ברוכים הבאים לפורומים החדשים של אתר למטייל - מדריך קצר
-
הפכתם את האתר למסורבל, לא ידידותי ואפילו למטריד. למה אני צריכה לחפש תגיות ? אני יודעת בדיוק את הכותרת שאני רוצה להציג בפני הקוראים הפוטנציאלים שאולי יעזרו בתכנון הטיול כפי שהיה בעבר. אין לי מושג מי המוכשר שסירבל את האתר הנהדר שהוא היה. אנא, הניחו לי לכתוב את שאלותי לציבור באופן חופשי בלי כל המכשלות שהצבתם בדרך. אם זה לא ישתנה, אני כנראה לא אוכל להיעזר במטיילים הרבים שפוקדים את האתר.
-
לא מצליחה לכתוב הודעה חדשה. התגיות שמופיעות מכסות את הכפתור ‘שלח’.
-
-
האם אפשר לראות שרשור בצורה מדורגת?
איך אני יודעת מי הגיב לאיזו הודעה?
-
התחלתי להעלות כאן שרשור סיכום טיול לסקוטלנד, ופשוט התייאשתי.
- אני לא מצליחה להעלות תמונות בשרשור חדש – הוא מראה לי כאילו העלה אותן אבל בפועל לא עלו
- משלב מסוים, די מוקדם, השרשור לא מוכן לקבל תמונות, אבל כאמור – גם החדש לא מוכן
- בהודעה ראשונה בשרשור המלל נמחק, אי אפשר לכתוב כלום
אני רוצה לכתוב ולהעלות תמונות ולא יכולה! מה עושים?
-
היי וצהריים טובים,
אני מחדדת את הגודל והפורמט האפשרי:
גודל תמונה מרבי 4096 KB
רזולוציה 5000X5000
סוגי מדיה: JEPG, PNG, GIF
כנראה שהתמונות שניסית לפרסם חורגות מהגודל או הרזולוציה ולכן לא עלו...
-
לא חרגו. הן היו הרבה פחות מן המקסימום ובכל זאת לא עלו.
-
תגובה זו נמחקה!
-
פשוט ייאוש, אין הגדרה אחרת לחיפוש באתר החדש.
כל הלינקים שהכנתי לפני כשנה כבר לא מובילים לשום מקום ואי אפשר למצוא אותם, גם לא בחיפוש לפי כותרת.
אתר למטייל היה מאגר ידע מפואר של שנים, והוא ירד לטמיון.
ממש חבל
-
הדומיין נשאר אותו דומיין אבל URLs רבים הם עכשיו חדשים.
מה לעשות וברשת יש קישורים המפנים לאותם URLs ישנים שכבר לא קיימים - עושים הפניית 301: הפנייה של כל URL ישן ל- URL חדש הכי קרוב לו בתוכנו.
-
תודה.
אבל אני, כמשתמש פשוט, מבחינתי הלינק כבר לא מוביל לשום מקום והתוכן נעלם…
אם הייתה נוסחה חד-ערכית הייתי שמח לדעת אותה, לנסות להציל חלק מהתוכן ששמרתי.
וכפי שידוע לכולנו זאת רק בעייה אחת מיני רבות באתר החדש (על חלקן כתבתי בפורומים מקבילים ולא רק אני).
ממש חבל על מאגר ידע ענק ומעולה שכבר לא נגיש באותה קלות.
רביב
-
גם כשאני יודעת מאיזה תקופה השרשור שאני מחפשת אני בבעיה כי בטלו את האופציה של בחירת תקופה. יש רק לפני או אחרי. ועדיין מופיעות בחיפוש תוצאות דאין בהן קשר למילת החיפוש.
-
ועכשיו אחרי 9 ירחי לידה של המתכונת החדשה היא עדיין חסרת איברים.
אני עדיין תמהה מי אחראי על יצירת תגיות. מה סדר העדיפות שלו, או שבכלל לא חושבים להכניס תגיות חשובות לתכנון טיול.
איך אכניס מקסימום תגיות כשאין? זה נוגע לפחות לשני הטיולים האחרונים שלנו בפורטוגל וצפון איטליה.
יש 10 תגיות כשמקלידים "הנהג" אבל אין תגיות המכילות שמות אזורים שמורות טבע וישובים במדינות . הגיוני?
אני מצפה שכאשר אני מקלידה שם מדינה, יופיעו לי בעדיפות תגיות שקשורות אליה. שטוקהולם לא מענינת אותי....
-
זה מקרי או חל שינוי אמיתי.
עשיתי ניסוי והצלחתי לרשום בתגיות דולומיטים וגם קאנזי. לחיצה על אנטר לא בטלה אותם.
יש לציין שהניסוי בוצע טרום כתיבת תוכן להודעה.
-
גם אני לא מצליח לרשום שאלה בפורום. איך עושים את זה?
-
אם אין בעיה במערכת אין בעיה לרשום שאלה אבל כדי לשלוח אותה צריך לבחור תגית. רצוי הכי מתאימה לנושא השאלה.
מגיעים לזה בעיקר בדרך של ניסוי וטעיה כיקורה שאין שום קשר בין התגיות המופיעות לשאלה…
בהצלחה.