-
אז אחרי עוד כמה ימים של ניסיון להתרגל, מצאתי שאני כמעט לא נכנסת לפורום. הסידור הודעות לא נוח, התצוגה המדורגת (שאמרתם שלא תחזור) כנראה הייתה המפתח.
היה נחמד ונעים, אבל לצערי אני מורידה נוכחות
-
אני גם שאלתי לגבי התצוגה המדורגת ולא עונים לי, נראה לי שזה MUST שיחזור לאתר.
-
היי לירון,
מצטרפת גם אני לדעה הרווחת שנושא התצוגה המדורגת חשוב וחסר מאוד בעיצוב החדש.
קשה לעקוב ככה אחרי הודעות שכבר קראתי, הודעות שכבר הגבתי להן וכו׳.
בסופו של דבר יש כאן קבוצה של אנשים שמנסה לתקשר ולעזור אחד לשני עד כמה שניתן,
וכל אחד משקיע זמן (וכל כמות זמן היא חשובה, וכל מגיב חשוב ומוסיף נקודות מבט ומידע חשוב)
אם לא נוח להגיב, לא נוח להבין על מה כבר עברת – נוצר מצב של ״בזבוז זמן״ – מה שיגרום באופן טבעי למשתמשים להפסיק ליצוק תוכן למרחב הזה / לעשות את זה הרבה פחות.
הפורומים האלה הם האנשים שבהם – הם אלה שמתחילים דיונים, יוצרים תוכן וגורמים לאנשים לשוב ולחזור לפעילות כאן (ולכן גם באופן כללי לאתר)
זה המשאב העיקרי של מערכת הפורומים – המשתמשים שלה.
כמובן שחשוב לשמור עליהם ולחשוב עליהם.
ברור שבכל שינוי יש הסתגלות, אבל נשמח לדעת האם לפחות יש בתוכניות קדימה טיפול בנושא הזה?
תודה ויום מצוין
-
לירון, נשמח לדעת האם תחזירו את התצוגה המדורגת. זה ממש הכרחי
והאם תוכלו להחזיר את הקישור לבלוגים בחתימה האישית שהיתה מצורפת להודעות שכתבנו?
רינת
-
כשאני פותחת הודעה חדשה אני רואה שורה צרה וקטנה להזין טקסט. אני לא יכולה לקרוא את כל מה שכתבתי. זה ממש לא נוח. בכתיבת תגובה להודעה קיימת זה כבר יותר טוב אם כי גם אחרי5 שורות בערך זה נגלל ולא רואים הכל. מאוד מאוד מקשה על כתיבת הודעות.בנוסף לא ברור לי החיווי על מה שכבר קראתי ומה שלא –
וחסרה האופציה שהיתה קודם של מעבר לפורום אחר בתחתית העמוד
-
כשאת לוחצת על תגובה או כותבת הודעה יש בצד שמאל באמצע העמוד (בערך) חץ קטן שחור, תלחצי עליו, הוא יפתח לך את כתיבת ההודעה בצורה נוחה יותר.